Σιγουρα !
Printable View
Φίλοι μου μη χάνετε την ψυχραιμία σας. Η Ελλάδα θα σωθεί. Το ξέρω γιατί το είπε ο Yuri Geller ζωντανά στον Χρήστο Φερεντίνο πριν 2 χρόνια, λίγο πριν λυγίσει το κουτάλι εξ' αποστάσεως και χυθούν τα corn flakes πάνω μου.
Δηλαδή ορισμένοι θεωρείτε πως όλα αυτά γίνονται για να ξεβολευτούν οι δ.υ.?
Κι αυτό θα το κάνει ο ΓΑΠ που έχει διορίσει ήδη κάτι χιλιάδες δ.υ. σε υψηλές θέσεις, έχει αντιπρόεδρο με 2 γραφεία του ενός εκατομμυρίου ευρώ έκαστο και απολύει συμβασιούχους των 800 ευρώ δήθεν για να μειωθούν οι σπατάλες?
Νομίζω πως η κατάσταση είναι πολύ πιο σοβαρή και πολύπλευρη για να τη βλέπουμε τόσο μυωπικά.
Γκομενος φιλης μου εργαζεται σε Δ.Υ και εχει βγαλει μονο Λυκειο. Στη θεση αυτη θα μπορουσες να εισαι εσυ με τα πτυχια σου. Το μπουλο στους ασχετους με τη θεση τους. Να πανε να δουλεψουν οπως ο υπολοιπος κοσμος να δουν ποσο ευκολα βγαινει το χρημα. Το παιζε αραχτος και τωρα που ειναι υπο συζητηση το θεμα και ξερει πως θα "φυγει" αφου δεν εχει τιποτα ανταξιο της θεσης και του μισθου του, εχει σφιχτει ο κωλος του.
Αφου δεν κανουν για τη θεση τους, να φυγουν. Επισης να φυγουν και αυτα τα λαμογια απο τη ζωη, γιατι αντι να λενε απλα ενα ευχαριστω και να δουν πως (και αν) θα τα καταφερουν να ξεπερασουν το προβλημα τους, ζημιωνουν ταμεια με χρηματα που θα καλυπταν αλλες αναγκες και πιθανον τη ζωη συμπολιτων τους που και αυτοι σαν μαλακες πληρωναν το ΙΚΑ για να μπαρκαρουν σε κανα ραντζο.
https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/10/18_30.html
Σημερα στο ποταμι στο ΣΕΦ συνεργειο του ΥΠΕΧΩΔΕ αλλαζε μια πινακιδα. Ξερεις ποσα ατομα ηταν εκει? 8. Εσυ για να βαλεις καδρο στο τοιχο φωναζεις ολη τη παρεα σου?Παράθεση:
Κύκλωμα το οποίο υπερχρέωνε το ΙΚΑ Ηρακλείου για τη μεταφορά νεφροπαθών, υποστηρίζει ότι αποκάλυψε η διοίκηση του...
Ιδρύματος, κάνοντας λόγο για ζημιά άνω των 200.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει το ΙΚΑ Ηρακλείου ιδιοκτήτες ταξί και 18 ασφαλισμένοι νεφροπαθείς παραποιούσαν παραστατικά με αποτέλεσμα το ΙΚΑ να αποδίδει στους δικαιούχους μεγαλύτερα ποσά απΆό,τι έπρεπε.
Η απάτη αφορά στο χρονικό διάστημα από την 1η Οκτωβρίου του 2009 έως και τις 31 Οκτωβρίου του 2010 και ζημίωσε το ΙΚΑ κατά 204.000 ευρώ.
Για την υπόθεση ενημερώθηκαν το ΣΔΟΕ και ο αρμόδιος εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Η διερεύνηση της υπόθεσης είχε ξεκινήσει εδώ και μήνες από πλευράς της κεντρικής διοίκησης και του ΣΔΟΕ μετά τις καταγγελίες που έγιναν για τη δράση συγκεκριμένου κυκλώματος.
Η πρώτη φάση της έρευνας ολοκληρώθηκε, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του ΙΚΑ, και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι το ίδρυμα έχει ζημιωθεί κατά 204.000 ευρώ. Το λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη ενώπιον της οποίας θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις οι ελεγχόμενοι ιδιοκτήτες ταξί και οι ασφαλισμένοι νεφροπαθείς.
