Thanks doc!! Δεν το κανα για τα κιλά φυσικά. Διότι όσα κι αν γλιτώσω, παραμένω ........ overweight. :thumbsup:
Printable View
Κώστα το θέμα της κατανάλωσης μου έκανε και εμένα εντύπωση μιας και δεν το περίμενα, δεν είναι μόνο δική μου αίσθηση για το πόσο γρήγορα αδειάζει το ρεζερβουάρ αλλά και του computer του αυτοκινήτου.
Όσον αφορά τα βάρη, αυτά είναι που δίνει το ΕΤΚ για τις εν λόγω ζάντες:
18άρες ,M double spoke 67
8JX18 ET:47 Front , Weight: 12.20 kg
9JX18 ET:26 Rear, Weight: 12.231 kg
19άρες ZCP M cross spoke 163
8JX19 ET:47 Front , Weight: 10.40 kg
91/2JX19 ET:27 Rear , Weight:11.35 kg
Α! Μεγειές και το csl trunk..έχεις βαλθεί να φτιάξεις υπερτούμπανο! Μπράβο που έβαλες γνήσιο, πραγματικά νευριάζω με όσους φορτώνουν τα Μ3 τους με ένα σορό ιμιτασιόν προτμπαγκάζ, σπόιλερ, diffusers...
Πρόταση (λίγο εξτραβαγκάντ) μιας και το δικό σου είναι ασημί και του πάει...σκέψου πως θα ήταν με αυτά τα OEM αξεσουάρ:
part no: 51148014542 και 51148014543 :shok::whistle:
Διαφορά στην κατανάλωση εγώ δεν είδα. Στην επιτάχυνση εχουν διαφορά από τις μαμα 19αρες. Οι CS ειναι 2,5 κιλα πιο ελαφρες απο τις μπροστινες και 3 κιλα απο τις πισω. Ειναι περιπου μισο κιλο πιο ελαφριες απο τις 18αρες.
Μπαχτηκε το μεγαλο obc για 36αρι απο το ποδοσφαιροφιλο νησι κομπλε με αισθητηρες,module,χειρηστηριο κλπ
Σωστα, με διαστάσεις CSL το αυτοκίνητο είναι 2,3 % πιο κοντό. Αλλά τα ίδια λάστιχα φόραγα και στις μαμα 19αρες. Αλλαζοντας λοιπόν μόνο ζάντες είδα διαφορά στην επιτάχυνση ειδικά στα πολλά χλμ με 3η και 4η. Οπως είχε κοψει το αυτοκίνητο οταν απο μαμα 18αρες έβαλα μαμα 19αρες. Στις λακουβες δεν εχω δει διαφορά, μια και ο κυριότερος παράγοντας ειναι η πίεση του αέρα. Επίσης τα CUP θελουν περισσότερο ζέσταμα απο τα Continental M3.
άπαξ και ζεστάθηκαν όμως, το αμάξι γίνεται και πάει σαν βεντούζα!!!
Άλλη μια φωτογραφία απο τις βεντούζες με ζάντες competition.