Printable View
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Tα πλαισια ειναι στα χερια μου . . . Και ειναι Γ@Μ@Τ@ !!!!!!!!!! φαιντονται τελεια!!!!!! thumb:thumbsup:thumb
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο nikos M φαιντονται τελεια!!!!!! thumb:thumbsup:thumb Σοβαρα πραγματα ουτε χρωματα πολλα ουτε τιποτα . . .
για καγκουριρες ειμαστε?
Ετοιμος . . .
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Ετοιμος . . . γουσταρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Tα πλαισια ειναι στα χερια μου . . . Και ειναι Γ@Μ@Τ@ !!!!!!!!!! Πολύ ωραία Χρήστο τα πλαίσια,αλλά οι ζάντες πίσω πιανού είναι?:whistle:
Εχετε ξεφυγει απο το θεμα της πιτας νομιζω??? Αν πανε ολα καλα και εγω μεσα!!!
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο sotiris 328i Εχετε ξεφυγει απο το θεμα της πιτας νομιζω??? Αν πανε ολα καλα και εγω μεσα!!! τελικα τριτη δεν μπορω ! εχουμε παρτι στο μαγαζι μου και δε λεει να ειμαι εκτος:thumbsdown:
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο pontiosM3 τελικα τριτη δεν μπορω ! εχουμε παρτι στο μαγαζι μου και δε λεει να ειμαι εκτος:thumbsdown: 10/2 δεν εχετε πει? Αρα Τεταρτη...
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Ετοιμος . . . κρατα μου μια παρτιδα παλαιου τυπου. οσο για τη πιτα τη παλευω