Ποιος είναι ο εκατομμυριούχος,!!!
https://megashareslink.com/wp-conten...illionaire.jpg
Printable View
Ποιος είναι ο εκατομμυριούχος,!!!
https://megashareslink.com/wp-conten...illionaire.jpg
Και κάτι ακόμα.
Τα δάνεια που λαμβάνουμε θα μπορούσαν να είναι μια ευκαιρία ανάκαμψης, ΑΝ περίσσευαν λεφτά για αναπτυξιακά μέτρα.
Όταν όμως το σύνολο των δανεικών χρημάτων αλλά και αυτών των λίγων που εξοικονομά η χώρα μας πάνε για αποπληρωμή χρεών και λαμβάνονται μέτρα που γονατίζουν τα μεσαία και τα χαμηλά εισοδήματα επιφέροντας μια δίχως τέλος ύφεση, τότε κάθε ελπίδα ανάκαμψης είναι καταδικασμένη.
Κι αυτό αποδεικνύεται με τον χειρότερο τρόπο εδώ και 2 χρόνια.
Kαι ομως.... ειναι η Ντορα...
https://sarotiko.blogspot.com/2012/02/1000000_28.html
εγω που δεν εχω καμια σχεση ουτε με αριστερα ουτε με δεξια, πως μπορω να πληροφορηθω αυτες τις προτασεις?
γιατι 27 χρονια που εχω δικαιωμα ψηφου (πριν γεννηθεις εικαζω φιλε μου αρη), δεν ειδα καμια προταση, παρα μονο αρνηση και καταστροφολογια.
και αν πραγματι η προταση υπηρχε αλλα δεν την πληροφορηθηκε κανεις εκτος οσων εχουν σχεση (των παρατρεχαμενων του κομματος δηλαδη και των κομματικων νεολαιων που ξαναλεω -και μην ξανασχολιασεις- δεν ξερουν τι θα πει πραγματικοτητα καθως δεν εχουν βγαλει ουτε ενα σεντ απο εργασια), αυτο θα με κανει να ψηφισω?
ποιον αυτον που ειναι ανικανος να εκφρασει και να κανει γνωστη την προταση του, ποσο μαλλον να την εφαρομοσει?
(εαν υποθεσουμε οτι υπαρχει πραγμα για το οποιο αμφιβαλω και θα αμφιβαλω μεχρι να τη δω).
τωρα για τα περι μετεριζιου, ο καθενας στο ειδος του οπως λες κι εσυ, αλλος γραφει για να εκτονωθει κι αλλος γραφει αυτα που του ειπανε...
σε δουλεια να βρισκομαστε, τι θα καναμε κι εμεις τα φορουμ χωρις αυτα, θα κλειναμε... :thumbsup:
τελος για την καλπη επειδη εισαι νεος να σου θυμισω οτι πριν λιγα χρονια ο τσιμπλας κατεγραψε 17% στις δημοσκοπησεις και οταν εγιναν οι εκλογες μετα απο λιγο δεν βρηκε ουτε την ψηφο του...
αλλα ξεχασα, ουτε αυτο συνεβη, ειναι κατι που νομιζουν καποιοι... :original:
αυτος ο Σχαματς εχει υποσχεθει τρεις μερες ενα μανιφεστο του bmwfans που κατεβαινει στην πολιτικη να δωσει ελπιδα θα ασχοληθει η να κατεβασω εγω ψωφοδελτιο με λιστα?
Ο Τσίπρας, για να θυμούνται όσοι ξεχνούν και να μαθαίνουν όσοι δεν γνωρίζουν (24 χρονών είμαι άλλωστε, θυμάμαι πολύ καλά τι έγινε το 2008-9!), είχε 15-17% 1-2 μήνες μετά την εκλογή του ως αρχηγός κόμματος, πολύ πριν τις εκλογές.
Αργότερα όμως το ποσοστό αυτό υποχώρησε και λίγο πριν τις εκλογές στο κόμμα του τα παπαγαλάκια έδιναν οριακά 3% και τελικά είχε 4,6.
