Αρχικό μήνυμα απο
paan71
Καλησπέρα,
Επειδή δεν γνωρίζω τι παρουσιάζει το πρόβλημα σε αισθητήρα nox σε BMW, μπορείτε κάπoιος παθών να πει πως το εντοπίζεις?
Σήμερα το πρωί ξεκίνησα για χαλκίδα και στα 2 χλμ μου έκανε ένα "κράτημα" ο κινητήρας σαν να μπούκωσε και καπάκι μια χαρά.
Μετά από 7-8 χλμ με ταχύτητα τα 120 μου έκανε ένα "ρετάρισμα" για κλάσματα δευτερολέπτου, άρχισε να αναβοσβήνει για περίπου μισό λεπτό μία κίτρινη/πορτοκαλί ένδειξη πάνω δεξιά, άφησα το γκάζι έκανα μια προσευχή και είπα"τουλάχιστον ας με φτάσει κάπου και όχι στην μέση του δρόμου", και συνέχισα με μέση ταχύτητα τα 100-110 μέχρι Χαλκίδα, όπου μου το ξαναέκανε το "ρετάρισμα" μία δύο φορές με παράλληλο άναμα της λυχνίας, αλλά τελικά έσβησε.
Στον γυρισμό το απόγευμα είπα, "θα φταίει η γ..βενζίνη που έβαλα προχθές που παραλίγο να μείνω και έβαλα σε ένα τυχαίο στην Μεσογείων" πάντα κατοστάρα (και καλά 10άρα αλλά τουλάχιστον μόνο τέτοια σε τίτλο βάζω λόγω NOX).
Ξεκίνησα μία χαρά και είπα τώρα θα την κάψω όλη με τσίτα οπότε γύρισα με 160-180 μέχρι την Μαλακάσα όπου το λαμπάκι άναψε μόνιμα, μου έκανε και ένα καλό "ρετάρισμα", και έφτασα στο βενζινάδικό μου με 100, ένδειξη ρεζερβουάρ, και υπόλοιπο καμμία 50άρία χλμ range.
Περιμένω αύριο να κάνω κάποια απόσταση μπάς και σβήσει μόνο του.
Αυτά είναι ένδειξη NOX?
Υπόψη περιμένω ακόμα το μαμοprofessional από Αγγλία να πάω στην αντιπροσωπεία να τα δω όλα με το Pdc μαζί.