Προετοιμασια πριν την παραδοση δεν μπορεις να φανταστεις τι "καινουργια" αμαξια βγαινουν μερικες φορες!!!
Αμα ειναι τυχερουλης ο κατοχος.:thumbsdown:
Printable View
Βρε παιδιά χαλαρώστε λιγάκι!
Γιατί το τιμόνι να είναι αλλαγμένο?Και εμένα με το ίδιο τιμόνι και αερόσακο ήρθε παραγγελία απο το εργοστάσιο.
Επίσης για τις πινακίδες, κανονικά όλοι τέτοιες έπρεπε να έχουμε.Πριν μερικά χρόνια είχαν κάνει καμπάνια για την αλλαγή των παλαιού τύπου με τις ευρωπαικές.Επειδή όμως δεν ήταν δωρεάν πολλοί δεν τις άλλαξαν.Μελλοντικά κάποια στιγμή θα γίνει υποχρεωτικό όπως τα βιομετρικά διαβατήρια και θα αλλάξουν όλες.
Δεν βλέπω απαραίτητο να έχει συμβεί κάτι τρομερό για να αλλάξουν.
Τέλος η athens car που βλέπω ότι το πουλάει, είναι επίσημη αντιπροσωπεία με πολλά χρόνια στο χώρο και δεν νομίζω ότι θα ξέπεφταν για να πουλήσουν ένα αμάξι,που ήδη η τιμή του είναι κάπως προς τα πάνω (εγώ προσωπικά αυτό θεωρώ μιας και με 6-7κ παίρνεις 330) σε σχέση με άλλα παρόμοια που πουλιούνται αυτή τη στιγμή.
Αν το έχεις αποφασίσει φίλε μου,προχώρα του και μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου άδικα ;)
Υ.Γ Προσωπικά αν ήμουν πωλητής και ερχόταν πελάτης και με λιβάνιζε για τις πινακίδες το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμουν απο μέσα μου είναι "τι μ@λ@κας είναι αυτός τώρα?". Άλλο να ψάξεις φανοποιία και να σηκώσεις ακόμα και μοκέτες (που έγινε πρόσφατα σε άλλο αμάξι για να αγοραστεί) και άλλο να ρωτάς για τέτοια "αστεία" πράγματα.
Εμένα να σου πω δε με ενθουσίασε σχεδόν καθόλου
Ούτε μ πακ ούτε τιποτα !!!
Εχει και αλλα αμάξια σε αυτα τα λεφτα !!
Η συγκεκριμένη "πρώην" επίσημη αντιπροσωπεία, μόνο 1 στο εκατομμύριο να είναι πραγματικά τα χιλιόμετρα!
Ψάχτο καλά γιατί κάτι άσχημο μου μυρίζει...
δεν ειναι φορτωμενο και η τιμη ειναι τσιμπημενη για το συγκεκριμενο
φιλε μου καλησπερα το ελενξα καθαρο του βιβλιαρακι οκ ειναι απο ασφαλιστη δεν εχει τρακαρισματα και μου το υπογραφει για τα χλμ τι αλλο να κανω????προταση απο εσενα δεκτη περιμενω ευχαριστω πολυ