Φιλαράκι κογιότ μπορείς να πεις ποιές διαιτησίες τον ευνόησαν?
Printable View
Φιλαράκι κογιότ μπορείς να πεις ποιές διαιτησίες τον ευνόησαν?
Ενδεικτικά, στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ ενω ήταν 0-0 δεν έδωσε το πέναλτι στον Σίλτενφελντ (νομίζω), όταν τον τράβηξε ο Κατσουράνης. Στο Ξάνθη-ΠΑΟΚ ο Λίνο χτυπάει κόρνερ εκτός γραμμής (!) και μετά γίνεται το 1-2, στο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ, δίνει πέναλτι (πάιζει αν ήταν)και κόκκινη (που δεν ήταν) στο 80 φεύγα και γίνεται το 0-1, στο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ -ΠΑΟΚ, ο Νέτσιν χτυπάει πάικτη εκτός φάσης και δεν παίρνει ουτε κίτρινη και μετά παίρνει ανύπαρκτο πέναλτι στο 93 και κάνει το 1-2. Επί της ουσίας όμως, διαφωνείς οτι ο ΠΑΟΚ δεν έχει την ομάδα που μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα και κάτι καλό στην Ευρώπη?
Με το δικό σου μάτι τα πέναλτυ ήταν ανύπαρκτα. Σχολιάζεις όμως και το κόρνερ του Λίνο (20 πόντοι το πολύ εκτός γραμμής) σαν αλλοίωση αποτελέσματος? λες κι αν ήταν λίγο πιό πίσω, δεν θα έφτανε η μπάλα στην εστία. Εδώ γελάνε.
Οχι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ομάδα για πρωτάθλημα και άμα δεν έχεις τέτοια ομάδα, δεν μπορείς να κάνεις το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη και μιλώ για ουέφα, όχι για τσάμπιονς ξέχαστο. Αντε να περάσεις στην φάση των 32 η και των 16, αλλά μέχρι εκεί.
Θα έφτανε, αλλά 20 πόντους πιο πίσω, σωστά?Αλλιώς τα βλέπεις εσυ, αλλιώς εγώ, αλλιώς κάποιος τρίτος. Το ρεζουμέ είναι η δεύτερη παράγραφός σου και μπράβο που δεν ψάχνεις δικαιολογίες όπως κάνουν πολλοί άλλοι. Ο Στέφενς έχει αποτύχει παταγωδώς και νομίζω με διαφορετικό προπονητή θα γινόταν καλύτερη διαχείριση των παικτών, οχι οτι θα χτύπαγαν πρωτάθλημα, αλλά το υπάρχον εκτός έδρας χάλι δύσκολα θα το είχε η ομάδα. Παρέλαση δεν τον κόβω να βγάζει πάντως...:whistle:
Δεν ξέρω τι να σε απαντήσω πραγματικά. Ορισμένοι λένε ότι ήρθε στην μπανανία για να πληρώνεται μιας και ήταν άνεργός έτσι κι αλλιώς και να κάνει την πλάκα του.
Οι παίκτες που έρχονται παρουσιάζονται σαν κολοσσοί απ τους καλά πληρωμένους προσκείμενους στην ομάδα δημοσιογράφους, αλλά στο γήπεδο τίποτα με αυτά που προσδοκούσαν φίλαθλοι και πρόεδρος.
Η ουσία είναι μία, ότι ο άνθρωπός γίνεται πλέον και γραφικός στις τελευταίες συνεντευξεις του, όπως με τον βάζελο που μόνο τα σώβρακα δεν τους πήρε κι αυτός τα βαλε με την διαιτησία. Χθές δικαιολογήθηκε στην αλλαγή της αλλαγής του Στοχ με τον Νίνη, ότι ήθελε κεντρώο με αμυντικά χαρίσματα, τον Νίνη δηλαδή και εδώ γελάνε, για τι πράγμα?
Να κρατήσει το 3-0? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Αλλάγή στην αλλαγή μόνο ο τιτανοτεράστιος Αλέφας έχει κάνει, που πάει το γατάκι?:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:Κακούς συμβούλους πάντως έχει ο Σαββίδης, εδω με την υπόθεση Δώνη, αντί να κοιτάξουν να τα βρουν προσέφυγαν και στα αστικά δικαστήρια, κάτι που μπορεί να έχει σοβαρότατες συνέπειες. Ο Στέφενς σου είπα γιατί τα κάνει κατά τη γνώμη μου, εκτός αν εσείς στη Θεσσαλονίκη που γνωρίζετε απο κοντά τα πράγματα τον υποπτεύεστε για φαν της Μαλαματίνας, οπότε υπάρχει και άλλη εξήγηση :hystericalbs1:
Αυτο ομως που θα πρεπει να αναφερθει ειναι οτι το τελικο σκορ δεν αντιπροσωπευει την παρουσια του παοκ στο γηπεδο.
Ο Παοκ επαιξε καλα και λιγη τυχη αν ειχε μπορει να ηταν διαφορετικο το αποτελεσμα, απο την αλλη στο 70 και με την ανοησια του κατσουρανη απο εκει ξεκινησαν ολα...
Για την αλλαγη στην αλλαγη οτι και να πει κανεις ειναι λιγο, δεν υπαρχει λογικη εξηγηση παρα μονο να θελει να τον διωξουν και να τσιμπησει οποια ρητρα εχει υπογραψει.
Τι να πω?
Δεν είμαι βέβαιος πως ήταν πέναλτι του Κατσουράνη .
Πριν την κατάρρευση ο ΠΑΟΚ εδειχνε πως θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ .