Καλά ναι σίγουρα εγώ για πλάκα το είπα.Αν και απο την μια δεν το βρίσκεις σε τέτοια τιμή ΓΝΗΣΙΟ airbox..αν είχα τα λεφτά θα το έπερνα και θα το φύλαγα.
Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει το Μ3..!!! :thumbsup:
Printable View
Καλά ναι σίγουρα εγώ για πλάκα το είπα.Αν και απο την μια δεν το βρίσκεις σε τέτοια τιμή ΓΝΗΣΙΟ airbox..αν είχα τα λεφτά θα το έπερνα και θα το φύλαγα.
Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει το Μ3..!!! :thumbsup:
Hθελα να στο γραψω χθες αλλα με την δουλεια που χρονος....
Το πρωτο πραγμα που θα κανεις μαζι με ενα τεραστιο γενικο σερβις (αστα τα CSL ζαντακια,εξατμισακια κτλ...εχεις χρονο για αργοτερα αυτα),θα πας να βαλεις αν δεν εχει ηδη εναν αριστο,τον καλυτερο συναγερμο που υπαρχει και επισης κατι επιπλεον για την ακινητοποιηση του αυτοκινητου σου.
Τα ελατηρια με μαμα αμορτισερ=χαλια μαυρα (αν δεν εχουνε τελειωσει και τα αμορτισερ οπως συμβαινει συνηθως) οποτε βαζεις μαμα ελατηρια.-
Ο προηγουμενος ητανε πολυ low profile και το εχει χωρις Μ3 σηματακι πισω,μπορει και να ητανε και παραγγελια ετσι απο το εργοστασιο (υπαρχει κωδικος χωρις χρεωση οταν το αγοραζεις καινουργιο).
Συναγερμό; Πεταμένα λεφτά κρυφοί διακόπτες πεταμένα λεφτά , ρίξε τα λεφτά σου φίλε μου σε μια μικτή καλή ασφάλεια κι ότι ειναι να γίνει θα γίνει
Και καλορίζικο να το χαρείς
Ασφαλιστικη εννοειται,δεν το ανεφερα καν αλλα μην το εχει και ξεβρακωτο.
Αιμιλιε, καλοταξιδο να το χαιρεσαι και να το προσεχεις οπως το Ε21 !
:thumbsup:
εμένα πάντως παίζει να'κλασε η αντλία...αν ναι και δεν είναι κάτι άλλο, το πετάω και βάζω γουδοχέρι...2,5κ εν όψη τελών και φόρου επιπλέον δεν τα δίνω. κοροιδία εντελώς νομίζω για ένα αμάξι που το'χω 6 χρόνια.