Μαζί σου Γιαννάκη αφού έχω και το άλλο.....thumb
.......είναι κωλόπαιδα όμως και οι 300 γιατί δεν σε αφήνουν να χαρείς κάτι για το οποίο έχεις χύσει ιδρώτα να το αποκτήσεις ενώ αυτοί τα έχουν όλα έτοιμα και ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ.......:thumbsdown:
Printable View
'Εφτιαξα αυτο:
https://www.petitiononline.com/road_tax/petition.html
Όποιος θέλει κάνει sign...
Μακαρι να ηταν λαθος,αλλα δυστυχως......ειναι ολοσωστος!!!!
Οσον αφορα το τελος της λιστας.......επρεπε διπλα να γραψουν και δυο λογακια συμπαθειας.....,η εστω μια χειρονομια τυπου :thefinger:!!!
Δεν εχω παραπονο ομως,ειναι γεγονος οτι στην μαρμαρινη πλακα που θα τοποθετηθει στην εισοδο του Υπουργειου Οικονομικων οπου θα αναφερονται τα ονοματα των ''ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ'', το ονομα μου:doh: θα ειναι απο απο τα πρωτα στην λιστα.......:hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Μορε....... θα τον πιουνε μπουζι :thumbsdown:
πολές φορές σκέφτόμουνα το πούντο που είχα πουλήσει κάποτε...αυτές τις μέρες το σκέφτομαι
όσο τπτ άλλο...έχω είδη μπεί στην πρίζα για να βρώ κάνα καθαρό αν υπάρχει, με τα λεφτά που
θα έδινα για το σήμα και την εισφορά, άντε και κάτι παραπάνω...
την συνταγή την ξέρω, και πλέον τα 300 τα χτυπάς και τζάμπα, αλλά και πολύ έυκολα...
KΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ !!!Κυριοι κατοχοι ανω των 2000 κυβικων καταθεστε τις πινακιδες σε ενδειξη διαμαρτυριας...οταν ολοι το κανουμε αυτο σιγουρα κατι θα αλλαξει.Οπως κ οι υπολοιπες διαμαρτυριες σιγουρα ειναι κ αυτη μια μορφη που θα ταραξει κ δεν θα περασει το δικο τους με το ετσι θελω...Εγω θα το κανω ως τροπο διαμαρτυριας αλλα κ επειδη δεν μπορω να πληρωνω εγω τις βολτες του παγκαλου με την μερσεντες που δεν πληρωνει ουτε ενα ευρω για τελη κυκλοφοριας.Δεν ειναι λιγα τα αυτοκινητα των 2000 κ ανω που κυκλοφορουν κ σιγουρα θα υπαρξει θεμα...
Φίλτατε Αλέξιε, βρίσκομαι εις την ευχάριστον θέσιν να σου ανακοινώσω την ειλικρινή πρόθεσή μου να σε απαλλάξω από τούτα τα ανθρωποφάγα δεινά ενεργώντας ως νέα συσάχθεια, ω τιμημένε ευεργέτα του Έθνους!
Ως εκ τούτου, προτείνω αγαπητέ Αλέξιε όπως ανταλλάξομεν οχήματα χωρίς ουδεμία υποχρέωση καταβολής επιπλέον ποσού από μέρους σου, ως δείγμα της ταπεινής μου ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπόν σου!
Δέξου επίσης ως δείγμα καλής θελήσεως εννέα (9) λίτρα ελαίου προδιαγραφών 5W30 L04, τα οποία θα συντροφεύσουν τα επόμενα 2 έτη την αυτοκινητιστική σου συμπόρευση με ετούτο το μοναδικό δείγμα μονδέλου BMW Ε60 520 LCΙ, γνωστού και ως 'κάσα', 'κασόνι', 'πλοίον της αγάπης (Love Boat)', 'έπιπλον', 'μπαβάρισεν αργοπόρεν βέρκε' κ.α.
Αναμένω εναγωνίως προσωπικόν μήνυμα!
Πινακιδες? Τι ειναι αυτο?
εχω να τις δω απο πριν τα χριστουγεννα!