Παναγιωτη μπορεις να κανεις την τελευταια διαπραγματευση...αφου πλεον εχει μαζευτει καποιος κοσμος, να δουμε τι θα γινει?
Printable View
Παναγιωτη μπορεις να κανεις την τελευταια διαπραγματευση...αφου πλεον εχει μαζευτει καποιος κοσμος, να δουμε τι θα γινει?
οκ παλικαρια αυριο θα παω απο κει παλι να δουμε μπας και καταφερουμε τπτ!!!αν μπορει καποιος ας κανει μια συνοψη ποσοι ειμαστε συνολο και απ τα 2 forum να δουμε τι θα καταφερω!!! οποιος εχει καποια απορια ερωτηση κλπ ας το γραψει μια και μια να παρουμε και τις διευκρινισεις μας!!!!
Εχω δειλωσει το ενδιαφερον μου και στα δυο forum μετα απο προτροπη του dathanaso. Ελπιζω να εχει αισιο τέλος το όλο θέμα
ακου φιλε. για την πιστωτικη καλα τα λες την χτυπαει ο κουριερ γιατι κανεις δεν δινει αριθμο καρτας απο τα τηλεφωνα για λογους ασφαλειας. μπορει να κοψει το 30 αρι την στιγμη που δεν θα παμε για τοποθετηση και θα επιβαρυνθουμε και ταχυδρομικα τα οποια μεσω κουριερ θα ειναι αλλο ενα 30 αρι ειδικα αν συνεργαζεται με καμια ACS
με τον φιλο apovas συμπληρωνουμε 12 ατομα
thumb Συμφωνώ και εγώ μια και δεν θα πάμε για τοποθέτηση να μας δώσει την κάρτα και να μας κάνει μια καλή τιμή για την κάμερα. Επιδή έλειπα δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλες τις εξελήξεις, αλλά κατάλαβα ότι τα περισσότερα λεφτά θα τα πάρει μετρητά, οπότε μπορεί να κάνει καλήτερη τιμή η να κάνει κάποιες προσφορές ή για την κάμερα ή για την βάση του κλιματισμού. Εξ΄άλλου υπάρχει και η λύση του e-bay και αυτή του μαγαζιού στον Άγιο Δημήτριο. Ας του τα πει ο Παναγιώτης αύριο που θα πάει. Θα τα πούμε αύριο γιατί είμαι κουρασμένος και πάω για ύπνο... :yawn: :yawn: :yawn: