μπαμ...και κάτωωωωωωω.
Printable View
μπαμ...και κάτωωωωωωω.
τσουναμι!!!!
https://www.inews.gr/261/Aitisi-pros...n-agapitos.htm
το μπλακ χιουμορ σε ολο το μεγαλειο του...στο τελος του αρθρου απο κατω εχει διαφημιση ο ....ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ!!!!
Μάλιστα...Οπότε τι κάνουμε? τα μαζεύουμε σιγά σιγά?
διαλύοντας τα μεγάλα τραστ, δημιουργούνται νέα μικρότερα. βέβαια δεν εννοώ ότι είναι καλό να κλείνουν επιχειρήσεις και να μένει κόσμος στον δρόμο, αλλά όταν πεθαίνει κάτι, κάτι νέο γεννιέται.
το μέλον θα δειξει τι ακριβώς θα γίνει. προσωπικά και δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω ένα καλό προαίσθημα για το 13, άσχετα απο τα νέα που ακούμε κάθε μέρα. δεν μιλάω για προσωπικό επίπεδο, αλλά έχω ένα καλό προαίσθημα. ότι το 13 και ειδικότερα μετά τον μάρτιο απρίλιο, τα πράγματα θα ξεκινήσουν ν'αλλάζουν.
ναι θα είναι ο αιγόκερως στον τοξότη και ο πέτσος στην ημισέληνο.
Πρόζακ σου έγραψε ο γιατρός η φρίζιουμ?
να ξέρω να πάρω το ίδιο.
Μετά τον Μάρτη ή τον Απρίλη που θα έχουν σκάσει ΦΑΠ 2011, ΦΑΠ 2012, οι τελευταίες δόσεις ΕΕΤΗΔΕ, οι τελευταίες δόσεις φόρου εισοδήματος για το 2011 και τα νέα εκκαθαριστικά της εφορίας για τον φόρο εισοδήματος του 2012, σίγουρα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Αντί να φωνάζουμε και να σφαζόμαστε θα μας έχουν πλέον πιάσει νευρικά γέλια.
Στην περίπτωσή μου προσθέστε τον Απρίλη εισφορές ΤΣΜΕΔΕ εξαμήνου για μένα και τη σύζυγο και ασφάλειες αυτοκινήτων.
Χα χα χα. Γελάω από τώρα!
Oλο προβληματα προβληματα...μια χαρα ηταν η Wind μας τα σκατωσε....
εξυπηρετηση πελατων δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι....
εχω ακομα δωρεαν λεπτα...
εχω ακομα δωρεαν μηνυματα...
με χρεωσε επιπλεον 10 ευρο για ανεξηγητο λογο μαλλον απο 50mb επιπλεον που ξεπερασα...
αλλα καθε φορα που παω να παρω τηλ σε τηλεφωνο εκτος wind ενω εχω ακομα δωρεαν λεπτα προς ολους μου λεει οτι εχω ακομα 5ευρο απ το ανωτατο οριο...
Οτι να ναι...κοκομπλοκο!