18 νεφροπαθείς στον Εισαγγελέα
Όπως αναφέρεται, από την έρευνα που έχει διεξαχθεί, έχει προκύψει εμπλοκή 18 ασφαλισμένων νεφροπαθών. Τα παραποιημένα παραστατικά αφορούν στην περίοδο από την 1η Οκτωβρίου του 2009 έως και τις 31 Οκτωβρίου του 2010.
Για την ταυτοποίηση των εμπλεκομένων αξιοποιήθηκαν τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος και έγινε διασταύρωση των ημερήσιων αποδείξεων των ταμειακών μηχανών των ταξί, σε συνδυασμό με τις μηνιαίες καρτέλες προγραμμάτων αιμοκάθαρσης δημόσιων και ιδιωτικών κέντρων.
«Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ επαναλαμβάνει ότι η διαδικασία ελέγχων και διασταυρώσεων για όλες τις περιπτώσεις απόδοσης δαπανών είναι πλέον πάγια ώστε να πατάσσεται κάθε είδους διαφθορά και να αποδίδονται οι ευθύνες με απόλυτο τρόπο».
Να σημειωθεί ότι η διερεύνηση της νέας απάτης ξεκίνησε μετά την αποκάλυψη κάποιων κραυγαλέων περιπτώσεων υποτιθέμενες μεταφοράς νεφροπαθών για αιμοκάθαρση, περιπτώσεις που κίνησαν τις υποψίες των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών.
Για παράδειγμα είχε αποκαλυφθεί περίπτωση νεφροπαθούς, ο οποίος εμφανιζόταν να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για αιμοκάθαρση μεταμεσονύκτιες ώρες ενώ σε άλλη περίπτωση νεφροπαθής εμφανιζόταν να κάνει αιμοκάθαρση ανήμερα των Χριστουγέννων.
Ακόμα ελέγχθηκαν περιπτώσεις νεφροπαθών που ενώ διαμένουν μόνιμα εντός πόλης, εμφανίζονταν να κατοικούν σε χωριά προκειμένου να μπορούν να δικαιολογήσουν και να εισπράξουν τα έξοδα μετακίνησης.
Η νέα απάτη σε βάρος του ΙΚΑ έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη κομπίνα εκατομμυρίων με τις παράνομες συνταγογραφήσεις πανάκριβων διατροφικών σκευασμάτων, ακόμα και σε νεκρούς. Για τη μεγάλη απάτη έχουν ασκηθεί κακουργηματικές διώξεις σε βάρος γιατρών και υπαλλήλων.
Κατά περίπτωση, οι εμπλεκόμενοι, όπως είχε επισημανθεί από τις εισαγγελικές Αρχές, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες: της απάτης σε βάρος Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου και άμεσης συνέργειας στην προαναφερόμενη κατηγορία, της πλαστογραφίας μετά χρήσεως και της άμεσης συνέργειας στο συγκεκριμένο αδίκημα.
Ναι βρε Φάνη, γίνονται τέτοια και τα ξέρουμε όλοι.
Αλλά είναι εντελώς άσχετα με το δημοψήφισμα.
