:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:που το ξερες....????:thumbsup::thumbsup:
Printable View
Δεν το πιστευω οτι το κανεις και βολτα σαν την διαφημιση της Merecedes με το νεο καμπριο!!!!
BAN.....
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ενταξει ρε παιδια μην δαγκατε!
Πήρα iMac 20'' πρόπερσι το καλοκαίρι και πριν απο 2 μήνες το νέο 27''. Ασχολούμαι με τους υπολογιστές απο το '88 (Amiga 1000 ολε!) και απο τότε που αναγκάστηκα να παω στα πισιά, το 1994 τα σιχαινόμουνα ολοένα και περισσότερο. Conflicts, drivers, viruses, ασυμβατότητες, βλάβες, crashes, καψίματα motherboards, τροφοδοτικών, σκληρών κλπ κλπ κλπ. Όλα αυτά τέρμα με τα iMac. Απλό λειτουργικό που δεν χρειάζεται να είσαι γκουρού για να κάνεις μαγκιές (που θέλοντας και μή έγινα γκουρού μετά απο 20 χρόνια ενασχόλησης), άριστη ποιότητα κατασκευής, design (γιατί θέλουμε και τη φιγουρίτσα μας), windows (συγχώρα με Θεέ μου) -αν και δεν τα έχω βάλει στο 27άρι και ούτε πρόκειται-, διαχείριση αρχείων και τόσα άλλα. Το μόνο πρόβλημα (που δεν ξέρω αν είναι για σένα πρόβλημα) είναι η πολύ μικρή γκάμα προγραμμάτων και παιχνιδιών (κυρίως παιχνιδιών) σε σχέση με τα "άλλα". Όμως εκεί που θες 3 προγράμματα για να κάνεις κάτι στο πισι, στον μακ σου αρκεί ένα.
Κάποτε τα αγόραζες μόνο στη rainbow, τώρα υπάρχουν τουλάχιστον 3-4 dealers. Επειδή όλοι όμως τους παραλαμβάνουν απο τη rainbow, οι τιμές είναι απο σχεδόν έως ακριβώς οι ίδιες. Εγώ τον ψώνισα απο δω, επειδή μπορούν να στον δώσουν και ως build to order (π.χ. με δίσκο 2ΤΒ που τον πήρα εγώ) και πολύ πιο γρήγορα.
Προχώρα με κλειστά μάτια, δεν θα το μετανιώσεις.
Αν κανει και μια επεκταση εγγυσης τοτε θα ειναι καλη αγορα γιατι με ενα χρονο που δινουν ειναι επιφοβο...τοσα λεφτα (εταιρειες τους πιανει τσιγκουνια) .Επεισης ξεχνα τους "τεχνικους"....δηλαδη χερι δεν βαζεις σε αυτο το πραγμα αφου για να το ανοιξεις πρεπει να ξεβεντουζαρεις την οθονη!
Θα σου προτεινα ενα PC και ενα 13,3" mac να γουσταρεις για τα καλα!
παιδια ενδιαφερομαι να παρω 2 καρεκλες γραφειου.
Μια καλη διευθυντικη για το γραφειο μου και αλλη μια πιο απλη αλλα σιγουρα ανατομικη και αυτη.
Δε θελω να ξεφευγουν πολυ στο κοστος και δε με ενδιαφερουν να ειναι απο δερμα ή οχι.
Εχετε ν προτεινεται τιποτα???
χρηστακο...τα ανατομικα τα πληρωνεις....
αυτο αλλωστε το ξερεις καλυτερα απο τον καθεναν...
τωρα αν καποιος εχει γνωριμια να σε στειλει καπου....κανε λιγο υπομονη να το διαβασουν ολοι κ κατι μπορει να βρεθει..