νομίζω το body kit κοστίζει γύρω στα 45 με 50 χιλιάρικα αν δεν κάνω λάθος...
κάποια στιγμή ο στάθης νομίζω κάπου το είχε γράψει και κόντεψα να πέσω απο
την καρέκλα.
Printable View
νομίζω το body kit κοστίζει γύρω στα 45 με 50 χιλιάρικα αν δεν κάνω λάθος...
κάποια στιγμή ο στάθης νομίζω κάπου το είχε γράψει και κόντεψα να πέσω απο
την καρέκλα.
Στραγαλια τα καναμε τα χιλιαρικα. Δεν ειναι θεμα του γκολφ και του γκρουπ εδω. Αμα θες βαλε πιο πανω οπου γκολφ 135 η 335. Υποκειμενικο το ζητημα ετσι? Ολοι αυτοι που πηραν καινουρια 135 ειναι χαζοι γιατι θα μπορουσαν να παρουν Μ δευτερο χερι? Χαζοι πρεπει να ναι και οσοι πηραν 335 γιατι στα ιδια χρηματα εβρισκαν και Μ5 και Μ6 και Μ3, το τελευταιο σχεδον καινουριο και με πολυ λιγα χιλιομετρα. Απο ενα σημειο και μετα δε θα τα δινα(προσωπικα ετσι?) για μεταχειρισμενο για πιστευω οτι δεν αξιζει.
Εκτος των αλλων δε μου αρεσει να εχει κανει επεμβασεις ο προηγουμενος.
Τις εξωτερικες επεμβασεις που ξεφευγουν απο τα προτυπα του εργοστασιου δεν τις αντεχω καθολου. Δε μου λεει τιποτα η εξωτερικη εμφανιση του και οτι και να ναι θεωρω οτι του στερει μεταπωλητικη αξια.
ok, τι το συζητάς τότε? Δεν κάνει για εσένα. Δεν σημαίνει ότι όλοι το βλέπουν με το δικό σου μάτι. Το είπα και προηγουμένως και ειρωνεύτηκες. Τι συνεχίζεις να το σχολιάζεις αρνητικά βλέποντάς το με το μάτι του VAGόφιλου? Άσε να το κρίνει και κάποιος που του αρέσουν οι μαϊμούδες.... :whistle:
εμένα που μου αρέσει το Μ6 θα με κάνετε παρέα;
Πάντως σοβαρά τώρα ...αν το δεις μπροστά σου ....θα σου σηκωθεί η τρίχα, θα "σου φύγουν τα τσίσα" ...θα ξεχάσεις μονομιάς ο,τι έχεις γράψει εδώ... :thumbsup:
https://img214.imageshack.us/img214/2447/020large.jpg
τι να κάνουμε κύριε Θωμά....κάποιες αγάπες δεν ξεπερνιούνται...
Άσχετο. Κοιτάξτε το μαγαζί πάνω δεξιά από το Μ6 :p