Σ' αυτή την πατρίδα, πάντα κάναμε πραγματικότητα τους νεανικούς πόθους των μεγάλων ανδρών που ανέλαβαν την τύχη της. Μπήκαμε στην Ε.Ο.Κ. αφού ο εθνάρχης είχε βραχνιάσει να φωνάζει «Ανήκομεν εις την Δύσην» (κι ας μην άξιζε να περάσουμε ούτε απ` έξω). Γίναμε σοσιαλιστές επειδή κατά βάθος είμαστε Σοσιαλιστές αλλά έπρεπε να το κάνουμε και πράξη αφού ήταν και όνειρο διδακτορικής διατριβής του«μεγάλου», κάναμε πρωθυπουργό τον ακατανόμαστο γιατί , λέει, του το χρώσταγε η μοίρα, διεκδικήσαμε ολυμπιακούς φάγαμε «Χι» και δεν βάλαμε μυαλό το ξανακάναμε και «τη φάγαμε» γιατι πληρώνουμε και για πολύ ακόμη θα πληρώνουμε το λογαριασμό… επειδή ήταν όνειρο… της Μελίνας… άλλοι τα όνειρα κι άλλοι το λογαριασμό… μετά ήρθε η ώρα να εκπληρωθεί το όνειρο του κινέζου οικονομολόγου, για κοινό-ισχυρό νόμισμα , ενα euro που τώρα είναι δυσeureτο , ήρθε και η ώρα που ο διακαής πόθος του εθνάρχη και της οικογένειας του να πιάσει δουλεία (την πρώτη!) ο ανιψιός! Ε! τους το χρώσταγε το έθνος! Και καθ` ότι σαν λαός είμαστε ότι είμαστε αλλά… παν` απ` όλα είμαστε δίκαιοι, πραγματοποιήσαμε το μεγαλύτερο όνειρο της άλλης μεγάλης οικογένειας που είδε τον πατριάρχη της πρωθυπουργό, μετά το γιο και τώρα στις μέρες μας τον εγγονό : Γ.Α.Π. Συμπερασματικά θα έλεγε κάποιος ότι εδώ είναι η «Χώρα των Θαυμάτων» τούτη η γη που την πατούμε κι όλοι μέσα (απ` τα χρέη) θε` να μπούμε....!!
εγώ δεν καταλαβαίνω πολά πράγματα πάντως...
1) γιατί δεν αναγγέλθηκε εξαρχής δημοψήφισμα για την έλευση του δντ στην χώρα μας
αφού είναι τόσο δημοκρατικός τύπος ο πρωθυπουργός.:ranting2:
2) γιατί φωνάζουν και ωρείονται τα υπόλοιπα κόμματα, αφού και οι ίδιοι λένε ότι θα το
καταψηφίσουν. το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο και με ένα δημοψήφισμα. άρα που είναι το
πρόβλημα???το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουμε, και θα γίνει το δικό τους.thumb
3) γιατί στα καλά καθούμενα ενό ο πρωθυπουργός επί δύο χρόνια κάνει όλα τα κέφια των
ξένων, και υσχηρίζεται ότι η νέα δανειακή σύμβαση είναι Η ευκαιρεία, εναντιώνεται μαζί
τους τόσο απλά και απότομα???:think:
4) ποια θα είναι τα αποτελέσματα μιας θετικής ψήφισης, και ποια μιας αρνητικής???είναι
δυνατόν να σταλεί ένα ολόκληρο έθνος να ψηφίσει για κάτι το οποίο δεν έχει καμμία
μα καμμία ιδέα του τι μπορεί να επακολουθήσει???
5) γιατί τα έντερα του βενιζέλου γίνανε κολιές με αποτέλεσμα να είναι στο νοσοκομείο μετά
τα χθεσινά???:think:
6) γιατί ενώ έβαλε την υπογραφή του ότι θα κάνει το παν για να περάσει την νέα δανειακή
σύμβαση εξαπατά τα υπογεγραμμένα έγγραφα???:think:
7) τα υπόλοιπα στελέχη τι γνώμη έχουν???θέλω να πώ, η υφιπουργός εξωτερικών εχθές
στην εκπομπή του χατζηνικολάου, είχε επιχειρηματολογία σχετικά με την απόφαση του
πρωθυπουργού...πράγμα που σημαίνει, ότι το έχει δουλέψει στο μυαλό της. απο την
άλλη, είχαμε την παραίτηση του ρομπόπουλου, η οποία εμένα μου δείχνει πλέον ότι δεν
αφορούσε μόνο την υπερψήφιση του καινούριο νομοσχεδίου. φυσικά είχαμε και την
διαγραφή της κατσέλη, που επίσεις πλέον δεν πιστεύω πως καταψήφισε για τον λόγο
που καταψήφισε, αλλά για να διαγραφεί... thumb
τελικά μου φαίνεται ότι την βάρκα την κάτσαμε πραγματικά αυτή την φορά...μάλον αυτό
που είπε ο στάθης, χοντρά χοντρά πρέπει να κάνουμε όλοι μας...ας βάλουμε τα κλάματα.