Πρωην αφεντικο θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι το τριτο μπουκαλι που πινεις παντα μονος σου ειναι το 1ο που το χω κατω και κατουραω!:hystericalbs1::hystericalbs1::hy stericalbs1:
Printable View
φιλοι μου αλκοολες!!!!....το κρασι και η καλη παρεα ειναι δεμενα 50/50.....αμα εχεις καλη παρεα....και αυτο:
https://www.greekarchitects.gr/image...babalis.01.jpg
περνας καλα!!!!:thumbsup:
.....:whistle: Θωμα κατι μου θυμιζει η συσκευασια....θα μου πειτε την επομενη μερα δεν περναει ο πονοκεφαλος αμα το παρακανεις με οποιοδηποτε κρασι....αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια :thumbsup:
εγώ πάντως πίνω κρασιά γεροβασιλείου, τζάμπα...:whistle:
κάθε φορά που πάω απο'κεί, φεύγω με 4 - 5 κούτες των 6 φυάλων...:th_Laie_67-1:
δεν ξέρω που να τα βάλω πλέον...
Εκει φιλε μου ειναι ολο το "δεσιμο στο γλυκο"! Επειδη εδω τα τραπεζια, οι παρεες, οι γαμοι, βαφτισεις κτλ ειναι πολυ συχνο φαινομενο....γενικα οι κρασοπαρεες (μολις γυρισα απο ξαδερφο Στελιο...μια 10ρια κουπες βαρυτερος) μεγαααααλη σημασια εχει στο κρασι το μετα. Αυτος ειναι και ενας λογος που δεν προτειμαμε τα εμφιαλωμενα (μ' αυτα που πινουμε δε συμφερει κι ολας αλλα δεν υπαρχει και λογος γιατι υπαρχουν τα σπιτικα). Δεν υπαρχει πλεον εμφιαλωμενο κρασι ευρειας καταναλωσης που να μην σου προκαλει πονοκεφαλο. Οι λογοι φανταζομαι ειναι γνωστοι σε ολους μας! Εκει λοιπον ξεχωριζουμε το καλο κρασι, περα απο τη γευση, οξεα, σπιρταδα, χρωμα, τανινες κτλ κτλ ειναι πολυ σημαντικο να κανεις καλη παρεα με καλο κρασι και το πρωι να μπορεις να πας στη δουλεια σου χωρις να θες μισο κουτι αναβραζοντα δισκια γνωστης εταιριας...... Σε γενικες γραμμες ολα τα συντηριτικα και μυκητοκτονα του κρασιου φερνουν τα αθεμητα hangover! Δε μιλαω στην περιπτωση που θα πιεις 2-3 ποτηρακια......
Με αφορμη λοιπον το κρασι και τις παρεες να σας πω ενα περιστατικο στις κορφες των Λευκων Ορεων. Μπαινουν στο καφενειο παρεα καμποσοι ντοπιοι ενω εχουν ηδη κατσει και πινουν καφε οι δασοφυλακες στην Ανωπολη στα Σφακια. Κερασε τον ενα - κερασε τον αλλο, ξεκινανε τις κουπες. Ειναι ενας απο τους δασοφυλακες και λεει στο τραπεζι ανοιχτα -Ααααα εγω παιδια δεν πινω! Απανταει ο καφετζης - Θα την πιεις !! με ευγενικο τροπο μεταξυ σοβαρου και αστειου......βρε δε πινω .... θα την πιεις, θα την πιεις μονο μη μιλεις να του λεει ο αλλος ...περνουσε η κουπα απο χερι σε χερι...αδειαζε γεμιζε το ποτηρι...ερχετε η σειρα του, βαζει ο καφετζης κρασι στην κουπα και το δινει στον τυπο που δεν θα πινε. -Πειες μωρε ....του λεει επιτακτικα! -Δεν την πινω !!! του απαντα ο δασοφυλακας. -Νικοληηηη!!! φωναζει ο καφετζης και ερχετε απο την εξω μερια ενας γερμανικος ποιημενικος θηριο! Ο αθρωπος επαε περα δεν πινει λεει την κουπα! Κι αρχιζει ο σκυλος και του γρυλιζει δειχνοντας του τα δοντια του!! -Καλα, καλα καλα θα τη πιω του λεει κι ο δασοφυλακας χεσμενος πλεον κι αρπα το ποτηρι και το κατεβαζει! Αυτη ειναι αληθινη ιστορια και ο σκυλος ειναι ακομα εκει!
Οι κουπες ειναι ενα τοπικο συνηθειο που πολλες φορες καταλληγει ασχημα. Το θεμα ειναι να γινεται οταν το σηκωνει η παρεα και με σωστο τροπο και ποτε μα ποτε στο τιμονι μετα απο πιωματα παιδες!
να δώ τι θα μείνει απο τα χριστούγεννα, και θα ενημερώσω...
πρέπει να λεχω περίπου 30 - 35 μπουκάλια κρασί, μόνο της συγκεκριμένης εταιρείας.