Με τη ησυχία σου, δε βιάζομαι. Ευχαριστώ !
Printable View
Καλά αυτό με την αλλαγή ας μην συζητηθεί εδώ. Εξάλου πιο πολύ μάλλον μύθος είναι καθώς οι bmw έχουν υπολογιστή πάνω που κάνει έλεγχο για το service και ανάλογα με τη χρήση μπορεί να πας νωρίτερα από τα 25000 χλμ!!!
Εγώ πάντως είτε χρησιμοποιώ της castrol είτε τα ΟΕΜ της BMW. Συμπήρωση ίσως να χρειάζομαι κάθε 4-5000 χλμ... Γενικά το τρέχω το αυτοκινητάκι.
Τσάμπα είναι!!
Πιστευω οτι ο tradewind ειναι ο πιο φθηνος στο Castrol edge sport 5w30 και αν ψαχτειτε απο ebay.de αυτος που ποσταρα πιο πανω ειναι ο πιο φθηνος στο ΟΕΜ, δινει και λιγοτερες ποσοτητες και περισσοτερες αντιστοιχα, απλα επειδη αλλαζει το βαρος, αλλαζουν και τα μεταφορικα..
Ψαχτειτε παντως και οπου υπαρχει εκπτωση για τα μελη του φορουμ..
Εγω ειμαι επαρχια και οπως και να το κανουμε, τα μεταφορικα θα τα φαω στη μαπα..
O tradewind είναι site?
https://www.trade-wind.gr/
Στα φερνει υπαλληλος τους στο χωρο σου και πληρωνεις χερι-χερι αν θες, πρωι δινεις τη παραγγελια, μεσημερι-απογευμα στα φερνει. thumb
Λεω στην επομενη αλλαγη να δοκιμασω 0W40 που λεει ενας φιλος οτι δουλευει πιο ησυχα το μοτερ.. (να δω αν θα καταλαβω τη διαφορα)
Χρησιμοποιει Mobil 1 και ειναι πολυ ευχαριστημενος (οταν ανοιξε το μοτερ για την επισκευη του βανος ηταν πεντακαθαρο!!)..
Να δω σε ΟΕΜ 0W40, Mobil 1 ή Castrol EDGE Formula RS..??
Ας μου συγχωρεθεί η ¨"διαφήμιση", χτες περνώντας τυχαία από τη Φραντζή είδα τη διαφορά τιμής που έχει ο tradewind από τους υπόλοιπους στο Castrol Εdge 5-30. Πήρα 1 κιλό γιά συμπλήρωμα 12ε, όταν όλη η υπόλοιπη περιοχή το έχει 18,5 και 19ε ... Ψάχνετε παιδιά, αξίζει τον κόπο !