Ολα τα έξοδα συντήρησης και αγοράς βγαίνουν κατευθείαν από τον εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό και επιστροφή όλου του ΦΠΑ από την εφορία
Printable View
Ολα τα έξοδα συντήρησης και αγοράς βγαίνουν κατευθείαν από τον εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό και επιστροφή όλου του ΦΠΑ από την εφορία
Βαγγέλη Ibiza έχει ο Day για εταιρικό, ρώτα εντυπώσεις από κατανάλωση και
αξιοπιστία.Για χιλιομετροφάγο πάντως εγώ θα πήγαινα σε Yaris ή κορεάτες thumb
Επίσκεψη σήμερα σε 3 αντιπροσωπείες .
Hyundai i20 1.1d : 12800 με το κλειδί στο χέρι .
Θετικά : το αυτοκίνητο είναι μεγάλο , τόσο σε χώρους όσο κ σε πορτμπαγκάζ , είναι Ομορφο , η ποιότητα του πολύ καλή (πολύ ανώτερου αυτοκινήτου θα έλεγα ) , πολύ καλύτερη από τα αλλά που είδαμε , εγγύηση 5 χρόνια κ απεριόριστα χιλιόμετρα .
Αρνητικά : είναι μόλις 1.100 κυβικά με 75 άλογα κ 18 κιλά ροπή . Μου φαίνεται περίεργο να δώσω τόσα χρήματα για Hyundai 1.1 ( υπόψην δεν έχω κολλήματα με τις μάρκες )
Renault Clio 1.5 dci: 13400 με το κλειδί στο χέρι .
Θετικά : το αυτοκίνητο είναι επίσης μεγάλο κ πολύ Ομορφο . Έχω ακούσει κ διαβάσει τα καλύτερα για την οδηγική του συμπεριφορά .
Αρνητικά : μόλις 3 χρόνια εγγύηση κ 100.000 χιλιόμετρα . Γίνετε κ 5 χρόνια με 200 ευρώ αλλά τα χιλιόμετρα παραμένουν 100.000.... Πράγμα που δε μας βολεύει . Από ποιότητα .... Τενεκές ... Πολύ πλαστικό ... Πολύ ψεύτικο . 1500 κυβικά επίσης όμως 75 άλογα κ 20 κιλά ροπή .
Citroen c3 1.4d : 12500 με το κλειδί στο χέρι .
Θετικά : η τιμή ... Δε νομίζω ότι μου άρεσε . Πιο ποιοτικό από το Clio , αλλά κ αυτό απέχει αιώνες από τον Κορεάτη .
Αρνητικά : επίσης τενεκές , καλύτερος τενεκές , αλλά ψεύτικο ... Μοτέρ αδύναμο , μόλις 68 άλογα . Εγγύηση 2 χρόνια κ 100.000 χιλιόμετρα .
Γνώμες ;
Κοίτα και το καινούριο Suzuki Swift (βενζίνη.πετρέλαιο) , 5 χρόνια εγγύηση και 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθειαthumb
Sorry που το λέω αλλά C3 1.4d έχω στη δουλειά και ποιοτικά το αυτοκίνητο είναι χάλι μαύρο...
Το renault είναι ποιοτικά ανώτερο!!
Νομίζω έχεις απαντήσει την ερώτησή σου!
5 χρόνια εγγύηση με απεριοριστα χιλιόμετρα, αυτό μιλάει μόνο του
Σε συνδυασμό με καλούτσικη τιμή και επιδόσεις και ικανοποιητική ποιότητα.
Άντε καλορίζικο το Χιουντάι!
Νομίζω το i20 είναι η καλύτερη πρόταση.