Ευχαριστουμε για την ενημερωση!!!:thumbsup:
....δηλ.αμα δεν εχεις "πομονα" και "τερας", εχεις και φρεσκα/καινουργια λαστιχα,.... ξεχνα το παντιλικι!!!
:thumbsup:
Printable View
γυριζω τις προαλλες απο μια δουλεια που ελειπα εκτος...και με πιανει ενας φιλος περιλυπος...και μου κανει..ασεε..στρωσαν το εσακι...:ranting2::ranting2:
εγω παντως για το κακο το ματι το εγκαινιασα το ιδιο κιολας βραδυ..οι μονες λαστιχιες ναι ειναι οι δικιες μου...:thumbsup::th_Laie_67-1::whistle::whistle:
υγ..ολος ο υπολοιπος δρομος που ειναι πατιναζ..δεν τους εφταιξε..το εσακι τους μαρανε..κακο χρονο να εχουν..
Δώσε πόνο, Νίκο!
Εγώ κατέβαλα κάθε φιλότιμη προσπάθεια: Κατέβασα 1η, σανίδωσα το γκάζι αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να σταματήσω μισό μέτρο μετά το φανάρι. Τουλάχιστον δεν αγόρασα καμια μάντρα. :hystericalbs1:
Ρε σεις ειναι ψιλοεπικινδυνα εκει.....
Όταν πηγαίνεις προς Δημόκριτο δεν είναι επικίνδυνο, έχει άπλα και οι αντιθέτως διερχόμενοι παίρνουν κλειστά τη στροφή. Ακόμη κι εγώ που ειμαι κουλος δε φοβηθηκα ποτε. Όταν πηγαίνεις προς Παπάγου έχει σασπένς να δεις τι κρύβεται πίσω από τη μάντρα. Επειδή ειναι κατηφόρα και με αναποδη κλίση, αυτή είναι όμως και η καλύτερη φορά. Η μαλλον, ήταν. :hystericalbs1: Εντάξει, το διπλωνω και παρακάτω στο περιπτερο αλλα τωρα τελευταια κάποιος μαπας έχει παρατήσει ένα αρχαίο Οπελ πάνω στην εξωτερικη.