....αρχισαν τα οργανα....πλησιαζει και η επετειος του Πολυτεχνιου:whistle:
Printable View
....αρχισαν τα οργανα....πλησιαζει και η επετειος του Πολυτεχνιου:whistle:
Επιθεση κατα μελων της ΧΑ ή τυχαιο περιστατικο με ναρκωσυμμοριτες? Τα γραφεια ηταν κλειστα..
Παναγιώταρος στον ΣΚΑΪ: Τα θύματα ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής
Παράθεση:
Και τα δυο θύματα ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος.
Όπως είπε, τις Παρασκευές τα γραφεία του κόμματος στα Βόρεια Προάστια είναι ανοιχτά για το κοινό. Είπε ακόμα τα συγκεκριμένα γραφεια έχουν δεχθεί και στο παρελθόν απειλές, και είχαν ζητήσει από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα την προστασία των αρχών.
Η αιματηρή επίθεση με δυο νεκρούς και έναν βαριά τραυματία σημειώθηκε στις 7.20 το βράδυ στο Νέο Ηράκλειο. Άγνωστοι που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μαύρου χρώματος μεγάλου κυβισμού πυροβόλησαν με πολεμικό όπλο ομάδα ανδρών έξω από τα γραφεία της ΧΑ στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Ηρακλείου 426.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας 23 ετών άνδρας σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ ο δεύτερος 22 ετών εξέπνευσε πριν τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.
Οι αρχές εξετάζουν δυο βασικά σενάρια: Το ένα η εν ψυχρώ εκτέλεση να ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών, το άλλο να ήταν τρομοκρατική ενέργεια.
εμφυλιος ερχεται μαγκες μου
Σε βλεπω πολυ αδικο με τους δημοσιους υπαλληλους. Και εγω εχω κανει το ιδιο λαθος να τους κατακρινω στο παρελθον. Τα πραγματα εχουν αλλαξει και οποιος πεφτει σε παραπτωμα τμωρειται αυστηρα πλεον
https://www.newsit.gr/default.php?pn...248643&catid=3
Εξι χρονια ειχε να πατησει το θρασυτατο ανθρωποειδες στην δουλεια του, που πληρωνοταν με τα λεφτα μου (και τα δικα σου/σας) και 'τιμωρηθηκε' απο τα αλλα ανθρωπιδια του ειδους του, τους προισταμενους του, με τρεις μηνες στερηση του μισθου του.
Ε βεβαια, αφου και οι προισταμενοι δεν τον πληρωνουν απο την τσεπη τους αλλα και αυτοι μασουλανε απο τα λεφτα μου/σας.
Και φυσικα κουβεντα για απολυση και επιστροφη των χρηματων για την περιοδο που δεν παταγε στην δουλεια του. Να υποθεσω οτι μετα την ληξη της πειθαρχικης ποινης θα συνεχισει να πληρωνεται με τα λεφτα μου/σας σαν να μην τρεχει τιποτα.
Ναι ξερω, ειμαι και εγω αδικος με τους δημοσιους υπαλληλους.
προφανώς και αλλάχτηκαν οι συμβάσεις, γι'αυτό και έστω και οριακά είχαν κάποια κέρδη και μπήκαν στην κατάταξη, παρέα ίσως και με κάποιες αλλαγές στις πηγές ενέργειας. πλέον δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα αν όλοι αυτοί έκλειναν και σταματούσαν να πίνουν το αίμα του εργαζόμενου, ή αν είναι καλύτερα που είναι ανοιχτοί και έστω με πετσοκομμένους μισθούς μπορούν ακόμα και δίνουν μεροκάμματο. δεν ξέρω και ούτε θα κάτσω να το αναλύσω.Παράθεση:
εμφάνισαν συνολικά κέρδη προ φόρου της τάξης των ¤2,4 δισ. το 2012 (μεγαλύτερα κατά 26% από τα αντίστοιχα της περσινής έκδοσης), ενώ το τελικό καθαρό αποτέλεσμα του συνόλου των εταιρειών ήταν (για τρίτη χρονιά) ζημιογόνο, με ζημίες της τάξης των ¤13,1 δισ.
Οι συνθήκες κρίσης που εξακολουθούν να επικρατούν είναι φυσικό να επηρεάζουν και τις κερδοφόρες εταιρείες και ομίλους. Επισημαίνεται ότι, το κατώτατο όριο κερδών EBITDA προκειμένου να συμπεριληφθεί μία επιχείρηση στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες το 2012 διαμορφώθηκε σε ¤3,41 εκατ.,(οριακά βελτιωμένο από τα ¤3,37 εκατ. της περσινής έκδοσης), μέγεθος σαφώς κατώτερο σε σχέση με παλαιότερα έτη. Είναι ενδεικτικό ότι το όριο αυτό ήταν ¤5,9 εκατ. το 2007.
