Printable View
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 Να πω αληθεια μου αρεσει να φενεται για να το βλεπουν τα πορκε και να κλανουν μεντες πρρρρρρρ!! ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι..........
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο M3E30 Μερικες φωτο ακομη... Συγνωμη αλλα το συνεργειο αυτο που φαινεται στην φωτο σε ποιον ανήκει;
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Συγνωμη αλλα το συνεργειο αυτο που φαινεται στην φωτο σε ποιον ανήκει; ........??????????.........
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 ...... Αυτο που φαινεται ειναι το παλιο συνεργειο του Δεδουση ? Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο M3E30 Ναι,αυτο ειναι. ...εχει απαντηθει.thumb
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο aristent ...εχει απαντηθει.thumb μμμμμμμ....ημουν σχεδόν σίγουρος.........αλλα τώρα τι να πω;
Το συνεργειο ανηκει στον ΜΑΚΗ ΒΟΥΔΟΥΡΗ
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 αυτα βρε συ Αρη ειναι καγκουροπαιδα αλλα στο Μ3 ειναι τρελαααααααα αχχχ μου ειναι το Μ3 μου.. :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 Να πω αληθεια μου αρεσει να φενεται για να το βλεπουν τα πορκε και να κλανουν μεντες πρρρρρρρ!! κάτι μου θυμίζει m3 hpf vs πόρσε ....:whistle:
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T κάτι μου θυμίζει m3 hpf vs πόρσε ....:whistle: :fountwtis: