Μόνο bmw (ήταν απωθημένο) όταν ήταν να αγοράσω το άμαξι πήγενα για Ε46 318 Ci coupe αν και θα ήθελα κάτι ποιό μικρό!Κατά διαβόλικη σύμπτωση εκείνη την εποχή βγήκε ο Άσσος και απλά πήγα και τον παρήγγειλα!!!!!:original:
Μόνο bmw (ήταν απωθημένο) όταν ήταν να αγοράσω το άμαξι πήγενα για Ε46 318 Ci coupe αν και θα ήθελα κάτι ποιό μικρό!Κατά διαβόλικη σύμπτωση εκείνη την εποχή βγήκε ο Άσσος και απλά πήγα και τον παρήγγειλα!!!!!:original:
Για ενα Scoda octavia5 RS πηγαινα μια και ηθελα αμαξι με χωρους και σχετικα αξιοπρεπεις επιδοσεις,ομως καποιος φουντωτης κακουργος με εβαλε στο λουκι και βρεθηκα με BMW.
Πήγαινα καρφί για Land Rover Freelander. Ακριβώς δίπλα από αυτό όμως είχε η αντιπροσωπεία ένα 46άρι.... Έκατσα στη θέση του οδηγού να δω πως είναι και το ερωτεύτηκα.... Άμεσα έγινε η παραγγελία....
Η αγάπη μου για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες άρχισε στα πρώτα παιδικά μου χρόνια... από τα 12 χρόνια μου οδηγούσα μια κατοχική μοτοσυκλέτα BMW ενός θείου μου σε ένα χωριό κοντά στην Αταλάντη και λίγο αργότερα ο αδελφός του πατέρα μου μου έμαθε να οδηγώ σε ερημικές διαδρομές στα προάστεια της Πάτρας μια Toyota KE30. Με αυτη την Toyota μυήθηκα στην πίσω κίνηση...
Το 1981, πρωτοετής φοιτητής φοιτητής και μυημένος αρκετά στην πίσω κίνηση (τρελαμένος αλλά χωρίς αυτοκίνητο), έπιασα δουλειά σε μιά έκθεση αυτοκινήτων στο Κερατσίνι ως παιδί για όλες τις δουλειές. Νόμιζα ότι βρέθηκα στον παράδεισο, μιάς και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσα για τις εξωτερικές δουλειές, και που αργότερα το αφεντικό μου το έδινε και κανένα ΣΚ, ήταν ένα BMW 525. Και φυσικά ότι αυτοκίνητο κυκλοφορούσε εκείνη την εποχή και ερχόταν στο μαγαζί, περνούσε από τα χέρια μου.
Με αυτό το 525 ξεκίνησε το ενδιαφέρον μου για τα BMW, αλλά η ερωτική σχέση αναπτύχθηκε όταν πήραμε στο μαγαζί ανταλλαγή ένα 2002 tii ασημί... Το χάζευα, το χαίδευα, το οδηγούσα σε κάθε ευκαιρία... αξεπέραστος έρωτας.
Θυμάμαι ότι κάθε δεύτερη Τετάρτη μετά το ωράριο εργασίας, μου το έδινε το αφεντικό και πήγαινα στην Κόρινθο για να εισπράξω ένα γραμμάτιο από έναν πελάτη. Φυσικά η βόλτα με το 2002 ήταν η αμοιβή μου για το ταξίδι στην Κόρινθο !!!
Περνόντας λοιπόν τα χρόνια και ενώ έχω αλλάξει πολλά αυτοκίνητα, αλλά το Μ3 ήρθε να ολοκληρώσει τον έρωτα που ξεκίνησε το 2002tii μετά την ενδιαφέρουσα γνωριμία που δημιούργησε η 525. Πήγαινα να αγοράσω ένα 335 cabrio, αλλά η ανάγκη του αντιπροσώπου να πιάσει τον στόχο πωλήσεων, τον έκανε να μου κάνει μια πολλή συμφέρουσα προσφορά και να καταφέρω να αποκτήσω ένα Μ3 cabrio....
O έρωτας μου με τα BMW ανανεώθηκε...:original:
τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα τα ένιωσα από έναν θείο μου που έφερε από Γερμανία το ΄86 νομίζω το Ε30 316.
το θυμάμαι σαν σήμερα πως γούρλωσαν τα μάτια μου όταν μπήκα στην θέση του οδηγού και νόμιζα πως μπήκα σε πιλοτήριο (ήταν και βράδυ).
αυτό ήταν...
δεν "κοίταξα" ποτέ άλλο αμάξι εκτός BMW...
με το μπάτζετ που διέθετα ήμουν σίγουρος για αγορά ενός μτχ παρά ενός καινούργιου αλλόθρησκου...οπότε Ε36 316 coupe
Honda Civic MKV
Nissan 180SX
Honda CRX DelSol
τελευταια μερα ειδα το 316 και με κερδισε η ποιοτητα εσωτερικου καθαρα