Θέλω το τηλέφωνο της. Κάνει και ξεμάτιασμα τουρμπίνας απο μακριά?
Παλιο ροζ-καλαμάκι ήμουν εκεί στις 11-12 και δεν σε είδα....
Μωρη φασινα.....εφυγα στις 10.30.....:(
30-08-10, 19:00
Monsta
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ
Να αναφερω την πολυ καλη και αμεση εξυπηρετηση απο το συνεργειο του Φλασκη και ιδιαιτερα του Χρηστου ο οποιος μου ελυσε αποροιες και με βοηθησε στο να μην περιμενω καθολου και να πισαουν τα αμαξια απο το πρωι ωστε να ξαναφυγω για το νησι....thumb
Το μόνο σίγουρο είναι να ΜΗ περιμένεις ούτε κατά διάνοια παρόμοια εξυπηρέτηση από εμάς. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Τα μπουγαλάκια σου και στη Κηφισίας να βρεις ταξί :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
30-08-10, 19:02
Z4 DCT
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Monsta
Το μόνο σίγουρο είναι να ΜΗ περιμένεις ούτε κατά διάνοια παρόμοια εξυπηρέτηση από εμάς. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Τα μπουγαλάκια σου και στη Κηφισίας να βρεις ταξί :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Eσενα σε ξερω τι κουτσομαρια εισαι και εχω κανονισει να στο αφησω και να το παρω οποτε το ετοιμασεις.........thumbthumb
Υπολογιζω να στο φερω την Δευτερα που μας ερχεται αν ολα πανε καλα και μπορεις και εσυ.......
30-08-10, 19:04
Monsta
Παράθεση:
Eσενα σε ξερω τι κουτσομαρια εισαι και εχω κανονισει να στο αφησω και να το παρω οποτε το ετοιμασεις.........thumbthumb
Υπολογιζω να στο φερω την Δευτερα που μας ερχεται αν ολα πανε καλα και μπορεις και εσυ.......
ναι ρε πλάκα σου κάνω ...... εννοείται ότι απορία έχεις εδώ είμαστε thumb
30-08-10, 19:06
Z4 DCT
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Monsta
ναι ρε πλάκα σου κάνω ...... εννοείται ότι απορία έχεις εδώ είμαστε thumb
πω πω θα το ξεχειλωσεις στα μασαζακι το εργαλειο......:whistle:
30-08-10, 19:09
Monsta
Παράθεση:
πω πω θα το ξεχειλωσεις στα μασαζακι το εργαλειο......:whistle:
ελπίζω να χρειαστεί κάτι light, μια κοτούλα και φύγαμε.....
30-08-10, 19:12
Z4 DCT
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Monsta
ελπίζω να χρειαστεί κάτι light, μια κοτούλα και φύγαμε.....
Εχω θεματακια (πετραδακια) εμπρος προφυλακτηρα....... και δε μερικα σημεια πολυ ελαφρα (με το δικο μου ματι) αραχνη....οποτε......
Αν και εσυ θα αποφασισεις.....
Και μη ξεχασουμε τα καρμπον και το εσωτερικο......thumb
27-10-11, 22:09
mark e92
Ξερει κανεις πως να αλλαξω φιλτρο βενζινης στο 335