επίσης
κάναμε κατόρθωμα δλδ το μια επιχείρηση να έχει ΟΡΙΑΚΗ αύξηση ιδίων κεφαλαίων της τάξεως του 1%...:th_Laie_67-1:Παράθεση:
Με βάση τα κέρδη προ φόρου (2012), από τις 500 εταιρείες το 77,6%ήταν κερδοφόρες, ενώ οι λοιπές ήταν ζημιογόνες.
Τέλος, οι 500 εταιρείες της κατάταξης συνολικά εμφάνισαν οριακή μόνο αύξηση των ιδίων κεφαλαίων τους (1%) το 2012.
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:Παράθεση:
Στον τομέα των Λοιπών Υπηρεσιών, στην κορυφή της κατάταξης το 2012 βρίσκονται πέντε επιχειρήσεις κάθε μία εκ των οποίων εμφάνισε κέρδη EBITDA υψηλότερα των ¤185 εκατ. Στην κορυφή της κατάταξης βρίσκεται μία εταιρεία του κλάδου Ενέργεια-Νερό, η ΔΕΗ Α.Ε., που (όπως προαναφέρθηκε) ήταν και η «πρωταθλήτρια» κερδών συνολικά, εφόσον επανήλθε στην πρώτη θέση μεταξύ των 500 Business Leaders στην Ελλάδα.
things are not good, ιδίως για την βιομηχανία. όταν κλείνουν εταιρείες τύπου κατσέλη και αφήνουν στον δρόμο 500 οικογένειες, τότε καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη αξία έχουν αυτές οι μλκιες που αναρτούν κάποιες στατιστικές εταιρείες σαν την παραπάνω.
τι αξία να έχει μια τέτοια έρευνα βγαλμένη μέσα στην ελλάδα, όταν δεν λειτουργεί τπτ απο τα δημόσια συστήματα. ακόμα και για την πιο απλή διασταύρωση χρειάζονται μήνες. ή μήπως οι ισολογισμοί των ελληνικών εταιρειών είναι όλες εντάξη? πόσο αληθή είναι λοιπόν αυτά τα στατιστικά στην χώρα μας, για τις ελληνικές επιχειρήσεις???
ερώτηση απο περιέργια προς όλους, χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας.
ανοίγεις μια επιχείρηση αύριο...θέλεις 4 υπαλλήλους για να ξεκινήσεις. με τι μισθό τους ξεκινάς? με τον βασικό της πείνας, ή είσαι φιλάνθρωπος και λές εγώ θα πάρω άτομα με 1000 τον μηνα και ένσημα χώρια?
https://www.zougla.gr/assets/images/400x300/1133249.jpg
Ανακοίνωσε εξέδωσε η Χρυσή Αυγή για το αιματηρό συμβάν έξω από τα γραφεία της.
Aυτούσια η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:
«Μία μοτοσικλέτα με δύο κρανοφόρους τρομοκράτες σταμάτησε μπροστά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την ώρα που το γραφείο λειτουργούσε και αρκετός κόσμος βρισκόταν στην είσοδο. Ο συνοδηγός κατέβηκε και εκτέλεσε εν ψυχρώ από απόσταση μισού μέτρου δύο νέα παιδιά 22 και 26 ετών.
Πριν αποχωρήσουν οι τρομοκράτες πυροβόλησαν και πάλι τα παιδιά που κείτονταν στο έδαφος νεκρά. Άδειασαν στην κυριολεξία τα όπλα τους πάνω τους. Άλλος ένας συμπολίτης μας τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα. Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Το χτύπημα ήταν τυφλό και οι εγκληματίες είχαν στόχο να εκτελέσουν όποιον βρισκόταν την ώρα εκείνη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει αστυνομική φύλαξη των γραφείων, καθώς είχαν δεχθεί απειλές, αλλά η προδοτική συγκυβέρνηση Σαμαρά την αρνήθηκε!
ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ
Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΕΝΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Varadero οι δραστες, πιο "κλασσικη" μηχανη δεν ειχαν.:th_Laie_67-1:
Σε λιγες μερες θα δουμε τον Alexis με χειροπεδες ? Σαν να ανεβηκε πολυ ο Συριζα στις δημοσκοπησεις.