Τιμη?
Printable View
Τιμη?
Ναι, οπως και ΚΤΕΟ σε ισχυ. Για την πρωτη αδεια κυκλοφοριας σε αλλη χωρα, και το αδικο της υποθεσης, εγω εφτασα μεχρι και το υπουργειο συγκοινωνιων οπου και βρηκαν το φακελλο του αυτοκινητου μου οπως και το ετος πρωτης ταξινομησης στην γερμανια, μου εβγαλαν σφραγισμενη φωτοτυπια που ελεγε οτι το αυτοκινητο ταξινομηθηκε στην Γερμανια το 2002 (ενω στην Ελλαδα ηρθε το 2004) αλλα στην εφορια που πηγα (αρχικα με καποια ελπιδα και χαρα), πηρα το μακρυτερο, καθως δεν αναγνωριζουν τιποτα περαν της πρωτης αδειας εκδοσης στην Ελλαδα.
Τωρα θα μου πεις, το ολο συστημα με τα τεκμηρια ειναι παραλογο και αδικο, υπηρχε περιπτωση να αναγνωρισουν το παραλογο του υπολογισμου του ετους για τα αυτοκινητα? Λαμογια :ranting2:
μια ερωτηση...
δηλαδη αν εισαγω αυτοκινητο του 2002 το 2011, πως γινεται να πληρωνω σημα βαση ρυπων?
s8n
Οι γονείς.
Κ το ότι δεν μ πολυαρεσει έξω γενικά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Άρα για μεταβίβαση αν δεν έχω σήμα το αφαιρώντας η πρόσθετω στην τιμή.
Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία ομαδική προσφυγή...
το ξέρω πως ο νόμος λέει πληρώνεις και μετά κάνεις ότι θέλεις αλλά
καλό θα ήταν να τρέχει μία προσφυγή !!!
:ranting2::ranting2:
Σε χωρες που υπαρχει ισονομια και δικαιη αντιμετωπιση των πολιτων δεν θα χρειαζοταν λογος να κανεις προσφυγη. Σε χωρες ομως που εφαρμοζουν παγκοσμιες πρωτοτυπιες οπως η αναδρομικοτητα και ψηφιζουν νομοσχεδια που τα θετουν σε ισχυ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΑ απο την ημερομηνια ψηφισης,δεν νομιζω να βρεις δικιο
η εκδικηση του ασσου:original::whistle:
οτι εχει ακουσει αυτο αυτοκινητο τωρα θα τα παρετε πισω,εχει αρχισει και γινεται πολυ ελκυστικος:hystericalbs1:
η' αντι γιαυτο που λεει ο εντζελο ,μπορουμε να ξεκινησουμε μια συνενοηση με ολα τα αυτοκινητιστικα φορουμ για μια δυναμικη ειρηνικη διαμαρτυρια πανελλαδικως.να κλεισουμε κεντρικους δρομους,βενζιναδικα,την βουλη,κ.α.
Βλεπω Αudi S3 1.8t πρωτης γενιας ανταλλαγη μια η αλλη με Μ3Ε92 ή Μ5Ε60......
Ερωτηξη....
Σημερα ο πεθερος μου , μου ειπε οτι άκουσε .....Σε περίπτωση που κάποιος εχει καταθέσει πινακίδες, για 2 χρονια ας πουμε......οταν παει να τις παρει, θα πρεπει να πληρώσει πλεον και τα σήματα των άλλων δυο ετών μαζι με του του τρέχον έτους....
Ας μου ειπε μαλ@κια και δεν θα του κρατήσω κακία.......:original:
xaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxa xaxaxaxaxaxaxa
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1::hyst ericalbs1:
ο Ασσος ειναι το κυριλέ τώρα (βλεπε 535i και βαλε).....το iq ειναι το νούμερο 2......
Θα με βλεπουν στα φαναρια και θα με φθονουν με τον ασσο.......φαντασου να δουν και τους αλλους hallkida και nick lover που ειναι m pack .....αυτους θα τους μαμησουν......:hystericalbs1::hystericalbs 1::hystericalbs1:
Ανταλλαζω σεατ ιμπιζα 1,2 ντιζελ, καινουριο 0χλμ, με χειροκινητο Μ3 92αρι.
:original::original::original:
Δεν χρειάζεται αφού δεν περνάει εδω.
φαίνεται απο το vin η ημερ παραγωγής.
ε ναι εντάξει εγώ απλά το έκανα και πήγα μετά στην εφορία για να το καταχωρήσουν σαν 2003 και οχι 2007 και έφαγα άκυρο μιας και ο υπάλληλος μου λέει κοιτάμε μόνο την πρώτη άδεια στην ελλάδα και οχι τι μοντέλο είναι..
καλά ρε του λέω και άν φέρω ένα αμάξι 20ετίας απ την γερμανία και το ταξινομήσω θα φαίνεται μοντέλο 2007 δηλαδή?
Μου λέει ναι ακριβώς..Λάθος λέει αλλα έτσι είναι και τα γνωστά μην τα λέτε σε μας δεν είμαστε αρμόδιοι ώς συνήθως την ίδια καραμέλα..
Ειτε το γραφει ειτε οχι δεν το λαμβανουν υποψιν, καθως οπως σας ειπα η εφορια λαμβανει μονο την πρωτη ημερομηνια εκδοσης στην Ελλαδα. Μην εχετε ελπιδες οτι κατι θα αλλαξει αν το γραφει. Εγω μεχρι και την ταξινομηση απο το Υπουργειο τους πηγα και δεν ιδρωνει το αυτι τους. Τωρα και με την επαναφορα του φορου "πολυτελους διαβιωσης" (θα θελα να ξερω ποιος μ@λ@κας απο το υπουργειο ειχε αυτην την φαεινη ιδεα να τον ονομασουν ετσι και να συμπεριλαβουν και τα αυτοκινητα σε αυτο......φωστηρας :ranting2:) εχουν να λαβαινουν για καποια χρονια ακομη καθως τα περισσοτερα αυτοκινητα ενω στην πραγματικοτητα κλεινουν δεκαετια συντομα θα συνεχισουν να πληρωνουν για αρκετα χρονια ακομα :ranting2:
Είχα ρωτήσει κ εγω το μάντρα μου το 2006 πως κ γράφει 6 κ όχι 3 κ μ λέει έτσι είναι.
Κ είπα τότε α καλλααα μπούρδε@οκρατος
:shok:δεν παει άλλο αυτή η κατάσταση , η παρανοια σε όλο της το μεγαλείο, δηλ. οποιος πηρε διλιτρο έχει πολυτελή διαβίωση ? έχουμε βάλει το γα...νο κωλοκράτος νταβαντζή στη τσέπη μας και κανείς απο αυτα τα καθάρματα που μας κυβερνουν απο το 74 ως σήμερα δεν έχει τιμωρηθεί...ας αντιδράσουμε επιτέλους να φυγουν οι δοσίλογοι γιατι τον πατο δεν τον εχουμε δει ακόμα.
Αστο, είναι αυτο που λέμε
Σπαρτιάτες, καμμια σχέση εμείς όλοι.
Λεω μηπως....ετσι για το γαμώτο......ολα τα φόρουμ κάναμε μια αρχική επικοινωνία ωστα να γινει μια διαμαρτυρία??......οχι οτι θα κερδίσουμε κατι αλλα για το γαμώτο......
αυτοκινητων και μηχανων....ολα.....ακομα και στο gsforum που ειμαι...εχουν παθει πλακα....
Καλα είπε ένας γνωστός μου,
Αν δεν πήγαινε κανένας να πληρώσει τα τέλη θα τα
Μειωναν η όχι.
Αλλα που να συνεννοηθούμε εμείς οι να μην πω...
Και στο jeep club !!!!
πρέπει να γίνει κάτι μαζικό !!!!
ρε παίδες..δεν είναι δυνατόν να βάλανε κάποιο νόμο επειδή το είπε κάποιος δημοσιογράφος. ήταν να το κάνουν και το έκαναν. Αν είναι έτσι ας πληρώσουμε κανένα έγκυρο να γράψει οτι ήταν μεγάλο λάθος τελικά ώστε να το βγάλουν..:whistle:
Ανεβαζω θρεντ.
Το ειχαμε κανει παλιοτερα με το ΜΟΤΟ για το φορο στα κρανη.
Εχετε αντερα να παμε να κλεισουμε το συνταγμα μια κυριακη?
Παρκαρισμα, σβησιμο και εξοδος απο το αυτοκινητο στο συνταγμα?
Παρκαρισμα κανονικο στη μεση του δρομου για μιση.ωρα?
Λεω εγω τωρα.....αν επίσημα οι διοίκησή μας έστελνε ενα μειλ σε ολα τα φόρα που έχουν θεμα το αμάξι-μηχανη......μήπως κάναμε καποια συγκέντρωση....με καλη προετοιμασία θα εχει μεγάλη προσέλευση....
Καταλαβαίνω οτι λεω κατι δύσκολο και χρονοβόρο....ειδικα σε ανθρώπους που ξερω οτι εργάζονται πολλές ωρες σε δικες τους επιχειρήσεις....αλλα κατι πρεπει να γινει......απλα για να μην μας εχουν για προβατα,,,,
δεν θα πάμε με τα ''καλά'' βρε..με τα 2α και τα 3α αυτοκίνητα θα πάμε!! χαχαχαχαχαχα...