Πηρα σημερα τηλ και μου ειπε 300 ευρω χωρις τα διακοσμητικα ,:( και καμια 200 τα διακοσμητηκα κανενα 500 ,πρεπει να ψαξουμε αλλου,
Printable View
Πηρα σημερα τηλ και μου ειπε 300 ευρω χωρις τα διακοσμητικα ,:( και καμια 200 τα διακοσμητηκα κανενα 500 ,πρεπει να ψαξουμε αλλου,
τον βρηκα τον μωυσιδη μολις τωρα. μου ειπε τα γνωστα δηλαδη 280 ο πισω και 220 ο μπροστα. για αγορα 3 κομματιων μου ειπε 240 για τους πισω και 200 για τον μπροστα. απο ποιοτητα μου ειπε πως ειναι ABS και ειναι κοπλε με πλαστικα κτλ ενω στον μπροστα λειπουν μονο τα προβολακια. για τους πισω ειπε πως αν παραγγελθουν θα αργησουν λιγο γιατι πρεπει να ρθουν απο γερμανια οπου τους παιρνει.
τι λετε θα εχει καλει εφαρμογει?
Το πλαστικο Γιωργο κατω το μαυρο λες να εχει κανενα προβλημα και να θαμπωσει?
Παντος η τιμη ειναι πολυ καλη μπορω να πω οτι ειμαι μεσα εγω.
για τον πισω προφυλακτηρα χρειαζεστε το Νο 6 και το 18 ειναι το πλαστικο που δενει το ντιφιουζερ κατω απ την ρεζερβα του αυτοκινητου!!! το γνησιο το ντιφιουζερ κομπλε βγαινει κοντα στα 200ε και οχι 85 Γιωργο https://www.realoem.com/bmw/showpart...43&hg=51&fg=15
Ο δικος σου φιλε ειναι γνησιος ?Εφαρμοσαι καλα στις γωνιες?Ο μωυσιδης μας ειπε 250 ευρω τον πισω κομπλε ιμιτασιον ,λες να εχουμε κανενα προβλημα και να χρειαστει τιποτα αλλο?
εμενα ολο το πακετο ειναι γνησιο οποτε κουμπωσε κανονικοτατα τωρα για τα ημιτασιον δεν γνωριζω να πω αν θα ειναι καλα η οχι κλπ!!!!!ουτε τι θα χρειαστειτε επιπελον απο αυτα που ειπα δεν ξερω!!!!!!αυτα θα τα δειτε οταν παρετε το πακετο και δειτε τι λειπει!!!!δεν νομιζω παντως να υπαρχει προβλημα