καλα ο Σταματης εχει λιωσει με το παιχνιδι....
εχει κιαλλα ψαξε προεδρα!
Printable View
καλα ο Σταματης εχει λιωσει με το παιχνιδι....
εχει κιαλλα ψαξε προεδρα!
:hystericalbs1:Το μονο που ξερω ειναι οτι στο God of War 3 πετυχαινεις την Θεα Αφροδιτη με αλλες 2 στο κρεβατι κ την μαμας κ οι αλλες 2 παιρνουν ματι κ αμα πατησεις σωστα τα κουμπια που σου λεει καθε στιγμη πετυχαινεις τον σκοπο σου κ οι αλλες ξεκινουν λεσβιακα:hystericalbs1::hystericalbs1:
λοιπον ακου πως θα γινει η δουλεια θα ριξουμε σωτο στις γυναικες οτι παμε αγιο Ορος θα παει ο σπαρας στην πεντελη να φερει ενα κουτσουρο να το κοψουμε κομματακια και καλα τιμιο ξυλο ο κατσαραιος ενα ντενεκε λαδι καλαματιανο να το βαλουμε σε μικρα μπουκαλακια των 10ml με βαμπακακι μεσα εσυ θα παρεις 10 μετρα μαυρο μεταξωτο σχοινι και θα φτιαξεις κομποσκηνια εγω θα παρω απο το γιουσουρουμ εικονες ο Μπουλι θα παει να αγορασει λαμπαδιτσες ο Αθηναιος λιβανι και καρβουνακια θα μειραστουν σε μικρα δεματακια και ειμαστε ετοιμοι τριημερο και καλα με κλειστα κινητα γιατι εκει δεν ποιανουν...
Βρες κάτι άλλο για τα κινητά. Πιάνουν και πολύ καλά μάλιστα στο Όρος.
αν ειναι να περασετε καλα παω και αγιο ορος σιγα... κανονιστε το και πειτε μου, σ.κ κυριακη βραδυ εχετε τα σουβενιρ! θα φυγω απ την Λαρισα θα παω Χαλκιδικη πρεπει να με παρασκευη πρωι να παρω αδεια αν μου την δωσουν και μετα παω αγιο ορος παιρνω οτι θελετε τους κατεβαζω και καμια παναγια και εφυγα!
η εταιρεια τα αναλαμβανει ολα..μεχρι και φωτογραφιες θα σου φερω Αρη με τον μοναχο Ακακιο αυτον που λεει τα μακαρονια να ναι μισκο!
δεν καταλαβες καλα δε θα παει κανεις αγιο ορος spara
Αρη επειδη τα διαζυγια εχουν φτασει στον θεο δεν συμφερει να κανουμε τσιγγουνιες, εγω εχω χρονια μπροστα μου, θα σας φτιαξω με αυθεντικα σουβενιρ! αχαχαχαχαχαχ
Αυτο με ο αγιο ορος ηταν καλο αλλα μας μαμησε ο νο3 κουμπαρος μου ο οποιος πηγε και επαιρνε ο ηληθιος τηλεφωνο τη γυναικα του 3 φορες τη μερα.
%{>{>?%{^{^]^?${£$$
Καποια αλλη πιο πιστευτη ιστορια - δικαιολογια, το Αγιο Ορος ειναι ξεπερασμενο.....:thumbsdown:
δεν θα σας πιστεψουν.....
:whistle: εγω ειδα και αλλα βιντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=4PRd...?v=4PRdwVucSPY
:whistle:......προσπαθω να το φερω παλι στα ισια το θεμα "σχεδον 5 ωρες χωρις bmwfans.....":th_Laie_67-1: :hystericalbs1: :th_Laie_67-1: