Να μη χαρούμε τίποτα:thumbsdown:
Στην πίεση και στη στέρηση :ranting2::ranting2:
Printable View
Να μη χαρούμε τίποτα:thumbsdown:
Στην πίεση και στη στέρηση :ranting2::ranting2:
Το κλιμα της εποχής είναι ότι κάθε είδους ευχαρίστηση φορολογείται.
Η ευχαρίστηση απαγορεύεται.
Ετσι είναι. Τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να είχα φεσώσει τις καλές εποχές όλες τις τράπεζες κανά εκατομυριάκι, να τα είχα καβαντζώσει χωρίς να έχω τίποτα στο όνομά μου και τώρα να δήλωνα άνεργος, να πήγαινα για ψάρεμα και να χειροκροτούσα στις πλατείες τον Αλέξη.
Να κι έρθει το χαράτσι της ΔΕΗ, Να κι αν έρθει ενφια, Να κι ανέβουν τα τέλη
Οταν έδιναν δάνεια σε όποιον πέρναγε απ' έξω;;; χαλαρά μάζευες από 40 τράπεζες.
Ακριβώς. Το ίδιο έργο σε επανάληψη.
Ειλικρινά θέλω να μου πει ένας ψηφοφόρος τι διαφορά υπάρχει με τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Κάτι δημοσιευσα εχθές...Νατο και σήμερα https://www.imerisia.gr/article.asp?...ubid=113828364
Με βλέπω για αναβάθμιση και το 16άρι να το κάνω 2λιτρο...
12 ευρω νομιζω
Κυκλοφορουν με διαφορα παπαγαλακια τωνΜΜΕ εφιαλτικα σεναρια για να δεχθουμε με ανακουφιση τις οποιες τελικα αυξησεις,που ερχοντε σιγουρα.
Το δικο μου ειναι με τους ρυπους και ειναι τα μισα περιπου σαν διλιτρο.Αυτα θα φανε την μεγαλυτερη αυξηση.Τα τ.κ ειναι ληστρικα οχι φουσκωμενα, ακριβοτερα και απο το Μοντε Καρλο.Ετσι μου ερχεται Δευτερα να καταθεσω πινακιδες και μετα βλεποντας και κανοντας.Ισως αν η καταθεση ειναι μεγαλη φρεναρει κατι τι.-
Δεν έχω διαβάσει τί φημολογείται για τα τέλη ακινησίας αλλά επειδή εκτός από ανεγκέφαλους τους έχω και για εντελώς ανίκανους, πιστεύω οτι η φήμη αυτή έχει ως κύριο σκοπό να αποτρέψει -κάπως- το τσουνάμι καταθέσεων πινακίδων.
Η αλήθεια είναι οτι ακόμα και να μην αυξηθούν τα τέλη κύκλ. πάλι θα έχουμε πολλές καταθέσεις πινακίδων δεδομένου οτι και με ότι ισχύει μέχρι τώρα, πάλι πολύς κόσμος δεν μπορεί να τα "σηκώσει" ειδικά σε 2α ή 3α αυτοκίνητα και προτιμάει να τα "παρκάρει"
Μην ξεχνάμε και τους φόρους πολυτελείας και τα τεκμήρια, ειδικά στα μεγαλύτερα κυβικά και σε αμάξια που δεν έχουν κλείσει 10-ετία. Σε κάποιες περιπτώσεις μιλάμε για "κουστούμια" πανάκριβα (αγοράζεις κι άλλο αξιοπρεπές αμάξι με όσα πρέπει να δώσεις σΒ΄ενα χρόνο)
Η καλύτερη λύση είναι να καταθέσουμε ΌΛΟΙ της πινακίδες ανεξαρτήτως κεκ...
Μα βρε Βαγγέλη είναι τόοοοοσο απλό & το κάνουν πυρηνική φυσική!
Μην βάλεις πολλούς φόρους στα αμάξια & θα μαζέψεις πολύ περισσότερα και θα χεις & 600.000 αυτοκίνητα στους δρόμους παραπάνω που θα τους τα παίρνεις από βενζίνες, συνεργεια ΦΠΑ κλπ.
Αν βάλεις υπερβολικούς φόρους, ε τότε θα πάρεις τα @ σου...
Όσο για το τέλος ακινησίας, ας πει κάποιος στα παλικαράκια ότι όπως υπάρχουν ισοδύναμα στον ΦΠΑ για την εκπαίδευση, έτσι υπάρχουν ισοδύναμα για την κατάθεση πινακίδων!
Πάλι χαμένοι θα ναι και η χώρα θα χρεοκοπήσει!
Είπαμε: οι αριθμοί ΔΕΝ βγαίνουν
Συμφωνώ με στεφ, το θέμα είναι ότι σ κάθε κεφάλι που νομοθετει, πρέπει να υπάρχει και κάποιο ίχνος νοημοσύνης.
