Γιώργο,να σΕ πώ.Έχεις κάνει σε DEPO φανάρια τα δαχτυλίδια λευκά??Αν ναι,ετοίμαζε τροχό να κάνεις και τα δικά μου :hystericalbs1::hystericalbs1:
Printable View
Έχουν ψειρες τ10, άλλά δεν σου δίνει χέρι για να αλλαχτουν εύκολα, εγώ που είχα ρωτήσει μου είδαν πει οτι μάλλον πρεπει να βγει το φανάρι . Σιγουρα αλλάζουν πάντως
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk
Λευκο 90% More Light: Increased road illumination over standard bulbs.
10% Whiter Light: Higher color temperature makes the emitted light whiter.
50% Longer Life: Extended lifetime due to new bulb design.
35m Longer Beam: Longer beam pattern due to new bulb design.
Μια διευκρινηση:
Για τα f/l φαναρια χωρις προτζεκτορες πρεπει να ειναι 4 ιδια 131μμ δαχτυλιδια ή τα σετ που δινουν δυο μικρα και δυο μεγαλα?
Εστειλα χθες email στον πωλητή.Μου απάντησε σήμερα ότι θα μου στείλει ένα δαχτυλίδι σαν αυτό που είναι καμμένο.Είναι δυο διαστάσεις,όπως λέει και στην αγγελία.
Τώρα για τη διαδικασία,το φανάρι ανοίγει εύκολα,είναι με κλιπς.Βέβαια το λέω τώρα που έφαγα κάτι ώρες για τη διαδικασία άνοιξε κλείσε.Τα φανάρια σήμερα που οδήγησα λίγο βράδυ,πριν από λίγο,είναι σαφώς πιο φωτεινά.Βέβαια τα δικά μου φανάρια είναι παλιά και δεν ξέρω καν αν έχουν αλλαχτεί οι λάμπες ποτέ μέχρι τώρα.Ελπίζω να βοήθησα.
Νομιζω οτι ειναι διαφορετικη η διαμετρος! Ξερει κανεις να μας πει σιγουρα?
Εγώ όταν έψαχνα να τα παραγγείλω λίγα που είδα στο ebay για sedan f/l χωρίς προτζέκτορες τα έδιναν με διαφορετικές διαστάσεις.Τελικά διάλεξα και πήρα ένα κιτ με 131mm και 146mm.Ίσως είχε και με ίδιες διαστάσεις,δεν πρόσεξα.Τώρα χθες τοποθετώντας τα,είδα ότι τα μικρά σε μέγεθος δεν κάθονται ακριβώς στο σχήμα του φαναριού.Είναι μικρότερα.Αφού βάζοντας την ταινία διπλής όψεως που είχε μέσα δεν είχα που να την κολλήσω στο φανάρι.Δεν έκανα όμως και το άλλο,να βάλω το μεγάλο να δω πως θα καθόταν.