εγω πιστευω οτι για δρομο καλυτερα στο αμορτισερ (πιο προοδευτικο) για αλλα κολπα, καλυτερα στο ψαλιδι.
η BMW παρολα αυτα, λεει στο ψαλιδι.
εγω την εχω στο ψαλιδι παντως, μαλακη μπροστα, σκληρη πισω.
Printable View
εγω πιστευω οτι για δρομο καλυτερα στο αμορτισερ (πιο προοδευτικο) για αλλα κολπα, καλυτερα στο ψαλιδι.
η BMW παρολα αυτα, λεει στο ψαλιδι.
εγω την εχω στο ψαλιδι παντως, μαλακη μπροστα, σκληρη πισω.
Σε Ε36 τουλάχιστον, σε όλα είναι στο ψαλίδι, εκτός από το Μ3 που είναι στο αμορτισέρ...και σε 2-3 αυτοκίνητα άλλων εταιριών έχει πάρει το μάτι μου ότι είναι στο αμορτισέρ.
στα πρωτα ε36 μη m νομιζω μεχρι 10/91 η' 6/92 κατι τετοιο παλι στα αμορτισερ επιανε..
μετα την αφησανε στο αμορτισερ μονο στο M3.στα μη m το αλλαξανε μετα στο ψαλιδι...μαλλον θελανε να κανουνε το m διαφορετικο...εκτος και αν κατι λαθος ειδανε...ποιος ξερει?
εντωμεταξυ η uuc δινει παχη 27-23 και οχι 28-21 για τα απλα 36 οπως eibach-h'r κ.λ.π.
το 23 πισω που δινει δεν ειναι υπερβολικο???
ολα ειναι θεμα χρησης και γουστου....
Ακριβως οπως τα λετε...Η αντιστρεπτικη στο αμορτισερ δινει μια πιο σκληρη αισθηση στο δρομο(γι'αυτο τα Μ3 φορανε 23αρα) και πιο προοδευτικη αισθηση στο turn in,ειδικα αν ξεκολλησει η μουρη πρωτα.Αρα το κανει πιο ευκολοδηγητο.Οταν πιανει στο ψαλιδι,(γνωμη μου),η σχεση της αντιστρεπτικης ειναι αμεσοτερη στο στριψιμο(ακουει καλυτερα η μουρη),αλλα χανει σε πληροφορηση περα απο το οριο.
Περιοριζει ομως,σαφως περισσοτερο το φαινομενο της ''βούτας'' της μουρης στο turn in,που σε ολα τα Ε36 Μ αλλα και στα Ε46,ειναι εντονο και προσωπικα για μενα,ενοχλητικο στην γρηγορη οδηγηση και ιδιαιτερα στην πλαγιολισθηση....
Απο κει και περα τα διαφορα set up των εταιρειων,ειναι καθαρα θεμα γουστου....Η UUC βγαζει και 30-24mm για πισταδικα-ντριφταδικα Ε36 οπου σαφεστατα δινει πιο υπερστροφικα χαρακτηριστικα στο στησιμο,οπως και το 27-23.....
αρα το 28-21 ειναι πιο νορμαλ κατασταση οποτε παμε eibach που δεν βγαζουν προβληματα τα συνεμπλοκ τους,μην ζητησει κανα συνεμπλοκ η h'r αργοτερα και οτι γλιτωσουμε το πληρωνουμε για συνεμπλοκ και εργασια (ξανακατεβασε ζαμφορ αλλαξε συνεμπλοκ ξαναδεσε 2 συνεμπλοκ να χρειαστει να αλλαξω powerflex μια 70αρα χαλαρα με εργασια).
μια και εξω σωστο απο την αρχη να τελειωνουμε με δαυτο..(αντε και τα καθισματα ντυσιμο για το τελος που ναι ψιλοκωλος γιατι το παραμαμησα...δεν εχω και αλλη ορεξη πλεον...να ηρεμησω για να το ευχαριστηθω και καλυτερα..χεχε).
2 ερωτησεις εχω.μια μηχανογικη και μια φορολογικη...
-πολλοι λενε (και στα ξενα φορουμ που διαβαζω) οτι καλο ειναι οταν βαζουμε aftermarket ζαμφορ που ναι πιο παχιες να βαζουμε και καινουργια μπαρακια ζαμφορ μπρος-πισω γιατι τα παλια θα καταπονηθουν ακομα περισσοτερο..
ισχυει?να βαλω και καινουργια μπαρακια μην τυχον την ακουσουν τα ηδη καταπονημενα παλια η' ειναι πλεονασμος και δεν χρειαζεται αμα μου πει ο μηχανικος οτι τα παλια ειναι σε καλη κατασταση?
- πηρα μια προσφορα απο ενα καταστημα που εχει 2 σετ καινουργια σφραγισμενα απο παλιο στοκ (εισαγωγη του 08) στα 400ε το σετ με φ.π.α. (οποιος θελει του δινω και το τηλ αμα θελει να παρει το αλλο που θα μεινει-η' τον ρωταμε και τιμη πακετο και για τα 2 μηπως μας κοψει τιπτ-οποιος θελει για 36 ας μου στειλει π.μ. να τον ρωτησουμε παρεα).
η ερωτηση ειναι οτι οσες φορες εχω ψωνισει απεξω αυτοι συνηθως βαζουν μεσα στο δεμα η' απεξω κολλημενο ενα σαν φωτοτυπια να το πω σε α4 τα στοιχεια της επιχειρησης και το τελικο ποσο..αυτα περνανε στην εφορια σαν αποδειξη?
καλα απο δω θα τις παρω δεν το συζητω..σιγα μην τις παρω απεξω για 20ε διαφορα..απλα ρωταω αν αυτα που βαζουν που ειναι σαν παραστατικα-συνοδευτικα περνανε εφορια σαν αποδειξεις ετσι απο περιεργεια αμα ξερει κανεις...
:thnx:
Οτι ειπε ο Μιχαλης ειναι πολυ σωστο.
Θεωρω οτι το 28-21 ειναι οτι καλυτερο μεταξυ δρομου και πιστας. Σκληρο για δρομο, απλα καλο για κατι παραπανω.
Ναι, καλο ειναι να αλλαξεις και τα μπαρακια μια που θα κανεις ολη αυτη την δουλεια.
Οταν πληρωνεις κατι απ εξω, τυπωνεις την αποδειξη που ερχεται με email και αυτο ειναι αποδειξη.
Ενναλακτικα, τους ζητας να βαλουν ενα αντιγραφο του τιμολογιου μεσα στο κουτι.