https://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=1089180&cid=0
Printable View
Thanks Γιαννάκο!! :) Είμαι λίγο πίσω χεχεχε!!
Φυσικά και παίζει ρόλο η παλαιότητα. Και πλέον, τα τεκμήρια θα έχουν να κάνουν με την αξία του αυτοκινήτου και όχι με τον κυβισμό. Γενικά, οι διαφορές με τα παλαιά τεκμήρια θα είναι πολύ μεγάλες και έτσι θα πρέπει να γίνει, ώστε να μην θιγούν τα νόμιμα χαμηλά-μεσαία εισοδήματα, αλλά παράλληλα να αντιμετωπιστεί και η φοροδιαφυγή (από όπου και αν προέρχεται, αν και κατά κανόνα πηγάζει από τα πιο υψηλά εισοδήματα), που είναι και ο βασικός λόγος ύπαρξής τους.
Αδελφια ... Για να μην υπαρχουν θεματα .... ΣΥΜΦΩΝΩ εν τέλη με οσα ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ αναφερετε για το εξωτερικο περαν ελαχιστων σημείων που διαφωνω αλλα δεν ειναι της ωρας η συγκεκριμένη αναπτυξη της συζητησης ... ΣΥΜΦΩΝΩ κατα 99,9 % σε οσα λες φιλε Monsta περι εκκλησιας , φορων , ξενων ιατρών κτλ και εχω ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΑΓΧΟΣ καθημερινα οχι για το τι θα κανω εγω πλέον αλλα για το τι και πως θα ζησουν τα παιδάκια μου πλέον . Εγω κατι προλαβα ωραιο να ζησω ... Τα παιδια μας ομως τι θα κανουν ???? και αλλο τόσο ΣΥΜΦΩΝΩ με τα λεγόμενα του φιλτατου Driver M και επαυξάνω .
Απο'κει και πε΄ρα ...ΞΑΝΑΛΕΩ ...Φουντωσα με αυτο που διαβασα για την Ελλαδα και ισως να απαντησα αποτομα και χωρις να το σκεφτω πολύ και σωστα .Ειναι ομως το κλασικο γλυφιτζουρακι πλεον που ΟΛΟΙ ξερουν να λενε .... Ξερεις πως ειναι εξω ??? ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ... Αντε ... Καλό δρόμο και καλή διασκεδαση σε οποιον φυγει ....
Παιδες εχετε απολυτο δικιο αλλα .... ΜΑΛΛΟΝ εκει θα μείνει ... Στο οτι ολοι εχουμε δικιο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ..... Δεν αρκει μονο να δεχόμαστε το γα@@@ι που μας ετοιμαζουν ... ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΜΕ ΜΑΤΣΟΥΚΙΑ ....
Καποια στιγμη πιστευω να τα βουτηξουμε και να ξεκαθαρισει η ψείρα απο το στάρι και ολα να αρχισουν να πηγαινουν προς το καλύτερο .... Οχι όμως να φυγουμε απο την Ελλαδα ή να ντρεπομαστε που ειμαστε Ελληνες ....
Lufthansa one way trip to FRANKFURT = 86.18 ¤
Aegean Air one way trip to FRANKFURT = 96.18 ¤
Czech Air one way trip to FRANKFURT = 158.51 ¤
Στις τιμές συμπεριλαμβανονται φόροι αεροδρομίων !!!!!!!!!!!!!!
μαγκες ενα σας λεω
αν γινει η αρχη απο εδω θα πανε κατα διαολου ολα τα συστηματα τα ευρωπαικα και δεν θα εχει σταματημο.
ολοι οι Ευρωπαιοι ταγοι αυτο φοβουνται το "ντομινο" για αυτο και υποχρεωτικα θα κοιταξουν να σωσουν τους ασωτους πρωτα μπας και σωθουν και αυτοι.
οπου ασωτοι = Ελληνικο κρατος
Δεν το έχουν πουθενά στρωμένο σε κανένα φίλε μου, ούτε μπορεί εύκολα κανείς να παρατήσει οικογένεια, φίλους, σπίτι, εργασία και ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον για να γίνει ένας σύγχρονος οικονομικός μετανάστης. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι ελληνικές συνθήκες δεν είναι κατά πολύ κατώτερες των ευρωπαϊκών, ούτε ότι πρέπει να εκθειάζουμε ένα κράτος που είναι ουραγός σε όλους τους τομείς. Επίσης, πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε τη χώρα μας να σταθεί και πάλι στα πόδια της και αυτό όχι λόγω πατριδολατρείας ή εθνικής έπαρσης, αλλά γιατί αυτό είναι το περιβάλλον που γεννηθήκαμε και ζούμε και οφείλουμε να σταθούμε συνοδοιπόροι και επίκουροι στην προσπάθεια για ανάκαμψη. Το ζήτημα δεν είναι εθνικό, αλλά επιβίωσης σε πρώτο στάδιο και ευημερίας σε δεύτερο και το οφείλουμε τόσο στους εαυτούς μας, όσο και στις επόμενες γενιές.
Η αλλαγή επέρχεται μέσω της προσπάθειας και του αγώνα και όχι μέσα από την παραίτηση, που είναι για τους αδύναμους...
Δεν καταλαβες .... Δεν ειρωνευομαι ... ΑΥΤΗ ειναι η αποψη μου ... Οποιος θελει να φυγει μπορει να φυγει ... Οποιος θελει να κατσει θα κατσουμε παρεα . Που την βλεπεις λοιπον την ειρωνεία ??? Δεν προσπαθω να πεισω καποιον να φυγει και φυσικα δεν θα πληρωσω το εισητηριο κανενος για να φυγει ... Αυτο το εγραψα για πλακα .... Το τελευταιο ομως που γραφεις γιατι το αναφερεις και ειδικα σε μενα ??? Προσπαθεις να με πεισεις για κατι ? Καλώς η κακώς ΝΑΙ αυτη ειναι η θεση της χώρας μας .... Ειμαστε οντως τελευταιοι και τριτοκοσμικοι .... Η λυση πια ειναι ? Να φυγουμε και να ντρεπομαστε ????
Μη μου πεις ναι γιατι θα σου πασαρω ολο το λινκ της airticket
Φιλικα παντα .. Και ειμαστε και κοντογειτονες
Αδελφε ... Ειδες τι γραφω στο φιλο ακριβως απο πανω ???? ΞΑΝΑΜΑΤΑΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ με οσα λες εδω και μαζι σου 1000 φορες .... να βοηθησουμε ολοι μαζι ναι ... Ειμαστε ουραγοι της Ευρωπης ΝΑΙ .... Λυση ???? Οχι μονο λογια παιδια ... ΛΥΣΗ ?????