Διεύθυνση Στεργίου;
Printable View
Διεύθυνση Στεργίου;
εγω τον χρησιμοποιησα 1 φορα οταν χρειαστηκα κατι για τις ζαντες του peugeot rallye και εμεινα πολυ ικανοποιημενος. οιποτε δεν εχω λογο να σε αποτρεψω.
ισως να υπαρχουν και καλυτεροι απλα δεν τους ξερω προσωπικα
Παρεμπιπτόντως επειδή σκέφτομαι κι εγώ κάποια στιγμή να βάψω τις original BMW ζάντες μου,γνωρίζει κανείς τον κωδικό χρώματος για το ασημί που χρησιμοποιεί η BMW στις OEM ζάντες της;
Ευχαριστώ.
Και όμως,μετά από γρήγορο ψάξιμο, σύμφωνα με αυτό το link: https://www.detailingworld.co.uk/for...ad.php?t=43425 ο σωστός κωδικός είναι felgen silver (144).
Εάν το γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα,ας το επιβεβαιώσει/διαψεύσει,γιατί,δεδομένου ότι η πλειοψηφία των ζαντών μας είναι ασημένιες,θεωρώ ότι ενδιαφέρει πολλούς από εμάς.
:shok::shok::shok:Παράθεση:
i work for bmw and we use either titan silver(351) or felgen silver(144). they are very similar to each other. felgen is the proper wheel colour used by bmw and mini, but titan is pretty much exactly the same. as for bmw using merc colours, i very much doubt it.
"felgen is the proper wheel colour used by BMW and mini"
Στεργιος και Πεττας = κουμπαροι.Πρωτο μαγαζι πριν 30 χρονια στο περιστερι,μετα τα σπασανε και ανοιξε ο καθενας το δικο του στην Λ.Αθηνων και οι δυο με διαφορα αποστασης 500:original: μετρα μεταξυ τους,ο πεττας ειναι ακομα εκει,ο στεργιος οχι,δεν ξερω που εχει παει...