Ψάξε για μάρκα ulo.
.αυτή φτιάχνει και τα γνήσια.
Το ίδιο πράμα με τα γνήσια απλά δεν έχουν το σήμα της BMW..
Καμία σχέση το πως φωτίζουν τα ulo και τα γνησιά με τα depo κλπ.
Μιλάμε η μέρα με τη νύχτα...
Printable View
200ε καινουργια περσι τα πηρα απο εναν που τα χε προσφορα στο καρ.
ψαξε στο γερμανικο ebay αμα ασχολεισαι με ιντερνετ...θα τα βρεις πιο φτηνα.
τα depo 120ε και τ 2 πρεπει να χουν περιπου...αλα καμια σχεση με τα ulo..
165e + μεταφορικα απο γερμανια εχουν..οσο τα πηρα εγω περιπου πες..
https://www.ebay.de/itm/ULO-Heckleuc...item51b5028143
https://www.ebay.de/itm/ULO-Heckleuc...item5d461c6f54
Επανερχομαι και παλι για το ιδιο θεμα μιας και τωρα βρεθηκε χρονος και αναγκη μιας και επιασαν τα κρυα.......
Αλλαξα φακιρη και δεν ειδα καμια διαφορα το προβλημα παραμενει και εχω παρατηρησει οτι μαλλον δεν λειτουργουν και τα κλαπε....
βρηκλα και το βεντηλατερ μεσα απο το φιλτρο καμπινας και γυριζει μια χαρα δεν ειναι φρακαρισμενο.
Επισης οι σωληνες του ψυγειου στην βαπορετα ζεσταινονται κανονικα.
Κατα τα αλλα η ψηφιακη μοναδα "δειχνει" να λειτουργει σωστα. Κομπλαρει τον κομπρεσσορα λειτουργουν οι αντιστασεις πισω και ακουγεται και ενα κλακ οταν την ανοιγειες και οταν την κλεινεις. Ομως ενω και στα υπολοιπα "δειχνει" στην οθονη οτι λειτουργουν (ενταση ανεμιστηρα, κατευθυνσεις αερα) πολυ απλα δεν γινετε τιποτα στην πραξη και γι αυτο πιστευω οτι μαλλον καπου μεσα της ισως να ειναι το προβλημα.
οποιος μπορει να βοηθησει ευπροσδεκτος μιας και εχω αφησει το μισο ταμπλο λυμενο
Βαλβίδες καλοριφέρ?
φιλε παιζει να ειναι βανες του καλοριφερ.. την πεμπτη τις αλλαξα.. ετοιμασου για ενα μικρο σοκ αν εχεις διζωνικο κλιματισμο και δεν βρεις μεταχειρο βανες... ολα τα προηγουμενα ΑΝ εχεις θεμα με τις βανες..
Δεν τις εχω κοιταξει αυτες. Πως θα καταλαβω αν ειναι καλες?
Εχουν κι αυτες σχεση με το αν περνει εντολη ο ανεμιστηρας να γυρισει?
Παντως την ψηφιακη μοναδα την εχω αλλαξει ηδη μια φορα το 2005 τοτε που εβγαλα το μανισιο κασετοφωνο και εβαλα ενα SONY μετα απο καμια βδομαδα μου αναβοσβηνε συνεχεια η μοναδα μεχρι που την αντικατεστησα και εκτοτε δουλευε κανονικα, ευτυχως για την τοτε εποχη φθηνα περιπου 100 ευρω.
Οσον αφορα τα κλαπε κατευθυνσεων ατων αεραγωγων απο που παιρνουν εντολη αυτα?
υ.γ. μπορω να ανεβασω καπου βιντεο ωστε να δειξω πως συμπεριφερετε?
Εδώ και λίγο καιρό που έπεσε η θερμοκρασία παρατήρησα ότι η πόρτα του οδηγού ξεκλειδώνει με τον συναγερμό αλλά δεν κλειδώνει, ο μηχανισμός όμως ακούγεται ότι οπλίζει κανονικά. Αν ζεστάνει λίγο ο καιρός τότε είναι κομπλέ.
Φαντάζομαι ότι με λίγο γράσσο θα είναι εντάξει, όμως και το κεντρικό κλείδωμα απο την πόρτα του οδηγόυ δουλεύει όποτε του κάνει κέφι.
Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?
Οι βάνες με τον ανεμιστήρα δεν πρέπει λογικά να έχουν καμία σχέση...αν δεν έχεις τη δυνατότητα να το φτιάξεις, πήγαινε τουλάχιστον να σου που τί φταίει και πόσο κοστίζει να ξέρεις...
Για να ξέρεις...αν σου ξανατύχει, όταν η μονάδα αναβοσβήνει από μόνη της, ευθύνεται ένα πυκνωτάκι όπου το αλλάζεις μόνος σου με κόστος 0,50¤...τζάμπα είχες δώσει τα 100¤, αλλά πλέον ο χρόνος έκανε απόσβεση στη χασούρα...:original:
Παιδιά καλησπέρα. Από χθες το τζάμι του οδηγου κολλάει λίγο ... Δηλαδή αρχίζει το τζάμι να κατεβαίνει κανονικά και κάπου στη μέση κατεβαίνει με πιο αργή ταχύτητα και μετά επανέρχεται . Το ανέβασμα είναι φυσιολογικό σε όλη τη διαρκειά του . Πάω για γρύλλο ? Και αν ναι τι κόστος ? Λέω να παώ συνεργείο να το δουν μεθαύριο ? Ανκαι μπορεί να βγάλω και την ταπετσαρία και μόνος να δω μήπως έχει κάτι ....:thanks::thanks: