χειροτεροι απο τη βουλγαρια...
ετσι καταντησαμε.
Printable View
χειροτεροι απο τη βουλγαρια...
ετσι καταντησαμε.
Έλα Αντώνηηηηηηηηηη
https://nikkibeach.com/
https://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...51270504_n.jpg
Με κάνει να νοιώθω τόσο ******* που έκανα ΕΠΕ στην Ελλάδα...
οσα θες μπορεις να ξοδεψεις εκει κωστα υπαρχουν τρελοι που τα πληρωνουν για την οικονομικη τους δυνατοτητα αυτα ειναι πενηνταρακια....
Flavio Briatore, the Renault F1 team manager, has two such locations in Sardinia, one in Porto Rotondo and on Porto Cervo. The Billionaire Beach club of Porto Rotondo, in the legendary Capriccioli beach, has just announced the prices for 2009. For July an umbrella and chair will set you back 280 euro while that will rise to 500 euro in August.
Ε ναι ρε Χαντς, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω στον Αντώνη γι αυτό κι έβαλα το παραπάνω λίνκι. thumb
ασχετο αλλα κυκλοφορει τελευταια...
σας καλουν στο τηλεφωνο και στα πλαισια μιας διαφημιστικης προωθησης προσφερουν ενα πληρες γευμα για δυο και χρηση μιας σουιτας για μια νυχτα ακομα και σε γνωστα ξενοδοχεια της Αθηνας.
Η δε τιμη ειναι τοσο δελεαστικη που καποιος που ισως "εχει σκοπο" να επισκεφθει καποιο ξενοδοχειο ημιδιαμονης, με αυτη την προσφορα "τσιμπαει" μιας και καλυπτει δειπνο και κυριλε σουιτα.
Ομως... την επομενη μερα θα παραλαβει ενα dvd με ολες του τις νυχτερινες "δραστηριοτητες" και ενα σημειωμα, οτι αν δεν αφησει 3000-5000 ευρω σε συγκεκριμενο σημειο, το επομενο dvd θα εχει παραληπτη τη συζυγο του.
Προσοχη λοιπον οσοι εχουν "ταση" προς χλιδατα νυχτοπερπατηματα...
κι αν παει με τη συζυγο, που θα στειλει το dvd, στη γκομενα?
σου εχω και ονομα ( οχι ομως δημοσια), που εγινε αυτο ακριβως που λεει ο Σταθης,πηγε ο αλλος με την γυναικα του...απο εκει εσκασε και η "κομπινα" που γινεται.
υγ. Δεν ειναι απαραιτητο να εμπλεκεται η διοικηση του ξενοδοχειου!,συνηθως τετοιες πουστιες τις κανουν υπαλληλοι...
Κοιτα εχω καταλαβει τοσα χρονια οτι ο ελληνας ειναι αθεραπευτα κομπλεξικος με καποια πραγματα..
Πρωτη ερωτηση σε ξενοδοχειο πολης ειναι "ειναι σοβαρο το ξενοδοχειο η για...."
Δευτερη ερωτηση ειναι " θα ειμαι με την γυναικα μου ,εχει "ησυχια" στο ξενοδοχειο στα δωματια κλπ"
Τριτη ερωτηση ειναι " δεν πιστευω να εχετε ζευγαρια στο ξενοδοχειο"
1η απαντηση ,ειναι τοσο σοβαρο οσο εσεις που ρωτατε
2η απαντηση και ο διπλανος με την γυναικα του θα ειναι αλλα δεν μπορω να του πω να μην την γ........
3η απαντηση ζευγαρια εννοειτε τους 2 γκει που μολις πριν λιγο ειδατε να περνανε?
Γενικα υπαρχει μια αοριστη ιντριγκαδορικη θεωρια για ολα τα περι ξενοδοχειων(πολης) που βασικα προερχεται απο κομπλεξ,αυτο εχω καταλαβει .
Οσο για το ονομα και το περιστατικο αποκλειεται να εγινε σε σοβαρο ξενοδοχειο και οχι σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης (εκει ναι ειχε παιξει και σε δελτιο ειδησεων).
Θα πειθομουν μονο αν ειχα δει ο ιδιος την τσοντα...
Ολα τα αλλα ειναι για καρακατσουλιο Γιαννη.