Μήπως μπορείς να μας πεις και την τιμή που το έδωσες, εάν δεν έχεις πρόβλημα;
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Printable View
Μήπως μπορείς να μας πεις και την τιμή που το έδωσες, εάν δεν έχεις πρόβλημα;
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Πολλαπλασίασε τα κυβικά του με τα χρόνια που το είχε
αφαίρεσε τα χλμ που είχε κάνει ο Αλέξης από τα ολικά, διαίρεσέ το με το 2,πολλαπλασίασέ το με το συνημίτονο της γωνίας 45 και όλο αυτό με τη ρίζα του π.
Διαβασα το ποστ ..... ( νομιζω πατησα κ like ...) ... δεν καταλαβα οτι το εγραψες εσυ ...
Για καποιο λογο , θεωρησα οτι ηταν καποιος αλλος ... δεν πηγε το μυαλο μου .... δε θα πηγαινε καν , δεν ξερω γιατι .
Πρόσφατα μπηκα πάλι στη σκέψη να δωσω το δικο μου.... ειναι πολυ δύσκολη αποφαση αυτη που πηρες ... σε καταλαβαίνω ( κ δεν εχω προσεξει το δικο μου οσο εσυ το δικο σου ).
Σου ευχομαι να εισαι πάντα καλά, κ να κανεις τα όνειρά σου πραγματικότητα ( αυτοκινητιστικά κ άλλα) ....
Ουφ ...
Σε ευχαριστώ Βαγγέλη, πράγματι δύσκολη απόφαση και σίγουρα όχι εύκολη!!!
Ήταν αμαρτία όμως να φυλάει... το πάρκινγκ.
Το ευχάριστο είναι ότι ο νέος ιδιοκτήτης του εκτός ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μύριζε... λίγο (να μην πω αρκετα) alexm.
Υ.Γ: μια φορά του έδειξα πως θα βάζει στον προφυλακτήρα τη sanitas και έγινε ξεφτέρι... :original:
Φοβερη τιμη για την εποχη,καλα εκανες και το εδωσες.Ευχομαι τα καλυτερα σε υγεια και τετρατροχα και οπως εχω ξαναπει πολλες φορες οταν εχεις πουλησει το αμαξι σου και εχεις το χρημα στην τσεπη και ψαχνεις για το επομενο χωρις αγχος ειναι το καλυτερο μου.Μπορω νομιζω να το κανω για παντα και να μην αγοραζω ποτε......τοσο πολυ μου αρεσει!!Οπως τωρα δηλαδη χεχεχεχεχε!!!!!
Αλεξ,ΔΕΝ εδωσες το παιδι σου για υιοθεσια!!!....ξερω οτι υπαρχουν στιγμες που μπορει να αισθανεσαι καπως ετσι,αλλα οπως λεει ο Πιλοτος και το ευχομαι να συμβει αρκετα συντομα,θα βρεις "νεο ερωτα" που θα τον απολαμβανεις πολυ καλυτερα και συχνοτερα απ'οτι την Μ5!!!
Η θετικη πλευρα του θεματος πρεπει να μεινει σαν συναισθημα και παμε παρακατω για αλλα και καλυτερα, παντα με υγεια!!!:original: