αλλαξε τα ολα. το αποτελεσμα θα σε αποζημιωσει.
Printable View
αλλαξε τα ολα. το αποτελεσμα θα σε αποζημιωσει.
Κώστα και εγώ είμαι υπέρ ολικής αλλαγής σε κανελί.
Λοιπόν για να ξαναέρθουμε on-topic, το αυτοκίνητο το άφησα απόψε στο Ρέλλα και λογικά θα το πάρω τη Παρασκευή.
Αποφάσισα να προχωρήσω με ΑΛΛΑΓΗ δερμάτων των καθισμάτων και πλαϊνών και αλλαγή χρώματος σε terracotta. :D
Επίσης, θα ντυθεί το τιμόνι με φρέσκο nappa μαύρο δέρμα & το original ///Μ tri-stitching.
Θα ενημερώσω με φωτό μόλις το παραλάβω.
Επιτέλους σήμερα παρέλαβα το αυτοκίνητο από το Ρέλλα.
Το να πω ότι απλά είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα θα ήταν......understatement....
Εϊμαι κατα*εσμένος από τη χαρά μου. Έχει αλλάξει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το αυτοκίνητο!!!! :hyper::hyper: Έχω πάθει χοντρή πλάκα, διότι πολύ απλά δε το φανταζόμουν τόσο καλό. Η ποιότητα του ΝΑΠΠΑ, οι ραφές (μιλάμε ε ρ γ ο σ τ ά σ ι ο ), το χρώμα που είναι λίγο ακόμα πιο 'ζωντανό' από το cinnamon, οι individual μαύρες ραφές παντού....τι να πω???
Εδώ ταιριάζει απόλυτα αυτό που λέει και ο Νίκος....'Μια ζωή Μ3 που ναι πουτ@ν@ και κυρία'.
Επιπλέον μπήκε alcadara boot στο χειρόφρενο για να ταιρίαξει με το boot των ταχυτήτων που πρόσφατα έμπαξα.
Φρέσκο ΝΑΠΠΑ δερματάκι για το πανέμορφο τιμονάκι μας!!
Επιπλέον πήρα δωράκι, πανέμορφα καινούρια πατάκια από παχιά μοκέτα Βελγίου, με leather stitching γύρω γύρω, και leather logo ///M στις γωνίες!!!! :tt1:
Είπαμε άμα είσαι μερακλής στη δουλειά σου, κάνεις καλλιτεχνίες thumb
:thnx: το Τάκη Ρέλλα!!!! :worthy:
Την άλλη εβδομάδα που μπαίνουν και οι 'κακές' ζάντες, ολοκληρώνεται το project E46 M3 και πάμε βουρ για φωτογράφηση....
Sorry για το 'βρώμικο' και σκονισμένο σαλόνι, αλλά αύριο θα κάτσω με την ησυχία μου να το ....γλύψω :D
Απολαύστε...
Δείχνει και πρέπει να είναι πανέμορφο.
Κώστα να το χαίρεσαι, πραγματικά είναι πλέον ενα βήμα πριν το τέλειο. (ζάντες ASAP)
Φωτογράφηση αποκλειστικά στο υπόγειο του Kosmopolis με μηχανή με μεγάλα megapixel κα μου τις στέλνεις για photoshop.
Deal?
πενομορφο ,,πολυ ωραιο μεγιααααα
Ξέχασα να προσθέσω ότι ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν και οι διάφοροι τριγμοί που έχουν όλα τα Ε46 στα χερούλια από τις πόρτες και αποκτούν με τα χρόνια.
Ακόμα και εκεί έβαλε το χεράκι του ο Τάκης!!!