για να περασεις και να παρεις σηματακι για ενα οχημα που δεν "περναει"
πχ. καυσαερια, ή που χρειαζεται σημαντικες επισκευες.
για να μην πουμε για μετατροπες κλπ
Printable View
λαμόγιο πελάτης δλδ, με λαμόγιο ιδιώτη με λίγα λόγια.
σκέψου να είναι και μια χαρά το αμάξι και να πρέπει να πληρώσεις για να κάνει το αυτονόητο, δλδ να περάσει ένα αμάξι άριστο.
εμένα μου έτυχε με το Μ3, να μην ανάβουν τα δεξιά πίσω φώτα, αλλά δεν ήταν κάποιο πρόβλημα. με φωνάξαν για να μου το πούν ότι δεν μπορούσε να περάσει το αμάξι, αλλά τους εξήγησα ότι κάποιυ δεν κάνει επαφή και ότι έπεσαν πάνω στην περίπτωση. μόλις ανοίξαμε το πορτ μπαγκάζ, απλά πιεσα λίγο την πλαστική βάση και λειτούργησαν κανονικά.
ευγενάστατα μου είπαν οκ, και με την πρώτη ευκαιρία να πάω και να δώ που δεν κάνει επαφή...ούτε που θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν στο δημόσιο.
Μην αμφισβητείς συνεχώς ότι δεν πιστεύεις ότι μπορεί να συμβεί. Και ναι έκανα παράπονα και εγώ και αρκετοί άλλοι, αλλά ακόμα εκεί είναι. Προφανώς είναι γνωστή του ιδιοκτήτη. Και ναι ΓΡΗΓΟΡΟΣΗΜΟ και γινόταν της παλαβής όταν κάποιος έτρωγε τη σειρά κάποιου άλλου γιατί είχε πάρα πολλά μηχανάκια, τότε που πέρναγαν όλα και τα παλιά. Τι να κάνουμε συνέβη. Τώρα εσύ αν θέλεις μην το πιστεύεις, δικαιωμά σου.
Εγώ ξέρω που ζω.
Τα λαμόγια Θωμά δεν διαχωρίζονται απο την ιδιότητα του ως νομικά πρόσωπα ΙΔ - ΔΔ παντού υπάρχουν.
Μαζί με αυτα υπάρχουν και οι"χαρες"τα ρουσφέτια κλπ.
Και οποίος νομίζει οτι δεν γίνονται σε ιδιωτικού δικαίου φορείς πλανάται πλάνη οικτρά.
Άκου τωρα όμως!
Για τον ιδιο λόγο ακριβώς που εσένα σου έκαναν ευγενική σύσταση, εμένα με έστειλαν να φτιάξω τα πίσω φώτα και να ξανά περάσω ΚΤΕΟ. Σε ένα φιατακι που είχα,
Βέβαια εκτός σειράς την δεύτερη φορα και μονο με πέντε ευρω παράβολο.
Ξέρεις κάτι;
Καλα μου έκαναν αυτός είναι ο ρόλος τους.
Ταλαιπωρήθηκε δυο φορές έχασα χρόνο αλλα ας φρόντιζα να ήμουν απο τη πρώτη σωστός,
Αν τωρα βέβαια αυτο το έκαναν σε κάποιο απο τα δημόσια ΚΤΕΟ θα έλεγαν οτι βρισιά υπάρχει προς τον υπάλληλο που απλά θα έκανε σωστά τη δουλειά του.
Θα είχαν γραφτεί αράδες στα φόρουμ κλπ
Αυτοί είμαστε οπότε μας συμφέρει ο ένας είναι καλός η κακός.
Αλλα δεν τολμαμε να γράψουμε τις δικές μας λαμογιες με τα ΚΤΕΟ, με τους διεκπεραιωτές με τα σήματακια ΚΤΕΟ που τα παραλαμβάνουμε στο σπίτι με διπλώματα που βγήκαν με λαδωμα με με..
It takes two to tango!!
Και που να δεις αντιπροσωπεία της bmw, να μου δίνει 3 φορές λάθος ανταλλακτικό για το 46αρι και να επιμένει πως αυτό είναι. Την τέταρτη ξηλώσαμε το μαρσπιέ για να πεισθεί πως έκανε λάθος.
Που να δεις βαρυεστημένους υπαλλήλους σε υποκατάστημα της ALFA, με ύφος μεγατόνων που το παίζουν οι ίδιοι τραπεζίτες. Ανάγκασα τον διευθυντή να μου τελειώσει την δουλειά, Και μιλάμε πως και δώ 3η φορά συμβαίνει.
Που να δεις σε πολυκατάστημα ρούχων, να ρωτάς για πουκάμισο και να σου λέει, ψάξτε εδώ και εκεί και αν βρείτε κάτι τότεόταν πές τε μου,
Απλά με το δημόσιο είμαστε όλοι μας προκατειλλημένοι και όχι άδικα βέβαια,, για την ταλαιπωρία που τραβάμε συνήθως και μας κάνει εντύπωση όταν συναντούμε πρόθυμους και ευγενικούς υπαλλήλους, γιατί υπάρχουν και τέτοιοι.
Αλλά και στον ιδιωτικό δεν είναι όλα τέλεια. Υπάρχουν και κειμ κηφήνες και άσχετοι.
Σχετικά με το "παντού υπάρχουν", συμφωνώ απόλυτα ΟΜΩΣ το θέμα είναι αν στον τόπο που υπάρχουν τους παίρνει να κάνουν λαμογιές.
Μιλώντας για ΚΤΕΟ, για να δούμε αν τα ίδια λαμόγια που κάνουν τις εξυπνάδες τους εδώ θα μπορούσαν να δρούν με τον ίδιο τρόπο στην Γερμανία ας πούμε (για να μην πώ για την Ελβετία) ...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.
It always takes two to tango... provided that you are prompt to dance !
λαμογια υπαρχουν παντου απλα ο ενας ρισκαρει του ιδιωτικου αν τον πιασουν να απολυθει ενω του δημοσιου δεν ρισκαρει τιποτα, λεπτομερια ε?
Ωραια λοιπον, αφου δεν προκειτε ποτε να βγαλουμε ακρη εδω μεσα, μιας και για ολα υπαρχουν απαντησεις, ασχετα το αν εχουν νοημα η οχι, ας πιασουμε την ουσια λοιπον για να τελειωνουμε. Και μιας και πιαστηκαμε απο τα ΚΤΕΟ, κανω μια ερωτηση παλι, οπως και πιο πισω, σχετικα με το ποσο θα πληρωναμε σημερα εμεις οι ιδιοι εναν υπαλληλο αν ειμασταν αφεντικα.
Ερωτω λοιπον.
Ειναι πιο καλα με τα ιδιωτικα ΚΤΕΟ?
Ειναι ενα και το αυτο, οπως καποτε με τα δημοσια?
Η ειναι χειροτερα απ'οτι ηταν πριν?
Τελος, αλλη μια ερωτηση.
Θα θελατε να δειτε την ιδια αλλαγη και σε αλλες δημοσιες υπηρεσιες, οπως αυτη με τα ΚΤΕΟ και την ιδιωτικοποιηση τους?
Ναι μεν αλλα, δεν υπαρχουν. Μια απλη απαντηση δωστε και ας αφησουμε την αμπελοφιλοσοφια για το που ζουμε, πως ζουμε κτλ. Μια χαρα ξερουμε που βρισκομαστε ολοι μας. Απαντηση μπορειτε να δωσετε? Αν ναι, ειμαι πολυ περιεργος να δω ποια ειναι αυτη.
Ούτε καν σύγκριση δημόσιων και ιδιωτικών ΚΤΕΟ.
Τώρα για το 2ο σκέλος, πολύ γενικευμένο αυτό που θέτεις ψηλέ.
Όλες οι υπηρεσίες και παροχές δεν είναι αυτοκίνητο. :th_Laie_67-1: