Ποιος μωρε ειναι ικανος να διαχειριστει μια κριση τυπου δραχμης;
Εδω με τα ευρω να τρεχουν με τη σεσουλα και δεν ειχαμε χαϊρι.
Με κοινωνικη συνδρομη τινος θα γινουν ολα αυτα;
Printable View
Ποιος μωρε ειναι ικανος να διαχειριστει μια κριση τυπου δραχμης;
Εδω με τα ευρω να τρεχουν με τη σεσουλα και δεν ειχαμε χαϊρι.
Με κοινωνικη συνδρομη τινος θα γινουν ολα αυτα;
οι πρώτοι που θα βγούνε στους δρόμους πάντως αν γυρίσουμε στην δραχμή, θα είναι όλοι όσοι είναι συνδεδεμένοι με το δημόσιο. αυτό καλά θα κάνει ο κόσμος να το χωνέψει.
πολύ απλά, θα βγούνε οι πολιτικοί μας, και θα μας πούνε. δεν υπάρχει σάλιο. κανονίστε την πορεία σας. δεν πληρώνουμε μισθούς - συντάξεις, και οποιαδήποτε άλλη χορηγεία κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.
φυσικά το πόσο θα διαρκέσει αυτό, δεν γνωρίζει κανείς. και δεν το γνωρίζει κανείς, γιατί πολύ απλά θα είμαστε έρμαια, που θα κάνουν κωλοτούμπες σε όποιον μας κουνάει στην μούρη το 1/10 απο αυτά που μας δανείζουν σήμερα.
αυτό βάλτε το καλά στο μυαλό σας, γιατί αν νομίζετε ότι με την δραχμή θα στρώσει η κατάσταση εύκολα, γελιέστε.
μπορεί να στρώσει για μένα που είμαι παραγωγή, και τα κόστη μου θα πιάσουν πάτο, κάνοντας τους έξω να με παρακαλάνε για να τους παράξω αντικείμενα.
όχι όμως για τον ιδιωτικό υπάλληλο, τον δημόσιο υπάλληλο, και τον συνταξιούχο.
αν ο κόσμος είναι διατεθειμένος να χάσει τα πάντα, ας γυρίσει. εμένα προσωπικά, μπορεί να με κάνει να περάσω δύσκολα για ένα διάστημα, είμαι σίγουρος όμως ότι θα γυρίσει υπέρ μου.
πάρτε το χαμπάρι. η ελλάδα έχει πάρει την τελευταία της ευκαιρία - ελπίδα. και η ζυγαριά αυτή την στιγμή γέρνει προς το μέρος μας με την εποπτεία να βρίσκεται πάνω απο το κεφάλι μας.
ευσεβεις ποθοι...Παράθεση:
Αν αυτή τη στιγμή γινόταν κάποιο θαύμα και οι χώρες του πυρήνα αποδέχονταν την ουσιαστική διαγραφή του ελληνικού χρέους, δηλαδή να διαγραφούν 150 με 200 δισ. ευρώ, για παράδειγμα, και ταυτόχρονα υπήρχε ένα είδος σχεδίου Μάρσαλ, με ροή κεφαλαίων στην Ελλάδα και γινόταν μεταβίβαση τεχνολογίας και δεξιοτήτων, τότε θα μπορούσε όντως η χώρα μας να βρει μια καινούργια ισορροπία μέσα στο σύστημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και να επιβιώσει.
γιατι η αργεντινη ειναι απο τις μεγαλυτερες εξαγωγικες οικονομιες διεθνως. αντιθετα η ελλαδα ειναι στο αλλο ακρο.Παράθεση:
η διεθνής εμπειρία δείχνει ότι η ανάκαμψη ακολουθεί, κατά κανόνα, γρήγορα. Στην Αργεντινή, για παράδειγμα, ήρθε η ανάκαμψη σε τρεις μήνες. Από χαμηλή βάση, βέβαια. Δεν βλέπω τον λόγο, να μην γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα.
αυτα τα ξερει οχι πρωτοετης φοιτητης κυριε καθηγηταμ, αλλα μαθητης της πρωτης γυμνασιου...
πολυ ωραια σκεψη, το κρατος δεν μπορεσε να σωσει και να ανασυνταξει τον ευατο του και χρεωκοπησε, η απαντηση ειναι να αποκτησει ελεγχο στις τραπεζες ωστε να χρεωκοπησουν κι αυτες...Παράθεση:
Η απάντηση, σχετικά με το πρόβλημα των τραπεζών, σε περίπτωση εξόδου από το ευρώ, είναι: να αποκτήσουν δημόσιο περιεχόμενο. Δηλαδή να μην παρέχεται μόνο δημόσιο χρήμα, αλλά να ασκείται και δημόσιος έλεγχος.
Και υπάρχει η δυνατότητα το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί, εφόσον το Κράτος παρέμβει άμεσα και τις ανασυντάξει.
σαφως ειναι εντελως φυσιολογικο να σημειωθουν απωλειες και να κλεισουν πανω απο τις μισες ελληνικες επιχειρησεις (αφηνοντας εκατομμυρια κοσμου στο δρομο). ειναι ενα τιμημα!Παράθεση:
Το πρόβλημα, που θα έχουν οι επιχειρήσεις αυτές, θα έχει να κάνει με τις πληρωμές στην αγορά.
Για τις επιχειρήσεις, που έχουν άνοιγμα στο εξωτερικό, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Γιατί ο δανεισμός σε ευρώ, δεν θα μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί.
Ίσως απαιτηθούν ως προς αυτό νέες κρατικές εγγυήσεις.
Θα σημειωθούν ασφαλώς και απώλειες. Λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι ένα τίμημα.
...αλλα μπορει να αντιμετωπισθει, ισως με νεες κρατικες εγγυησεις!!!!!!!!!!:th_Laie_67-1:
:shok::shok: και συνεχιζει ακαθεκτος ο μεγιστος:Παράθεση:
Η Ελλάδα εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις εισαγωγές, για να καλύψει τις ανάγκες της σε καύσιμα, αλλά και σε βασικά είδη διατροφής. Ως υπέρμαχος της δραχμής, πώς προτείνετε να αντιμετωπιστούν οι γενικευμένες ελλείψεις αλλά και η απογείωση των τιμών στα είδη αυτά, στο ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ;
Το πρόβλημα αυτό δεν είναι διόλου απλό. Ίσως είναι το σημαντικότερο, που θα αντιμετωπίσει η χώρα. Βραχυπρόθεσμα, όμως, τα πράγματα θα είναι δύσκολα και θα απαιτηθεί συντονισμένη προσπάθεια κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών μηχανισμών, ώστε να ελεγχθεί η κατάσταση. Τα πράγματα σ' αυτό το θέμα είναι δύσκολα, αλλά ξεκάθαρα: θα χρειαστεί εξορθολογισμός και έλεγχος της κατανάλωσης. Είναι το πρώτο που θα πρέπει να γίνει, προκειμένου να μην οδηγηθούμε σε συνθήκες χάους.
Προκειμένου να αποτραπεί το χάος, θα πρέπει να υπάρξει προετοιμασία και να αντιμετωπιστεί ένα τέτοιο γεγονός με οργανωμένες δομές αλλά και με ιεράρχηση της κατανάλωσης. Θα πρέπει,τα πιο αδύναμα στρώματα του πληθυσμού και τα παιδιά να πάρουν ό,τι έχουν ανάγκη, ώστε να ζήσουν το πρώτο διάστημα, κατά το στάδιο αναδιάρθρωσης της παραγωγής.
οριστε, αυτη ειναι λοιπον η προταση της δραχμης εν ολιγοις...Παράθεση:
Εννοείτε ότι θα διανέμονται τα τρόφιμα και τα καύσιμα με το δελτίο σε μια κοινωνία βαθιά καταναλωτική, όπως η ελληνική; Στην 27η πλουσιότερη χώρα του κόσμου;
Θα χρειαστεί να ληφθούν και διοικητικά μέτρα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Να ελεγχθούν η κατανάλωση και η παροχή πρώτων υλών, καθώς και η πρόσβαση σε βασικά αγαθά και προϊόντα, τα οποία χρειάζονται οι επιχειρήσεις και τα άτομα. Στην ενέργεια καλύπτονται οι ανάγκες της χώρας. Όχι όμως στο πετρέλαιο, όπου θα χρειαστεί ιεράρχηση: Ποιος θα παίρνει βενζίνη στην αρχή και ποιος όχι. Οπωσδήποτε δε θα απαιτηθεί μια ιεράρχηση στην κατανάλωση των πόρων. Θα χρειαστεί ο κόσμος να βρει κάποιον τρόπο για να μετακινείται από και προς την εργασία του, καθόσον τα αποθέματα καυσίμων θα είναι περιορισμένα. Δεν θα πρόκειται για μια εύκολη περίοδο. Κανείς δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο.
και δεν τα λεεω εγω που δεν ξερω τι μου γινεται, ουτε το καπιταλ, ουτε ο καισαριος, ουτε δεν ξερω ποιος αλλος.
τα λενε οι εμπνευστες αυτης της προτασης.
δελτιο στα τροφιμα, δελτιο στα καυσιμα, εξαθλιωση σε τετοιο βαθμο που οι σημερινες μειωσεις θα μοιαζουν χαδι.
αυτο υποστηριζουν οι φιλοι μας υπερμαχοι της δραχμης τα λενε μονοι τους.
θα χρειαστει μια περιοδος προσαρμογης φυσικα, μερικοι μηνες, 5, 10, 15 χρονακια ποιος ξερει?
μεχρι να φτιαχτουν νεες δομες στην ελλαδα, να γινουν γινουν ολα τζαμπα, να ερθουν επενδυσεις, να χτιστουν μοναδες, να υπαρξει βιομηχανικη παραγωγη, ωστε να επαρκει για την εγχωρια ζητηση και να γινονται και εξαγωγες βεβαια ωστε να εισρεει συναλαγμα...
πραγμα που το αναφερει μονος του παρακατω...:
εν κατακλειδι, φαινεται πεντακαθαρα για οποιον διαβασει προσεκτικα το κειμενο πως ο κυριος καθηγητης δεν προτεινει την επιστροφη στη δραχμη ως λιγοτερο επιπονη διαδικασια προσαρμογης, αλλα λογω των γενικοτερων συνθηκων θεωρει οτι αυτο θα συντελεστει αργα ή γρηγορα, ειτε το θελουμε ειτε οχι.Παράθεση:
Το πρόβλημα όμως είναι ποιο πολιτικό δυναμικό και ποια στελέχη μπορούν να αναλάβουν ένα τέτοιο εγχείρημα. Μήπως εκείνοι που μας έφεραν σ' αυτό το σημείο; Δεν είναι σε θέση να πάρουν τις επιδοτήσεις. Πόσο μάλλον να διαχειριστούν μια κρίση τέτοιου επιπέδου...
Έχετε δίκιο σ' αυτό που λέτε.
Φαντάζομαι ότι θα απαιτηθεί χρόνος για να μετατοπιστεί εργατικό δυναμικό από τις υπηρεσίες στον πρωτογενή τομέα. Να εκπαιδευθούν, να φυτέψουν, να παραγάγουν, ούτως ώστε να γεμίσει η αγορά με ελληνικά αγροτικά προϊόντα, καθώς τώρα λειτουργεί με εισαγόμενα που θα εξαφανιστούν. Θα είναι τέτοιου μεγέθους η απαραίτητη ανασυγκρότηση;
Αυτό που αναφέρετε είναι πολυετής διαδικασία. Και θα πρέπει στην Ελλάδα να γίνει αναδιάρθρωση του παραγωγικού δυναμικού. Να ξανασχεδιαστούν οι αναλογίες, ανάμεσα στις υπηρεσίες, στον πρωτογενή τομέα και στη βιομηχανία. Όπως και μέσα στις υπηρεσίες. Γιατί οι υπηρεσίες, τα χρόνια που πέρασαν, ήταν χαμηλής ποιότητας. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν, αλλά απαιτείται πολύς χρόνος. Και χρειάζεται να σχεδιαστεί βιομηχανική πολιτική με την ευρύτερη έννοια. Κάτι τέτοιο είναι υπόθεση ετών. Δεν έρχεται αυτομάτως με την αλλαγή του νομίσματος και την υποτίμηση. Η βραχυπρόθεσμη αλλαγή μπορεί να γίνει ταχύτατα με ό,τι υπάρχει. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να παράγουν τα προϊόντα, που δεν μπορούν να έρχονται από το εξωτερικό.
προτεινει λοιπον μια σειρα -θεωρητικων παντα- δρασεων ωστε το σοκ που θα προκυψει να ειναι πιο ευκολα διαχειρισιμο και να προκαλεσει τη μικροτερη δυνατη ζημια.
εγω θα προτεινα σε ολους ψαχνουν στο νετ κειμενα για να στηριξουν την αποψη τους, να μην χανουν το χρονο τους ασκοπα.
δεν συμφερει κανεναν ενα τετοιο σεναριο.
αυτο που συμφερει ειναι επιπονη μεν, αλλα οχι καταστροφικη, σταδιακη προσαρμογη.
το μνημονιο ειναι η μονη ρεαλιστικη προταση αυτη τη στιγμη, δυστυχως δεν υπαρχει κατι αλλο χειροπιαστο, παρα μονο κραυγες (δικαιες σε μεγαλο βαθμο) για τα αδικα μετρα και το δικιο του εργατη-αγροτη.
η αλλη λυση εχει απιστευτα μεγαλυτερο κοστος και πολυ περισσοτερα δεινα για ολους μας.
τα εχουμε ξαναπει, τα λεει ο κυριος καθηγητης μονος του, δεν χρειαζεται να τα επαναλαβουμε.
επαναλαμβανω ομως οτι την επιστροφη στη δραχμη την επιθυμουν μονο οσοι εχουν αυτα τα συμφεροντα, ή οσοι ειναι αρκετα αφελεις να πιστευουν τους παπαγαλους αυτων των συμφεροντων που δηθεν κοπτονται για το καλο του κοσμου.
τελος υπαρχει και αλλη μια κατηγορια, η οποια εχει ηδη καταστραφει, οποτε δεν την ενοχλει καθολου να καταστραφουν και οσοι σημερα την παλευουν (η κατσικα του γειτονα που ελεγε ο αειμνηστος...;))
Γραφτε οτι θέλετε, σας παρακαλώ όμως ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ με την ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ! Οση σχέση εχει η π@ύτσα με τη βούρτσα!
Και προπάντων μή λετε οτι η Αργεντινή κατάφερε κάτι. Δεν κατάφερε απολύτως τίποτα. Ο επίσημος πληθωρισμός των τελευταιων 9 ετών ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ την ονομαστική ανάπτυξη του ΑΕΠ για το ιδιο διαστημα.
Φέτος μπορεί να ξανακάνει default για 5,7 δις USD.
Θα πηδηχτώ από το παράθυρο...
εδώ ρε συ δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος, ότι όλα αυτά τα χρόνια, τα λεφτά που έπαιρνε δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα.
δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι βγάζαμε 5, και μοιράζαμε 1005. τι συζητάμε άλλο...
νομίζω είναι ανούσια η οποιαδήποτε κουβέντα.
τελικά το συμπέρασμα είναι...ναι, παραπλανηθήκαμε - ξεγελαστήκαμε. με προσωπικό δικό μας όφελως όμως όλα αυτά τα χρόνια.
γιατί το να βγάζεις 5 όπως είπα και να παίρνεις 1005, δεν νομίζω ότι ήταν άσχημα τόσα χρόνια.
το κειμενο το οποιο ανερτησα αδελφε Ευσταθιε
δεν εχει να κανει με την στηριξη των οσων λεω!
εχει να κανει με την ωμη πραγματικοτητα την οποια δεν μπορειτε να αποδεχθειτε (για διαφορους λογους ο καθενας)
ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ πουθενα με το μνημονιο...μαθηματικως αποδεδειγμενο!
'Η θα ξεπουλησεις την δημοσια-εθνικη σου περιουσια-κυριαρχια για να ξαναδεις μια ''ασπρη'' μερα (ο Θεος να την κανει)
'Η θα πιασεις πατο (δραχμη) να εκκινησεις απο την αρχη με το οποιο τιμημα!
μπορεις καλε μου φιλε να καταλαβεις οτι αυτα βλεπω σαν αποτελεσμα των πραξεων μας τοσα χρονια?
δεν συστησα προσωπικα την δραχμη για να τελειωσουν τα βασανα μου!
την συστηνω γιατι δεν ΓΟΥΣΤΑΡΩ κανενα μπινε πανω απο τον κεφαλι μου να με επιβλεπει!
εγω-εμεις θα αποφασισω ποτε κ με ποιον θα συμπορευτω(αναγκαιο κακο)
δεν ανεχομαι να μου βαζουν την θηλεια στο λαιμο οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που κυβερνουσαν τοσα χρονια κ τους ψηφιζα!
βλεπεις
απο αλλο κειμενο που ανερτησα κ δεν το παραδεχεται ο φιλος Πανος
οτι οι Ευρωπαιοι επιθυμουν τους ιδιους να κυβερνουν για να συνεχισει η στηριξη!
Εσυ...απο ΠΟΥ περιμενεις να ξεβρωμισει το ψαρι?
Εγω (καθως κ συ φιλε μου) τα φαγαμε τα ψωμια μας(με την καλη εννοια)!
Ζησαμε ΑΝΕΤΑ ,οδηγησαμε τις κουρσαρες μας,πηγαμε τα ταξιδια μας κλπ κλπ.
Προσφατα εφερες ενα παιδακι κ συ στον κοσμο!
Σ αυτα το παιδια τι θα προφερουμε?
Το ΠΑΣΟΚ κ την ΝΔ σε νεα εκδοση?ή την Σβαστιγκα στην Ακροπολη?
Αυτα με εξοργιζουν γι αυτο βλεπω οτι κ η λαθημενη συνταγη του μνημονιου μας οδηγει σε μονοδρομο,που δεν χρειαζεται να σαι ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Πανεπιστημιου οπως ο ανωτερω κυριος για να καταλαβεις τα αυτονοητα...αρκει να σαι κ μαθητης Δημοτικου...χεχε
φιλικα...ας εκφρασει ο καθεις το σκεπτικο του χωρις να προσβαλλει τη νοημοσυνη του αλλου!
Ισως αυτο...μας εφτασε εδω που ειμαστε σημερα!
καλημερα σε Ολους!
σημ.
να προσθεσω κ κατι ακομα
κομμα δεν εχω ουτε προσπαθω να σχηματισω
δεν θελω να επηρεασω κανεναν κ σε τιποτα
βλεπω απλα μια μαθηματικη εξελιξη των πραγματων
κ καταθετω την δικη μου σκεψη πανω στα γεγονοτα(αλλωστε απασχολουν ΟΛΟΥΣ μας)
ωστοσο επειδη βλεπω οτι η κουβεντα δεν θα εχει καλη εξελιξη
παυω να γραφω πλεον εδω...για ευνοητους λογους
Αντευχομαι να χει η χωρα μου την χειριστη καταληξη
αντευχομαι να χω τους ιδιους κ τους ιδιους απο πανω κ ας ειμαι αυτος που τους ψηφιζε κ ειχε προσωπικα οφελη πρωτος!
πρωτος ευχομαι να χασω τα οφελη μου για το καλο της Χωρας αλλα κ των παιδιων μας!
καλη συνεχεια κ καλη τυχη σε Ολους μας!
μα τα οφέλη χάνονται όλο αυτό το διάστημα.
απλά θα μπεί επιτροπή, για να ελέγχει τα περιτά έξοδα που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
να γυρίσουμε πχ στην δραχμή, αλλά να μας αφήσουν στην τύχη μας???όχι. εδώ και τώρα εποπτεία, και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
δεν μπορεί να έχουμε κάνει τα τέρατα όλα αυτά τα χρόνια, και να λέμε απλά οκ μωρέ και τι έγινε! τραβάμε και μια χρεωκοπεία, και το πιάνουμε απο'κει που τ'αφήσαμε.
δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να πληρώνουμε δεκάδες εκαττομύρια απιπλέον για τα χαρτιά και τα στυλό της βουλής και του κάθε υπουργείου. δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να πληρώνουμε τους σοφέρ των πολιτικών. γιατί να πληρώνουμε μέσο όρο μισθού στις δεκο 4 - 5 χιλιάρικα. γιατί πρέπει αυτό το έρμο κράτος να πληρώνει τους παναγόπουλους και τους φωτόπουλους και και και???
