Μωρέ παντού και πάντα προσπαθώ, απλώς όπου η άσφαλτος δεν είναι γλυστερη γίνομαι 'το θέατρο της Δευτέρας'...
Printable View
Δεν ξέρω να κάνω μπάντες με το 46αρι. Το Ε21 τις έκανε μόνο του. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Με τα 115 αλογα του 46 μου μονο οπου εχει ασφαλτο σαπουνι. Με το mercedes του δινω και καταλαβαινει!
Αρη με ξενο κολυβα μνημοσυνο;(μακρια απο μας)
Βαλε καμια δικια σου...
:whistle:
....εχω κατεβασει ιδεα να "φωτοσοπαρω" μια δηθεν να κανω ντριφτ!!!!:thumbsup:
...μαϊμου δηλαδη!!!!:th_Laie_67-1: :hystericalbs1: :thumbsup:
...θα σας πω και το κολπο:
...οπως βλεπετε και στις φωτο απο πανω,το οχημα γερνει λιγο, λογο της φυγοκεντρου δυναμης και οι τροχοι ειναι στριμενοι στην αντιθετη κατευθυνση της στροφης,πραγμα που και στατικα μπορεις να κανεις ,"παρκαροντας" λοξα στην στροφη ενος δρομου εκτος κυκλοφοριας φυσικα,μετα μπορεις με εναν γρυλλο να σηκωσεις λιγο την πλευρα που δεν φαινεται,να κατεβεις εσυ ο ιδιος απο το οχημα και να βγαλεις μονος σου την φωτο και να συμμετεχεις και στον τρεχον διαγωνισμο φωτο " Το πενβέ του Μήνα ® 07/12 " του φορουμ!!!!
τι ειπα παλι????......ελπιζω να μην το κανει κανεις αλλος αυτο!!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:
πιο έυκολο είναι ρε άρη να πάς με ένα φίλο, να τον κατεβάσεις για δυο λεπτά, να ρίξεις ένα σβουρίδι για να το φωτογραφήσει, να τον πάρεις και να φύγετε.
που να βγάζεις γρύλους και ιστορίες τώρα...
very complicated and no fun at all.