Ότι θες μας λες
Ότι μπορούμε και ξέρουμε θα σε βοηθήσουμε τόσο εγώ όσο και ο Άρης φαντάζομαι
Printable View
Ότι θες μας λες
Ότι μπορούμε και ξέρουμε θα σε βοηθήσουμε τόσο εγώ όσο και ο Άρης φαντάζομαι
ρε μλκ, βρώμικο το αμάξι σου είναι όπως το δικό μου φρεσκοπλυμένο...
μουαγιέ???η ζάντα κατεβαίνει μονάχα για να αλλάξω λάστιχα και τακάκια.
καλά για τα δέρματα δεν το συζητάω. ότι χρώμα και να είχε το δέρμα μαμά, θα είχε το ίδιο χρώμα που έχει και τώρα...ΜΑΥΡΟ. γι'αυτό τον λόγο το πείρα και σε αυτό το χρώμα.
τέλος, να'ναι καλά η πεμβέ ρε πστ που μας πρόσφερε τον μαύρο ουρανό...ειδάλως, μέσα στο αμάξι θα είχαμε κρυμένη λιακάδα απο την συνεφιά...
μπέζ???έγινε ρε...
με τον δικηγόρο του χρώματος θα είχα να κάνω μετά τις πρώτες δύο εβδομάδες.
εδώ κοντεύω να βρωμίσω το μαύρο λέμε...πως λέει η διαφήμιση...πιο λευκό και απο το λευκό, πιο μαύρο και απο το μαύρο!!!
Μετά απο αυτό το θέμα καταλάβαμε όλοι μας πόσο τελικά αγαπάμε το αυτοκίνητό μας!!! Μπράβο κι απο εμένα για την υπομονή και την επιμονή σου στην λεπτομέρεια!!!thumb
Υ.Γ: Κι εγώ ασχολούμε με το καθάρισμα, αλλά όχι τόσο!(ανήκω βέβαια και στην κατηγορία ''ΟΛΑ ΜΠΕΖ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ!!!!!!!):shok:
Μερικές ερωτήσεις....
Τωρα που θα αρχίσω να ασχολούμαι με το εσωτερικό.....
Για τα δέρματα εχω το γαλάκτωμα της BMW (αυτο που εχει και σφουγγαράκια μέσα)...αλλα δεν ξέρω αν αυτό είναι μόνο για ενυδάτωση η και για καθάρισμα....
Λογικά θα κανω πρώτα αυτο που μου ειπε ενας φίλος....να φτιάξω νερό με σαπούνι (αυτο για τα μωρα) και μετά να βρέξω ενα πανάκι και αφού το στύψω καλα, να καθαρίσω τα δέρματα...και μετα γαλάκτωμα.....
Επ αυτου εχει κάποιος και κάποια αλλη ιδεα?....να πάρω κάποιο αλλο υλικό για το καθάρισμα?
Οπως και αν εχετε να μου προτείνετε κατι που να μπορω να καθαρίσω εύκολα τους αεραγωγούς, γιατι με την μπατονετα φτάνω μονο μπροστά μπροστα...
Και κατι αλλο......
Ποια ειναι η γνώμη σας για το ταμπλό?, πρέπει να το περάσω με κατι η απλά να το καθαρίσω με ενα νωπό πανάκι όπως κάνω πάντα?
Και αν ναι με τι?
Ευχαριστώ....thumb
Αρμορολ πανακια για το ταμπλω.
Δυο πανακια για ενα ταμπλω χρειαζεται.
Δοκιμασε τα πρωτα στο αη κιου.