συμμάζεμα τώρα. γιατί ρε να πληρώνω το 60% του μισθού του κάθε υπάλληλου στο κωλοικα και να μην έχει καμμία παροχή και μειωμένη σύνταξη. γιατί να πληρώνουμε δεκάδες εκατομύρια για τα τηλέφωνα των βουλευτών???γιατί να πεθαίνει ο καθαρός αγρότης και κτηνοτρόφος και να μπαίνουν είδη εισαγωγής σε προιόντα που έχουμε και καλύτερη ποιότητα, και αφθονία???γιατί να δίνουνε μαιμού επιδοτήσεις για τον τουρισμό όταν τα ξενία είναι εγκατελειμένα κτίρια, και κατέχουν τα καλύτερα σημεία μπροστά στις ωραιότερες θάλλασες???
και πόσα άλλα, που τα βλέπαμε τόσα χρόνια και κάναμε τα στραβά μάτια.
δόξα το θεό, που θα μπούνε οι ξένοι, και σιγά σιγά ένα ένα πράγμα θα μπεί στην θέση του.
και όσο για τους μισθούς κτλ κτλ, αυτά βγάζουμε, αυτά θα πάρουμε. δεν τίθεται καν θέμα για να πάρουμε παραπάνω πλέον. και αυτό ισχύει για όλους μας.
σιγά μην κρατήσουμε την σαπίλα που φτιάξαμε όλοι μας όλα αυτά τα χρόνια, ο καθένας με τον τρόπο του, επειδή μας σφίξαν το ζωνάρι.
οι μάγκες στα δύσκολα φαίνονται. και επειδή και εγώ αγαπάω την χώρα μου, λέω ότι enough is enough. κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
συμφωνω κ επαυξανω!
τι δεν καταλαβαινεις Θωμακο μου?
για να διωξεις την σαπιλα...πρεπει να διωξεις αυτους που κυβερνουν!
αυτοι που ηρθαν να σε επιτηρησουν ΘΕΛΟΥΝ αυτους που κυβερνουν!
τι δεν καταλαβαινεις φιλε μου καλε?
σου λενε...ή ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή φευγουμε!!!
ποσες φορες να στο πω?
τι συνεπαγεται απ αυτο?
οτι η μονη λυτρωση για την χωρα μας ειναι να φυγουν ΟΛΑ τα λαμογια με τις οποιες συνεπειες!
ειμαστε ετοιμοι για κατι τετοιο?μονο με την ΔΡΑΧΜΗ θα επιτευχθει κ εκει θα τσουξουν πολλοι κολοι...κ φτωχων αλλα κ βολεμενων αλλα κ πλουσιων!
αυτα ειναι τα δυσκολα κ εκει θα φανουν οι μαγκες (αν το θες κ ετσι)
γραφουμε τα ιδια κ τα ιδια...εισαι κ μακρια να πιουμε κανα καφε...
σκεψου οτι τα γραφω απο ipad ...φαντασου τι φρικη ζω...χαχαχαα
τεσπα...ο καιρος γαρ εγγυς...θα δειξει...
σημ.
ελπιζω να ναι το τελευταιο μου ποστ σ αυτο το θρεντ για δε βγαζει πουθενα...χεχε
Ειμαστε για πολλες μπατσες....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπαρχει "λυση" για εμας. Ο τοπος πρεπει να ξεβρωμισει παση θυσια, ΔΥΣΤΥΧΩΣ μαζι με τα χλωρα καιγονται και τα χλωρα.
Πρεπει να μηδενησουμε τα παντα, να γινει γερο reset.
Καφες σε πλαστικο, take away, 4.30 ευρω
Πινακιδα "προσοχη επικινδυνη στροφη αριστερα", οπου ο καφρος, γ@μω το σοϊ του ολοκληρο εβαψε με σπρεϋ κοκκινο, "θρυλος gate7", και τωρα κατω απο την πινακιδα βλεπω καθε πρωι ενα ματσο λουλουδια....
σορυ παιδες