απο 01/01/2008 εως κ 30/09/2008 ,εφαρμοστηκε κ η τελευταια εισοδηματικη πολιτικη των δημοσιων υπαλληλων.
Βαση αυτης διαμορφωνονται κ οι απολαβες ΟΛΩΝ των ΔΗΜΟΣΙΩΝ υπαλληλων (αναλογα παντα που ανηκουν)!
βαση αυτων των ποσων διαμορφωνονται ακομα κ οι μισθοι των δικαστικων υπαλληλων που σαφως ειναι οι ανωτεροι ολων των λειτουργων-υπαλληλων.
η τελευταια φορα που εγινε αλλαγη βασικου μισθου στους γιατρους του ΕΣΥ , ειναι στις 11/03/2009 με αρ. ΦΕΚ 43 (μπορεις να ανατρεξεις στις αναλογες πηγες να το διαπιστωσεις)
Διευθυντης Α 2.054,00
Επιμελητης Α' 1.759,00
Επιμελητης Β' 1.468,00
Ειδικευομενος 1.027,00
Ευτυχως ή δυστυχως ΔΕΝ ειναι δικη μου δουλεια ουτε εχω χρονο να ψαξω κ να ποσταρω τα επιδοματα που παιρνουν εξτρα οι καθε λογης Δημ. Υπαλ κ Λειτουργοι.
Σαφως δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι ΔΙΚΑΙΟ το ποσο που παιρνουν οι γιατροι, ουτε φυσικα για την καταρτιση την οποια εχουν ουτε για το εργο το οποιο προσφερουν!
Αλλωστε κ το φακελλακι ειναι στο παιχνιδι.
Ισως γνωριζουν οι ''απο πανω'' οτι το φακελλακι θα το παρουν ουτως ή αλλως , ετσι δινουν αυτο τον ''χαμηλο βασικο'' μισθο...στον οποιο ξαναλεω ΔΕΝ γνωριζω τα επιδοματα τα οποια προστιθενται κ ετσι δεν μπορω να σου ποσταρω τιποτα παραπανω να αντιπαραθεσεις!
οσον αφορα Νικολα το γεγονος της συνταξης κ του 20% πανω...ας μου φερει καποιος ντοκουμεντα να το πιστεψωthumb
επειδη τυγχανει να ειμαι σε τετοιου ειδους υπηρεσια κ επειδη η δουλεια μου ειναι ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ (να βγαζω σε συνταξη υπαλληλους κ οχι μονο) πιστεψε με στο οτι ειναι μπαρουφες κ απλα αποπροσανατολιζουν τον κοσμο!
Παραπανω κουβεντα για το συγκεκριμενο θεμα...κατ ιδιαν , για ευνοητους λογους!:thumbsup: