Ο Βασιλης το πουλαει ολοκληρο το αμαξι το οποιο το εχει ο Φλασκης εκει για να τον εξυπηρετησει να πουληθει ισως πιο γρηγορα.
Printable View
Δεν το συζηταμε καν να τουρμπισει 2βανο,διχως αγραφο.Το μπλοκ δεν εχει θεμα με τις θερμοκρασιες,εφοσον η πιεση παραμεινει σε λογικα επιπεδα,μεχρι 1bar δλδ.Ισως να υπαρχει καποιος κορμος μαντεμενιος που να ταιριαζει,οπως εκανα εγω στο δικο μου 328,που κι αυτο ηταν αλουμινενιο εξαρχης...
2βανο Μ54 εχω δει τουρμπατο παντως....μοτερ σειρας Ν,οχι...
Θελει ψαξιμο αυτο που ρωτας,τι ειδους αγραφο ν'αγορασει,αν υπαρχουν πιστονια-μπιελες γι'αυτο το μοτερ και λοιπα αλλα που ξεφευγουν απο την κουβεντα αλλα και αποτελουν γνωση καποιου που θα πληρωθει γι'αυτο.Το σιγουρο ειναι οτι τα Μ54 τουρμπιζονται.Δεν ειναι κατι δυσκολο αλλα τα 7000 ευρω που εχει σκοπο να δωσει,βγαζουν καλο αποτελεσμα....
τα υπερ κ τα κατα πρεπει να τα νιωσεις εσυ ο ιδιος.πρεπει να οδηγησεις ενα αμαξι 200 αλογα τουρμπο κ ενα αμαξι 200-230 αλογα ατμοσφαιρα.εκει θα καταλαβεις τι εστι σαλιγκαρι κ τι ατμοσφαιρα.ποτε δεν ημουνα φαν τον τουρμπο οπως κ παραμενω υποστηριχτεις ενος μοτερ Μ αλλα αν δεν μπορω να το εχω για διαφορους λογους θα προτιμουσα ενα μοτερακι της σειρας κ τουρμπατο το οποιο οταν θα βγαλει 230 αλογακια θα πηγαινει πολυ καλα.τον τελευταιο καιρο οδηγαω ενα saab 9.3t 2006 πρωτο σταδιο.195 αλογα.το αμαξι ειναι φανταστικο κ με εχει κανει να αναθεωρησω διαφορες αντιληψεις που ειχα.