Πετα τον υπολογιστη και παρε nokia 198 !!!
Με θες και iphone !!!
Printable View
για δες ποιος μιλαει που μεχρι χθες εστελενε μηνυματα καπνου με ΑΣΠΡΟ κινητο και ξαφνηκα μου θελε και ΜΑΥΡΟ 5αρι. ουστ.........
χαχαχ χρηστοοοο βοηθεια ξερεις μηπως τπτ για το θεμα μου?μιλαμε καταστραφηκα αν τα χασω ολα αυτα ειναι δουλεια 5-6 χρονων
Αν καταλαβα καλα θες να επαναφερεις στον υπολογιστη αυτα που εχεις στο κινητο??
Αν και εχω πολλα χρονια να χειριστω internet explorer θα σου δωσω μια λυση αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχει και ευκολοτερη.
Συνδεοντας το τηλεφωνο, το itunes στη καρτελα info χαμηλα εχει να τικαρεις το sync bookmarks.
Εμενα εκει λεει μονο για safari (mac user γαρ)
Αν εσενα σου λεει internet explorer απλα το τικαρεις, κανεις sync και τελος.
Αν και σενα εκει λεει σαφαρι τοτε περνας στο pc σου το safari, μετα τικαρεις αυτο και σου τα περναει ολα στο safari.
Aπο κει τωρα μεσω των ρυθμισεων που εχει ο ΙΕ θα πρεπει να βρεις που εχει να κανεις import bookmarks απο αλλο φυλομετρητη.
Εναλακτικα ολων αυτων μπορεις ολα αυτα να τα συγχρονισεις με το πολυ καλο κατ εμε xmarks και να σου κανει sync μονο του το προγραμμα σε pc, κινητα, tablet οποτε και αν (μακρια απο μας) σου ξανασυμβει κατι παρομοιο μπαινεις στο λογαριασμο σου και τα τραβας και παλι!thumb
ετσι ακριβως το κανω αλλα δεν περναει τπτ. το θεμα ειναιοτικαι τον safari που εγκατεστησα ουτε σε εκεινον τους περναει. περασε μερικους μονο και απορω που τους βρηκε κιολας. ολα αυτα εγιναν με το που εγινε αναβαθμιση στην 7.5 beta και εκανε συγχρονισμο με το itunes. υπαρχει περιπτωση να ειναι bug και την επομενη φορα να τα περασει παλι ?
με τις beta δε ξερω τι γινεται.
Ισως να ειναι απο κει το προβλημα.
Δουλεψα λιγο την 7 αλλα δε ξερω αν η νεα beta5 εχει τετοια bug.
3ο 3GS με 6.1.3 και κλείνει με ποσοστά 8-9% μπαταρία, τι να κάνω γιατι έτσι ξεκίνησε και το προηγούμενο μεχρι που έκλεινε στα 20% και μια μέρα κάηκε η μητρική ... Χεχε