Οκ φίλος πάω τώρα να το δοκιμάσω κ θα ενημερώσω.
Printable View
Λοιπόν πήγα έκανα αυτό που μου είπες κ δεν μπορούσα ούτε ενα τσακ να το ανοίξω έτσι βγήκε κ αλλο κληψ- κ αλλο - κ αλλο κ αλλο.. κατέληξα να έχω βγάλει 9 κληψ κ να ξεβιδώσω κ μια βλακεία που ειχε για να βγάλω 2 κλιψ που κρυβόντουσαν απο πίσω..
Τελικά τα κατάφερα κ είδα πως υπάρχει φίλτρο.. Ναιιι!!! αλλά δύστυχος δεν μπόρεσα να το ανοίξω περισσότερο απο την φώτο ήταν κ νύχτα αύριο το πρωί θα το ξανά τσεκάρω.. αλλά προβλέπω πως αυτό το φίλτρο έχει χρονιά να άλλαχτη
https://img801.imageshack.us/img801/...0314203502.jpg
Ειτε εγω δεν βλεπω καλα,ειτε αυτο τ'αμαξι ΔΕΝ εχει κλιματισμο,παρα μονο καλοριφερ.....στις φωτο στην σελιδα 1 του Thread αυτου,εχεις φωτο απο το μοτερ και δεν φαινονται πουθενα σωληνωσεις A/C....Στις τελευταιες φωτο του πανελ,δεν υπαρχει πουθενα ουτε καν το κουμπι του A/C!!!
Υ.γ πιθανον να'χει ομως φιλτρο καμπινας,για το φιλτραρισμα του εξωτερικου αερα κατα τη χρηση του καλοριφερ....
Ύστερα από ένα τρελό ψάξιμο. ΑΝΑΚΆΛΥΨΑ ότι.
Εγώ κ λίγοι ακόμη ανήκουμε στην συλλεκτική κατηγορία ε36 with non A/C.
Δεν έχουμε φίλτρο ac αλλά όπως καλά είπε ο φίλος μ ο μαικ φίλτρο καμπίνας που ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ..
Ακούστε προσεκτικά ΔΕΝ! το τονίζω ΔΕΝ αλλάζει αλλά βγαίνει κ καθαρίζετε με αέρα.
Κ ιδού το δίλημμα να μηνώ στην συλλεκτική εκδοσή η να βάλω ένα clima ??
φιλε μου χωρις να θελω να σε τρομαξω και χωρις να ξερω εαν εχεις μαλλια, προσεξε μην σου πεσουν αυτα που εχεις μολις ακουσεις τιμη... αν θυμαμαι καλα και χωρις να ειμαι σιγουρος πρεπει να βγαινει κοντα στο1000ρικο η ολη φασαρια, αλλα ας σου πει και καποιος στα σιγουρα για να μην σε τρομαζω αδικα..thumb
Τελικά κατάφερα κ έβγαλα το φίλτρο πήγα φύσηξα όλους τούς αεραγωγούς κ το φίλτρο το αμάξι έγινε χωματερή οπότε πάτησα κ μια σκούπα εεε κ αφού είναι να πεταχτώ σήμερα στο Κιλκίς το πάτησα κ ένα πλυσιματακι...
Τώρα από εκεί κ πέρα το καλοριφέρ θα αντικατασταθεί με κλίμα αλλά όταν με το καλό φέρω από γερμάνια κανα κομμένο μ3
Αμα ειναι να κανεις αλλαγη μοτερ αργοτερα,τοτε συμφερει εκεινη τη στιγμη να βαλεις τον κλιματισμο που θα'χει το τροπετο....Αλλιως τωρα σε συμφερει ν'αλλαξεις αμαξι,παρα να βαλεις κλιματισμο!