Πολύ σωστά τα λες Δημήτρη! :original:
Printable View
Πολύ σωστά τα λες Δημήτρη! :original:
Καλησπέρα Φίλε.
Το κόστος (εκτός από Ford γιατί έχουν Digital maf) για έως 2000cc είναι 440¤ χωρίς ΦΠΑ και χωρίς εγκατάσταση.
Η πραγματική τιμή απόδοσης (και θέλω να με καταλάβεις εδώ) κυμαίνετε στα ποσοστά που αναγράφονται στο video. Γιατί τώρα τόσο μεγάλες διαφορές? Γιατί βαδίζουμε στα δεδομένα του εγκεφάλου και στα όρια που μας ορίζει.. Αυτό απλά σημαίνει ότι: Σε ορισμένα αυτοκίνητα μπορεί το 14,7/1 μπορεί να ξεπεράσει το 30/1 σε άλλα να έχει “φρένο” στο 21/1. και μετά να ανάβει check light. Σίγουρα μηχανολογικά αντέχει, αλλά Δεν θέλουμε και ένα check αναμενο. Η τεχνολογία είναι πολύ παλιά αλλά...
Demo car υπάρχουν δεν μπορείς όμως να έχεις και κάθε Μάρκα/Μοντέλο/Κινητήρα...
Σε ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου!
@Hyzorbest:
1. Σωστά Dimzan, έκανα την ερώτηση συγκεκριμένα σε προηγούμενο post για το κόστος του συστήματος με τοποθετηση και φπα και πήρα απάντηση ότι η αναλογία ευρω/δολλαρίου αλλάζει (....)
Θα την κάνουμε την αναπροσαρμογή αν ανέβει το δολλάριο, μην ανησυχειτε, πείτε μας ΣΗΜΕΡΑ πόσο κοστίζει....
(πόσο κοστίζει σε 4κύλινδρο 1.8 ή 2.0 και πόσο σε εξακύλινδρα?)
2. (επίσης, δεν έχετε ακόμα συνεργαστεί με συγκεκριμένο συνεργείο -> επομένως είστε απλά εισαγωγέας-πωλητής του συστήματος?)
3. ξέρετε τι σφάλματα βγάζει ο κινητήρας της bmw με το παραμικρό? κάθε λίγο θα τρέχουμε για διαγραφη σφαλματων στην αντιπροσωπεία? τι θα συμβει αν τελειώσει το απεσταγμένο νερό και το μοτέρ συνεχίσει να καίει φτωχό μίγμα? έστω και αν ανεβάσει αυτόματα την παροχή βενζίνης, ακόμα και στιγμιαία το σφάλμα θα καταγραφεί στον εγκέφαλο...
φιλικά πάντα και περιμένουμε συγκεκριμένες απαντήσεις παρακαλώ
Οι γεννήτριες και το τροφοδοτικό του κατασκευάζονται στην Χώρα μας με υλικά εισαγωγής.
Το Hyper Tuner είναι εισαγωγής. Δεν αποκλείεται εάν θέλουμε την μεγίστη οικονομία (κατά την ώρα των ρυθμίσεων) να μας ανάψει το check αλλά όταν ρυθμιστεί σωστά Δεν ανάβει.
Αν τελειώσει το νερό θα διαπιστώσετε μια απώλεια δύναμης.
αν τελειωσει το νερο τοτε μειωνεται το καυσιμο που φθανει στον κινητηρα και το μιγμα θα γινει πολυ φτωχο και δεν θα ειναι στοιχειομετρικο. Δεν εχουμε κινδυνο προαναφλεξης τοτε, με ολα τα ασχημα παρελκομενα?
θα μπορουσατε να μας συστησετε καποιον που εχει εγκαταστησει το εν λογω συστημα ωστε να το δουμε απο κοντα, περα απο το youtube?
εμενα το αμαξι μου (civic vtec-e 1996) λειτουργει ηδη σε μιγματα μεχρι 1/23 σε καποιες στροφες πριν το vtec (1200-2500) λογω σχεδιασμου. υπαρχει περιπτωση σε αυτες τις στροφες να ξεγελασουμε τον κινητηρα για ακομα πιο φτωχα μιγματα? δυσκολο μου φαινεται.
Κρινοντας απο τα 440¤ του εξοπλισμου φανταζομαι πως τα 800¤ ειναι μια λογικη τιμη για μια ολοκληρωμενη εγκατασταση
Πολύ σωστά! Το μείγμα θα γίνει φτωχότερο, το θέμα τώρα της προανάφλεξης θα το "αναλάβει” ο Knock Sensor και θα ρυθμίσει το αβανς ανάλογα, αφού πρώτα θα έχει γίνει και μια διόρθωση από τον “λ” για πιο πλούσιο μείγμα..
Στην Αθήνα υπάρχουν “Smart” + “TDM” και σύντομα ένα Golf mk2
To civic θα ήθελα να γνωρίζω την φτωχότερη στοιχειομετρία του άλλα και πάλι το θέμα είναι να μπορεί να μην υπερβεί το 14,7/1 πράγμα εφικτό με τους “λ”, ΙΑΤ, CTS, ΜΑP που καθοδηγούμε.
Αλλά εάν πραγματικά θες να μάθεις τι ΚΑΙ γιατί καθοδηγούμε το τηλ μου είναι 6220335.
Σε περιπτωση που δεν πετυχου με 50% μειωση η μεχρι εκει. Μπορουμε να βαλουμε και δευτερη γενητρια για να βελτιωσουμε τα αποτελεσματα? Η θελει ολο το πακετο, bubbler και PWM?
Γενικα η ιδεα μου υφίσταται?
Στο θεμα της ασφαλειας? Ποσο επικίνδυνο θα μπορουσε να ειναι το υδρογονο μεσα στο ζεστο μηχανοστασιο?
Παντως εαν με το συστημα αυτο εαν καποιος μπορουσε να μου εγγυηθει οτι θα εφτανα εστω και το νουμερο μειωσης στα 50% το ελαχιστο θα το εβαζα χωρις σκεψη.