Παραπάνω λοιπόν πήρε απ'ό,τι του έδιναν, όχι παρακάτω.
Απλά για να αποκατασταθεί η τάξη.
Τώρα για το ποιον θα ψηφίσεις και ποια είναι τα κριτήριά σου ή τα δικά μου, δε νομίζω πως αφορούν κανένα πλην εσένα κι εμένα.
Δημοκρατία έχουμε ακόμα (αν και ο Σόιμπλε πάει να την καταργήσει κι αυτή) οπότε ο καθένας είναι κάτοχος του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
Απλά, οι περισσότεροι που δεν έχουν βγάλει σεντς με την αξία τους υπάγονται στα 2 μεγάλα κόμματα, της αναξιοκρατίας και της ρεμούλας, όχι στην αριστερά ή οπουδήποτε αλλού.
Όπως και οι πλέον ανίκανοι, αφού αν ήταν ικανοί και σωστοί δεν θα βρισκόμασταν στο σημερινό χάλι.
Η πράξη λοιπόν απέδειξε πως το πραγματικό πρόβλημα υπήρξε σε αυτούς που κυβέρνησαν.
Τους υπόλοιπους (από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά) θα μπορούσαμε να τους κρίνουμε σοβαρά και αντικειμενικά μόνο αν είχαν κυβερνήσει κι αυτοί, όχι τώρα.
Εκτός κι αν θέλουμε απλά να καλλιεργούμε εντυπώσεις και να δημιουργούμε κατά φαντασίαν εχθρούς και υπαίτιους του σημερινού αίσχους σε παρατάξεις που δεν πρόσκεινται στην ιδεολογία μας.
Επίσης, το ποιες απόψεις και προτάσεις γίνονται ευρύτερα γνωστές ξέρεις πολύ καλά (κι ας το παραλείπεις) ότι έχει να κάνει με το ποιον προβάλλουν τα ΜΜΕ.
Και φυσικά, τα ΜΜΕ και όσοι κρύβονται πίσω από αυτά φροντίζουν να αποσιωπούν απόψεις που είναι ενάντια στην καθεστηκϋία τάξη στην οποία εντάσσονται άλλωστε και οι ιδιοκτήτες τους.
Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια, για να είμαστε και δίκαιοι, πως και η αριστερά δεν είναι υπεύθυνη που δεν έχει καταφέρει να συσπειρώσει περισσότερο κόσμο γύρω της με την κατάσταση που επικρατεί.
Υπό τέτοιες συνθήκες το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ μαζί δεν έπρεπε να ξεπερνούν το 20%, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν έχουν υποστεί μεγάλη συρρίκνωση ποσοστών η οποία μέχρι τις ερχόμενες εκλογές θα έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.
Όπως και να΄χει, τα 2 μεγάλα κόμματα δοκιμάστηκαν επανειλημμένα και απέτυχαν.
Το αν υπάρχουν άλλοι ικανότεροι ή όχι δεν θα το μάθουμε ποτέ αν δεν αλλάξουμε κυβερνήτες.
Προσωπικά, θεωρώ πως χειρότεροι και πιο διεφθαρμένοι δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν, οπότε μια αλλαγή, έστω και για δοκιμή, μόνο κερδοφόρα θα ήταν.
Δώσε Αρη.... φτιαξε τα ψηφοδέλτια λέμε!
https://www.liako.gr/news/images/sto...sifodeltia.jpg
ετσι, για να αποκατασταθει η ταξη... απο 17 στο 4,6... thumb
αν εβαζε θα τον ψηφιζα...thumb
σε αυτο συμφωνω, γι αυτο λεω οτι ειναι τραγικα αστειο το αδιεξοδο μας.
γιατι ουτε αυτην, ουτε αλλη πλευρα ψηφιζω καθως διαφωνω με των μεν τα εργα και τις ημερες και με των δε τις θεσεις και τις -οποιες- προτασεις τους.
Και συνεχιζουμε...
ολα μελι γαλα...
Παράθεση: