Βασιλη δεν ερχεσαι να οδηγησεις το δικο μου???....αν και θα με αδικουν τα κυβικα μου ,να δουμε ομως και στην πραξη ποση διαφορα εχει....το λεω αυτο γιατι πολλα κακοσυντηρημενα οχηματα δεν δινουν καλο.... παραδειγμα.thumb
Printable View
[QUOTE=PANOS-E60;197266]Αυτό που λες δεν το έχω διαβάσει πουθενά. Τα LCI Ε60 είναι χρηματοκιβώτια, πόσο καλύτερο είναι το F10 ...?[/QUOTE
Βασικα δεν το εχω διαβασει το εχω διαπιστωσει προσωπικα τετοιο εχουμε F10..και πριν E90 facelift .....εκει ναι η διαφορα ηταν οριακη....
για ποιοτητα κατασκευης δε μιλαμε η οχι????
τα μοντελα τα χωριζουν πανω απο 7 χρονια..το F10 ανηκει στα νεα μοντελα με οτι αυτο συνεπαγεται..σε νεες τεχνικες κατασκευης και συναρμολογησης..και επειδη οταν οδηγεις καθεσαι στο εσωτερικο τοτε μια επισκεψη στο ενα και μια επισκεψη στο αλλο με σωστη χρονολογικη σειρα θα δεις οτι η διαφορα στη ποιοτητα υπαρχει...οπως και με τον καινουριο ασσο ετσι ειναι τα πραματα...η 5αρα πλεον απομακρυνθηκε απο την 3αρα και κοιταει στα ματια 7αρα και 5gt σε ποιοτητα....ολοι το λενε..απο κει και περα για μενα ειναι λογικο να υπαρχει αυτη η διαφορα..αλιμονο να μην υπηρχε....αλλωστε εσυ πιστευεις οτι το Ε39 ειναι λιγο χειροτερο σε ποιοτητα απο το E60???