-
Τάσο θα σε κουράσω λίγο αλλά άκου σε παρακαλώ και μια ακόμα ιστορία που μπορεί να
βοηθήσει.Κάπου το 06-07 είχαμε πάρει ένα SORENTO diesel στην δουλειά και ήταν όλα καλά
μέχρι τα 40-50000χλμ.Μετά το αμάξι ξαφνικά έχανε τα γκάζια του και έβγαζε κάπνα, όποτε
ήθελε.Εντός εγγύησης δεν φαντάζεσαι τι έχουμε αλλάξει,τούρμπο-μπεκ-εισαγωγή-αντλία
πετρελαίου-αισθητήρες κ.λ.π άπειρες μέρες δοκιμές,το διαγνωστικό μας τρέλενε κάθε φορά
με κάθε λογής βλάβη.Η autopoint μιλούσε με Κορέα στέλναν οδηγίες,παπάρια, το SORENTO
έστρωνε ξαφνικά μόνο όταν το πήγαινες έκτος δρόμου :shok: Τελικά βρέθηκε...στο σημείο
του τρομπέτου που περνούσε η πλεξούδα του εγκεφάλου στο ταμπλό έλειπε η τσιμούχα που
προστάτευε την καλωδίωση από την τριβή με την λαμαρίνα και φαγώθηκε η μόνωση των
καλώδιων και κάνανε σώμα στο σασί.Η γραμμή που δημιουργούσε το πρόβλημα ήταν το
κοντρόλ της wastegate που την κρατούσε ανοιχτή και έτσι δεν φούσκωνε το τούρμπο!!!
Επειδή και εσύ κυνηγάς φαντάσματα κάνε και έναν πιο εξονυχιστικό έλεγχο σε πλεξούδες-
πινάκια-φίσες κ.τ.λ. και καλά ξεμπερδέματα!
-
τασο τσεκαρετε και τη γειωση.
ειχα ενα θεμα με ε36 και ηταν οπως λες απροθυμο, σα ψοφιο, με ασταθειες στο ρελαντι. κατι σαν βαρια περιπτωση μαφ/βουλωμενος καταλυτης/βανος. μηπως η γειωση δεν κανει επαφη καλη, εχει κοψει το καλωδιο, κατι ;;;
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Τάσο ένας φίλος στην δουλειά με ένα Daihatsu Cuore τυρρανιότανε χρόνια και τελικά βρήκε σωτηρία σε ένα καλό ηλεκτρολόγο που του έφτιαξε την γείωση...Δες το πάντως.
-
Ρέ παληκάρια μου χαλαρώστε λίγο με την Γείωση !:whistle:
-
Τάσος :
Ο Γιατρός....
Σήμερα έφτιαξε το ιμομπιλαιζερ!!!
-
Ποιός γιατρός...Ας είναι καλά ο Papajohnys που του το έφτιαξε κατ'οικον!!!
-
Γιατι ρε Γιώργη δεν πιστεύεις στην γείωση??Εδω τα φορτηγά εχουν και αλυσίδα να σβαρνάει κάτω....
-
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πολύ καλό φίλο Γιάννη (enatos) που με το διαγνωστικό του καταφέραμε σήμερα και διορθώσαμε το νέο "κουσούρι" που εμφανίστηκε με το immobilizer....
Ένα μεγάλο ευχαριστώ δημόσια στο φίλο Γιάννη!!!β :thumbsup:
Υ.Γ. ρε παίδες μήπως πρέπει να κάνω κανένα ευχέλαιο...????? Όλα τα κουφά σε εμένα συμβαίνουν.... :ranting2: ούτε ο Μητσοτάκης τέτοια γκίνια... :th_Laie_67-1:
-
Τι να σε κάνω που θα αναγκαζόσουν να κυκλοφορείς με Peugeot!!!
-
Τάσο την επόμενη φορά το μόνο που μένει είναι να κλειδωθείς απ'έξω από την 46αρα σου με τα κλειδιά μέσα!!!