αν είχε γίνει λεκές στο κάθισμα Γιώργη, ο πατρινός θα το είχε ήδη πουλήσει. :original:
Printable View
συλυπητήρια...ελπίζω να πείρες και κάνα κουτί υπνοσεντόν για το σπίτι, γιατί σε βλέπω να κοιμάσαι μετά απο κάνα 10ήμερο με την κάψα που'χεις γι'αυτό τ'αμάξι...
έκανες, ότι χειρότερο μπορούσες να κάνεις στον εαυτό σου νομίζω...
:th_Laie_67-1: ....εδω τιναξα τα παπουτσια μου,προσεξα να μην συρθω αποτομα στο καθισμα και τραυματισω το δερμα,ακουμπουσα απαλα το δερματινο τιμονι,κλπ......βηξιμο,φτερνι σμα και ειδικα τσισακια ηταν απαγορευμενα απο την αρχη!!!:thumbsup:
...ξερεις τι γατος εχει γινει στο καθαρισμα?....αν και δεν χρειαζεται τιποτε ιδιαιτερο εχει υλικα που μονο σε detailers συναντας.thumb
....οχι Θωμα,ημουν ετοιμος ψυχολογικα για την δυναμη που θα εβλεπα,απλα δεν περιμενα οτι θα την "ΣΤΡΩΝΕΙ" τοσο ευκολα στο δρομο,πιστευα οτι θα τρομαζα απο τα "ψαρεματα","ξεκολληματα"κλπ. ....ομως τιποτε απο ολα αυτα δεν συνεβη......σαν ενα πολυτελεστατο Lear Jet απογειωνοταν και προσγειωνοταν οποτε "εδινα την εντολη" και οι γραμμες που διαλεγα με το τιμονι ηταν ακριβεστατες και ειχα μια αισθηση σιγουριας που δεν με τρομαξε ουτε μια στιγμη.thumb
(το λεω αυτο γιατι εχω ανεβει ως συνοδηγος σε Φορντ Σιερρα RS500 με οντως 500αλογα,μετατροπης βεβαια αλλα φουλ φτιαγμενο απο γνησιο αγγλικο RS500 , ......την μια βλεπαμε τον ουρανο την αλλη δεν μαζευοταν να ισιαξει,η δυναμη ηταν δυναμη!!!!κολλουσα στο καθισμα και εκει....αλλα καμμια σχεση με την //Μ5)
...στον αντιποδα τωρα......"καβαλωντας" το ταπεινο 4κυλινδρο μου......η αληθεια ειναι οτι εκανα λιγες μερες να "στρωσω" το μυαλο μου, αφου σε καθε πατημα στο γκαζι εκανα το βρουμ-βρουμ που ακουγοταν απο τις eisenmann race και τον V10!!!...ειδικα η κρυα εκκινηση ειναι ολα τα λεφτα!!!!
....η δυναμη???...ελειπε...αλλα ενταξη παλι καλα που εχω και αυτο το οχημα,...δεν ειμαι πλεονεκτης.....για τα οικονομικα μου και πολυ καλο ειναι!!!thumb
......οπωσδηποτε επομενος στοχος???....εννοητε ///Μ5!!!....ακομα και μετατροπη το δικο μου!!!!.....αλλα εως τοτε???...πρωτα απ'ολα ας ειμαστε καλα απο ολα γενικοτερα και προπαντων να εχουμε την υγεια μας:original:
βιντεο ρε παιδια?
εχω στησει με το μηχανακι μου (r1 2003) περιπου πριν από 3 μηνες περπου με Μ5 -ΦΕΡΡΑΡΙ - ΠΟΡΣΕ (ηταν παρεα) σε ευθεία από την συμβολη ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ- ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ μεχρι και το ΕΝ ΠΛΩ και καταλαβα τη δυναμη που εχει το κτηνος.
https://www.youtube.com/watch?v=lvQ9TLOpDLU
https://www.youtube.com/watch?v=7fAI...eature=related
Βρηκες και συ να οδηγησεις το κατάλληλο Μ5 ρε Αρη....είναι ότι πιο άψογο κυκλοφορεί , τέρας πραγματικό και πανέμορφο.
...να συμπληρωσω και μερικα Hi light της ημερας της οδηγησης της //Μ5.....
....οταν σταματησα επειδη δεν μπορουσα να αναλαβω την ευθυνη για περισσοτερο χρονο οδηγησης,αν και ο Αλεξης επεμενε να συνεχισω,αλλα εγω ηθελα να δω τι μπορει να κανει στα χερια του κυριου-κυριου κριτη αγωνων κ.Αλεξη!!!!:thumbsup:
τι εκανε????....δεν θα το πιστεψετε!!!...ο κυριος Σανιτας της ηπιε το αιμα!!!.....κατ'αρχην μου εκανε την χαρη να δω το 0-100!!!....ενταξη,ειναι σε χρονο απιστευτα γρηγορο,δεν το μετρησα αλλα οτι και να πω ειναι λιγο....
...μετα αποφασισε να προσπερασει ενα οχημα μπροστα μας και με τη φορα που πηρε,:shok: περασε 2-3 επιπλεον...
.....στην συνεχεια δυστυχως ηταν σε αντιθετη κατευθυνση μια πανεμορφη Ε46 Μ3 σε χρωμα λαγκουνα σεγκα και ετσι χασαμε την ευκαιρια για παιχνιδακι.....τελος παντων......
....αλλα πολυ γελιο επεσε οταν μου ελεγε οτι ιδανικο μοτερ ειναι το 3λιτρο για την 5αρα.......και μετα καναμε ολα αυτα τα απιστευτα σε επιδοσεις!!!!!
.....,του λεω "ακομα επιμενεις για τον 3λιτρο???"........:th_Laie_67-1:
Το μονο παρηγορο στην υποθεση για μενα, ειναι οτι στην βολτα που εκανε με το ταπεινο μου 4κυλινδρο, απολαυσε την ανεση της αναρτησης και την ησυχια της καμπινας!!!!.....κατι ειναι και αυτο.....εκτος εαν ηθελε να μαλακωσει τον πονο μου!!!!:thumbsup: