βαλε τεντα γιωργη, θα σου κανει τιμη σπεσιαλ ο αρης, ειδικη για ρετιρε...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Printable View
καθε πραγμα εχει πολλες οπτικες γωνιες να το δεις μονο αν εχεις σφαιρικη εικονα μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα
Στις σχέσεις μεταξύ εργοδότη-υπαλλήλου-πελάτη τα πάντα είναι θέμα παιδείας, όχι πανεπιστημίου αλλά καλλιέργειας και σεβασμού απέναντι στον άλλο.
Όσο για τις αποδείξεις.... προτιμώ τα καλά τοπικά καταστήματα που ο άλλος έχει ρίξει ιδρώτα και αίμα για να τα φτιάξει.... και βλέπει να βρέχει π@@τσες στις εποχές που ζούμε... τα στηρίζω και βοηθώ όσο μπορώ
...τα μεγάλα πολυκαταστήματα δίνουν αποδείξεις αλλά υπάγονται στην ΔΟΥ μεγάλων επιχειρήσεων (τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται....)
Αρη το εχω δει απ ολες τις γωνιες ληψης..
το εχω δει απο υπαλληλος με μ..κες
απο πελατης με μ..κες...
και απ την μανα μου που στο μαγαζι της τα τελευταια 30 χρονια εχει πελατισσες γυναικες.... το χειροτερο ειδος αναγωγων πελατων...
απ την στιγμη που υπαρχουν σταθεροι καλοι υπαλληλοι και ποτε δεν ειχα παραπονο κανενα και πραγματικα με την συμπεριφορα τους σε κανουν να ψωνιζεις....ακομα και σε μεγαλη ηλικια που να δυσανασχετησει λες ρε πστη ειναι βαρια δουλεια κλπ...
απ την αλλη βλεπεις τσουτσεκια στην ηλικια μου, που εχουν τουπε οτι μλκα εγω δουλευω εδω και μαμαω.... και δυσανασχετουν ακομα και στο καλημερα...
οπως ειπε ο Σταθης καποιοι το εχουν απιστευτα....
Σερβιτορος/ες νομιζεις μπορει να την κανουν ολοι αυτη τη δουλεια? που νομιζουν ολοι οτι ειναι ευκολα...
ειναι κατι κοπελιτσες τσακαλια που σκαναρουν μαγαζι με 200ατομα και τρεχουν σαν παλαβες.... δεν σου λενε αν εχεις ψιλα και δυσανασχετουν στο 20αρικο...και ειναι παντα με το χαμογελο...
γιατι πολυ απλα εχουν καταλαβει το νοημα....
Το νοημα ειναι οτι την αποψη σου και τα νευρα σου κρατα τα για την παρτη σου και βγαλε ενα χαμογελο....
ο κυριο Μλκας μπορει να ειναι περιεργος μεχρι αηδιας αλλα εδω ηρθε να πιει καφε...και ας μου τα επρηξε και τον γυρισα 2 φορες πισω....
@σπαρα: τυπε καταλαβαμε, εφαγες χυλοπιτα απο σερβιτορα και το ριξες στο μοιρολοϊ ταχαμ δηθεν για τα ψιλα...