εγω το ανοιξα το κλειδι μου και ειναι κωλημενο.μπωρει μερικα να ειναι κουμπωτα και μερικα κωλημενα.Να αλαξω και την μπαταρια με την ευκαιρια μπας και παρει μπροστα με εκεινο το κλειδι ,,,
Printable View
εγω το ανοιξα το κλειδι μου και ειναι κωλημενο.μπωρει μερικα να ειναι κουμπωτα και μερικα κωλημενα.Να αλαξω και την μπαταρια με την ευκαιρια μπας και παρει μπροστα με εκεινο το κλειδι ,,,
Ελα φιλε,δεν το ανοιξα..Το π.μ. που σου εστειλα δεν το πηρες?Πως το ανοιξες?Το εκοψες με το μαχαιρι?
Άσχετο, αλλά γιατί δεν κάνεις μια ερώτηση στην αντιπροσωπεία για το πόσα θέλουν για να σου αλλάξουν μπαταρία; Και αν είναι λίγα, άστους να φάνε αυτοί το λούκι.
Μα δε θελω να αλλαξω μπαταρια..Στην αντιπροσωπεια δεν αναλμβανουν να ανοιξουν κλειδι,ρωτησα..Εγω τα καπακια θελω να αλλαξω...
Γιαννη στα κλειδια επισημα δεν αλλαζεις μπαταρια οταν χαλσει η μπαταρια του το πετας και παιρνεις αλλο στην προνομιακη τιμη των 168ε!!!!!!!!! ετσι λεει η BMW!!!!
φιλε γιαννη εγω το ανοιξα το κλειδι επειδι δεν επερνε μπροστα το αμαξι (ηταν αχρηστο) γιαυτο το εκανα πηραμα.τωρα να δω που θα βρω μια μπαταρια για να την αντικαταστησω..παντως μην το πιραζεις γιατι σε μερικα κλειδια ειναι κουμπωτο και σε μερικα κολημενο,σε μενα ηταν κολημενο γυρο γυρο.
Και εμενα κολλημενο ηταν παλικάρια , (e46 - 7/2001)
το παλιο κλειδι εγεινε αχρηστο για πεταμα μετα το ανοιγμα , η εσωτερικη πλακετα του όμως με λιγη προσοχη βγαίνει ατοφια , ετσι κι εγω εκανα παραγγελια με 10 ευρο απο ebay καινουριο ''κελυφος'' με άκοπο κλειδι και ειμαι μια χαρά. Εβαλα τη πλακετλιτσα μέσα στο καινουριο κελυφος ( το οποιο ειναι κουμπωτό ) πήγα σε κλειδαρα και '''εκοψα'' το νεο κλειδι βάση του παλιού κατεστραμενου και όλα κομπλέ , η αληθεια είναι πως τα 170 ευρο για νεο απο τη bmw τσουζουνε αρκετά .
Υ.Γ. η bmw σου φερνει απο Γερμανια και το απλό κλειδι που έχει μονο λαμπάκι χωρίς το πομπο για να ανοιγοκλεινει τις πορτες απο αποσταση με 70 ευρο .
Ειναι λιγο "σεξ" παντως το σφαξιμο.. Και γω παιδευομαι καμια ωρα τωρα και δουλεια δεν εχει γινει..
DIY- BMW e46 key fob battery remove/replace
https://www.youtube.com/watch?v=e1o9vH3mgmg