ματαιοτης ματαιοτητων τα παντα ματαιοτης.
γιαυτο ειπα να μην γραψω ποτε σε τετοιο τοπικ,ομως ηθελα να μεταφερω την απαντηση που εδωσε καποιος στην τηλεοραση σε ερωτηση, γιατι οι αλλες χωρες ιρλανδια,πορτογαλια και ειδικα κυπρος βγηκαν μεσα στα μισα χρονια και μαλιστα με καπιταλ κοντρολ απο τα μνημονια και εμεις 6 χρονια τα ξυνουμε και χωνομαστε χειροτερα.
ειναι πολυ απλο ειπε...ειχαμε και εχουμε το χειροτερο πολιτικο προσωπικο ever!
Και έχει και συνέχεια απ'οτι δειχνει???
From Greece with love...
https://www.koolnews.gr/ellada/73051...i-kykloforias/
Μη με ρωτήσετε γιατι και πως και που, αλλά δεν τους δίνω μία.......Αυτά
Opto
https://www.zougla.gr/automoto/news/...-eos-3000-evro
"
Δεν καταβάλουν τέλη 840.000 αυτοκίνητα
Καλό είναι πριν κάνουμε την οποιαδήποτε ανάλυση να ξέρουμε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Σύμφωνα
Πάνω από 800.000 ιδιοκτήτες ΔΕΝ πληρώνουν τέλη ενώ κυκλοφορούν τα αυτοκίνητά τους...με την Ελληνική Στατιστικής Υπηρεσία, κυκλοφορούν στην Ελλάδα λίγο πάνω από τα πέντε εκατομμύρια αυτοκίνητα και από αυτά "πληρώνουν" τέλη τα 3.63 εκατομμύρια. Τα 560.000 είναι σε προσωρινή ακινησία, τα 50.000 έχουν μηδενικά τέλη, άρα με απλά μαθηματικά οι ιδιοκτήτες των 840.000 περίπου ΔΕΝ πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας! Αυτά θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι και τα ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ.. Τόσο απλά. Οι πονηροί και οι υπεράνω του νόμου θα πρέπει κάποτε να πληρώσουν. ΌΧΙ πάλι αυτοί που πληρώνουν χωρίς να φωνάζουν ή τηρούν το γράμμα του νόμου.
"
Εαν καποιος δεν εχει να πληρωσει τελη κυκλοφοριας πως θα πληρωσει τελη Ακινησιας.Δεν στεκει ουτε λογικα αλλα πιστευω και νομικα.Δεν μπορουν να επιβαλουν το ΚΤΕΟ,την ασφαλιση, την πληρωμη των τελων κυκλοφοριας και χανουν πολλα χρηματα και θα εισπραξουν ακινησιας?Νομιζω ειναι ραδιο αρβυλα.Εγω μια και αυτο τον καιρο δεν το χρειαζομαι το δικομου λεω να καταθεσω πινακιδες και μετα αναλογα θα πραξω.Η αδελφη μου εφυγε εξω και το Micra cvt ειναι σχεδον σε ακινησια.Μα τον Δια θα το κανω.-
Οπως δεν πληρωνουν τον ενφια, το φορο εισοδηματος,το ταμειο,την δεη,ευδαπκλπ.Ο νυν πρωθυπουργος ειχε παει στην Κορινθο και σηκωσε τις μπαρες των διοδιων, τωρα υπαρχει και σεναριο τελων η διοδιων στο μικρο δακτυλιο τηςΑθηνας.Ναι αμε.Αυστηρη κυβερνητικη εντολη ομως θα τα εισπρατουν με το αριστερο χερι!!
Το ότι δεν έχει εισπράξει το δημοσιο τα οφειλουμενα χρέη δεν σημαίνει ότι δεν τα χρωστάει κάποιος. Αυτο άλλωστε το ποσό από τα τέλη είναι μικρό σε σχέση με τις συνολικές οφειλές των πολιτών/ εταιριών προς το κράτος. Απλά το άρθρο είναι λίγο παραπλανητικό χαριν εντυπωσιασμου.
πολυ πιο λογικο
https://www.hellas-now.com/2015/10/2...edium=facebook
Η λογική αυτό λέει, απλά επειδή μιλαμε για παράλογο κράτος ας κάνουμε λίγο υπομονή...
.... νομιζω οτι ο Μr Bean εχει βγει στους δρομους και μας λεει τι προκειτε να συμβει με τα τελη κυκλοφοριας:
:th_Laie_67-1: :hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1: :thumbsup:
Τα αμαξια που ανακοινωναν οτι να ναι ρυπους θα συνεχισουν να πληρωνουν τελη βασει ρυπων που ανακοινωνει ο κατασκευαστης?