παρε βρε την αμαξαρα και πες οτι ηταν αποφαση των γυναικων να εχεις "αλλοθι" στη πενβεδοοικογενεια και οταν θα βλεπεις τις επιδοσεις σε συναρτηση με την καταναλωση θα αγαλιαζει η ψυχουλα σου χαχαχαχα
Printable View
παρε βρε την αμαξαρα και πες οτι ηταν αποφαση των γυναικων να εχεις "αλλοθι" στη πενβεδοοικογενεια και οταν θα βλεπεις τις επιδοσεις σε συναρτηση με την καταναλωση θα αγαλιαζει η ψυχουλα σου χαχαχαχα
Μα αγαπητέ μου φίλε δεν λέω ότι είναι αργό. Ίσα ίσα, έγραψα ότι είναι πολυ γρήγορο!
Στο πόστ σου αναφέρεις τρία πράγματα. Την ιπποδύναμη, τη κατανάλωση (που συμφωνούμε αν κι αν πιέσεις τον tfsi καίει) και τον εξοπλισμό. Αναφορικά θα σου πω ότι το si εχει καλύτερο εξοπλισμό απο το DTM, πχ το audi δεν παίζει ούτε mp3, ούτε εχει θύρα aux και ούτε εχει adaptive xenons.
Οδηγικά, βγάζει υποστροφή στην εισοδο κάτι που στο si απλα έρχεσαι, σημαδεύεις και στρίβεις.
Σε αυτο μάλιστα συμφωνεί και ο Δημήτρης Δεβερίκος με τον οποίο εχω τη τύχη να είμαστε στην ίδια ομάδα και κάνουμε μαζι προπόνηση (κάρτ) ο οποίος όταν το ειχε οδηγήσει στο Μέγαρα ειχε τότε Μ3: https://library.techlink.gr/4t/artic...&article=10871 ...κι επειδη με ενδιέφερε κι μένα σε μια προπόνηση το είχαμε συζητήσει.
Επαναλαμβάνω, το dtm είναι απλα πιο γρήγορο. Αυτο. Τίποτα περισσότερο.
Ααα...κάτι ασήμαντο/σημαντικό. Επειδη αυτο φοράει δική του τουρμπίνα και δε μοιράζεται άλλες απο το γκρουπ και παει όλη μαζι με τη πολλαπλή αν πάθει κάτι το κόστος είναι ενα 3.000αρο, το ρώτησα. Επίσης στα 60.000 κμ θέλει αλλαγή ο ιμάντας χρονισμού, ένα 600αρι περίπου.
Sent from a mobile device
συμφωνω απολυτα,το εχω ζησει επι 3-4 συναπτα ετη,που οδηγουσα συνεχεια το Σεατ Κουπρ(ι)α ενος φιλου μου!Οσο γκαζι ειχε τοση αισθηση του ελειπε
Αυτα τα νουμερα παιζουν μονο σε νορμαλ οδηγηση και φορτια,αν πεις να το τρεξεις καταπινει τον κ@λο του!!!!
Πολυ σωστη η τοποθετηση του φιλου!
Αλεξη ως κατοχος Μ5 νομιζω εχεις δειξει ηδη τον χαρακτηρα σου:warriorsmiley: .
τα αουντι ειναι τα καλυτερα μετρια.....θα προτιμουσα ενα "μικρο" απο τα πολυ καλα thumb
Λυσσα ειναι οχι απλα αλμυρη.
Εννοείται ρε Μπιλ. Είναι ανάλογα με το πόδι του καθενός. Στο δικό μου το πόδι θα χρειαζόταν βυτίο να τρέχει απο πίσω μου. Το πατάς καίει. Το πλακώνεις καταπίνει. Του αλλάζεις τα φώτα, στα αλλάζει μετά αυτό.
Για οικογενειακή χρήση πιστεύω όμως οτι θα είναι κοντά σε αυτά τα νούμερα.
χμ.....
Κάτι ακόμα, ο φίλος αναφέρει ανησυχία για την αξιοπιστία.
Αν το προσεχεις, κάνεις τη συντήρηση που πρεπει σωστά, δε το σκίζεις κρύο κλπ δε θα πάθει τίποτα. Υπάρχουν si με 200.000 χλμ.
Προσωπικά είμαι εντελώς ψυχασθενής με αυτο το θέμα, οπότε κοιτάς τι συντήρηση εχει κανει. Και δε μιλάμε για κάτι το φοβερό, λαδακια κάθε 7-10Κ κμ ή χρόνο, τσεκάρισμα στο βαλβιδουλες του κάθε 50Κ και μπουζί στα 50Κ (εγω τα δυο τελευταία τα έκανα στα 40Κ γιατι είμαι λίγο ψυχασθενής και για τον ίδιο λόγο του εχω ασφαλίσει το μοτέρ).
Αν δεν γνωρίζεις κάτι και το αυτοκίνητο δεν εχει κανει σωστή συντήρηση...φεύγεις.
Επίσης, τσέκαρε αν εχει κανει την ανάκληση με τον τεντωτηρα καδένας. Το δικο μου το έκανε στα 10.000 κμ πχ.
Τέλος, αν εχει περισσότερα απο 50Κ κμ αν εχει τσεκάρει το διάκενο στις βαλβίδες.
Αυτα. :)
Sent from a mobile device
Ξεκιναω απο τα βασικα...3000 euro δεν υπαρχουν..με τοσα..το κανει σφυριλατο και βαζει οτι διποτε big turbo θελει...
Παμε πιο κατω....ετσι και σε τσακώσει DTM σε δρομο η πιστα...με ενα μετριο οδηγο...και εσυ με το Si θα φας το ξυλο της αρκουδας:cheers:
Ο Δεβερικος...κατέβηκε απο ενα Μ3 και καβάλησε ενα DTM...την διαφορα ελπίζω την καταλαβαινεις...
Στην ποιοτητα...εχω αλλαξει 2 Ε90 ενα 316 και ενα 320..οι διάφορες με το DTM ειναι ελάχιστες...εκει που ποναει το ενα υπερτερεί το αλλο....
Το DTM ειναι ενα ωραιο οχημα...με 2-3 πραγματάκια μπορει να γινει ενα πολυ καλο παιχνίδι...χωρις να το βαριέσαι σε ταξιδια κλπ, (μου συμβαίνει με το 5αρι μου και για αυτο γραφει 1500 χλμ το πολυ το χρονο)
Αλλη μια πολυ καλη λυση...ειναι ενα φτηνο-δυνατο SAAB...!!!!:up:
Αουνταρα και dry bread.