Διαγνωστικό και ότι βγάλει. Μπορεί η βενζίνη. Οπως και να το κάνουμε ο άμεσος ψεκασμός θέλη καλή 100άρα. Εδώ εγώ με χαμηλό πρόγραμμα και χωρίς να το πιέσω καθόλου με 95άρα για δοκιμή είχα συνέχεια μισή μηχανή
Printable View
Διαγνωστικό και ότι βγάλει. Μπορεί η βενζίνη. Οπως και να το κάνουμε ο άμεσος ψεκασμός θέλη καλή 100άρα. Εδώ εγώ με χαμηλό πρόγραμμα και χωρίς να το πιέσω καθόλου με 95άρα για δοκιμή είχα συνέχεια μισή μηχανή
Το αμαξι συνεχιζε να δουλευει πανω απο τις 1.500 χωρις να ρεταρει???Αν συνεχιζε να ρεταρει πανω απο τις 1500 κ να ακουγεται σαν 12κυλινδρο ειναι πολλαπλασιαστης,αν σταματησε κ ηταν προσωρινο μαλλον υπηρχε προσωρινο σφαλμα τροφοδοσιας,ισως αισθητηρας στροφαλου,αφλογιστια σε καποιο κυλινδρο κλπ,δεν μπορουμε να ξερουμε με σιγουρια,οπως κ να εχει πηγαινε διαγνωστικο κ αναμενουμε νεωτερα!!!
Μετά τις 1500 μια χαρά. Ο ήχος δεν άλλαξε. Είχα βάλει 95άρα...
Για αρχή αλλαξε βενζινάδικο και δοκίμασε 2 φορές με 100αρα. Αν δεν στο ξανακάνει σύντομα δεν είναι πολλαπλασιαστής
Πάω αύριο να πάρω ένα set BOSCH μαζί με τα ανάλογα μπουζί.
Η BMW έχει έλλειψη πανευρωπαϊκά σε πολλαπλασιαστές, υπάρχουν όμως οι BOSCH που απλά είναι οι ίδιοι.
Κωδικοί πολλαπλασιαστών:
BMW: 12137594935
BOSCH (Ίδιος με τον BMW): 0221504471
BERU: ZS 324 0040100324 (Επιβεβαιώστε όποιος γνωρίζει, και επίσης που μπορώ να τους βρω; )
HITACHI: Τον γνωρίζει κανείς;
Μετά από αλλαγή μπουζί και πολλαπλασιστών, όλα φαίνονταί normal :thumbsup:.
Αυτό που νομίζω ότι δεν έκανε πριν το πρόβλημα, είναι περίεργη συμπεριφορά του δείκτη κατανάλωσης: π.χ. κύλιση με ταχύτητα, χωρίς γκάζι νομίζω πριν ότι έδειχνε 0. Τώρα δεν πέφτει πάντα στο 0.
Ίσως με την αλλαγή πολ/στών χρειάζεται επαναπρογραμματισμός.
Επίσης ένα δόντι που έκανε από 2η σε 3η εξαφανίστηκε με την αλλαγή.