Αρχικό μήνυμα απο
fanisk
Διπλα στο σπιτι μου εχει 55. Ειχε και με 45 στη Ν.Ιωνια, μηπως να χασω και 1 ωρα πηγαινε-ελα για 10¤?
Αρα λοιπον εδωσα 19,5¤ στο κρατος και 35,5¤ στο ΙΚΤΕΟ για μετρησεις γελοιες που βγηκαν καλυτερες απο τις προπερσινες και για να μπορω να κυκλοφορω χωρις να με γραψουν, ενω αν βγεις μια βολτα στην Αθηνα θα δεις ενα σωρο μπουρδελα, 7 ατομα μεσα σε καθισματα για 4, να κουβαλανε απο ψυγεια μεχρι ντουλαπες στις σχαρες, παιδια στο πορτπαγκαζ των smart, xenon kit στο θεο χωρις κατοπτρα, κατι ερειπια σαν του φιλου μου χωρις καταλυτη που δεν τα γραφει κανενας. Ακομα και να κουβαλαω μαζι μου τα 2 ντοσιε ξεχειλωμενα απο αποδειξεις και usb stick με το excel της συντηρησης, ο κομπλεξικος τροχαιος θα με γραψει επειδη "δεν εχω το αυτοκολλητο".
Δεν θα με ενοιαζε να τα πληρωνα αν επιαναν τοπο, ειναι ενας θεσμος που δεν λειτουργει ομως. Τους περνανε σχεδον ολους (πρεπει να εισαι εγκεφαλικα αναπηρος για να κυκλοφορεις με σκισμενα λαστιχα για να σε κοψουν) αρκει να τα σκανε.
Και τωρα που το ξανασκεφτομαι, ας δινω 35,5¤ καθε χρονο στο ΙΚΤΕΟ. Τα 19.5¤ μου θελω πισω που καταληγουν στο δημοσιο. 31/7 πρεπει να πληρωσω 1160¤ γιατι η κωλοαδεια λεει 12/1/04 ενω αν ελεγε 31/12/03 θα ηταν 0. Σε εξοφληση ολου του ποσου εχω εκπτωση 17¤. Επιασαν τοπο οι φοροι σου? Ποσες ξεχειλωμενες καρεκλες μονιμων κωλων θα ταισουμε ακομα?
Οσο για την αποψη μου και το πως θα παμε μπροστα, λαθος εισαι, το λες επειδη δεν με ξερεις.